![]() |
|
Deltacam DuoHalo priatelia,Ing. Martin Švehlík testoval na parabole.cz univerzalny CA modul a mimo ineho pise: "s kombinací dvou karet Irdeto Skylink s CZ a SK regionem má modul problém, ale z důvěryhodných zdrojů mohu prozradit, že s dalším softwarem by měl být tento problém odstraněn." Clanok vysiel tu na serveri 08.05.2021. Takze, nastal nejaky posun v tomto? Vopred dakujem za informacie. VU+ Duo2
|
Karol
Registrace: 4/2005 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
RE: Deltacam DuoDobrý deň, zakaždým keď sa objaví nový FW do modulu to vyskúšam ale zatiaľ to nevie dekodovať z dvoch kariet skylink z rôznymi regiónmi. Posledný skúšany 5.07 Cobra aj Trojsdm800 diablocamlan
|
silvercord
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 332 |
![]() |
|
@silvercordDakujem za odpoved.Este sa opytam takto: Keby boli dva Deltacam moduly vedla seba, slo by to prepinat? Lebo na mojom Duo2, ani na Duo4Kse to s normalnymi modulmi nejde. Neprepina, ked prepnem z SK na CZ, tak mi vyhodi hlasku, ze je sluzba zakodovana. Ani sa len nenamaha to prepnut z CI0 na CI1 a opacne. Na Duo2 to mam osetrene a strcene v citackach, su tam dve. V Duo4Kse je len jedna. VU+ Duo2
|
Karol
![]() |
|
@Karolvask muzes pridat phoenix programatory a budes mit ctecek do aleluja |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
matchiNa co by chodil do Arizony za drahé peníze, když si udělá v oscamu čtečky z dua2 /server v domácí síti/, které mu funguje. Samozřejmě záleží na chuti toho kterého soudruha...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@matchboxxSak mozem, ale potreboval by som nejaky dual a taky je len Stinger, ktory zrusil svoju stranku a s nim aj podporu, ale predava sa veselo dalej. Dalsi, triple reader Smargo sa uz nevyraba a do uvahy pripada uz len Easymouse 2 Premium. A k tomu asi nejaky USB Hub.![]() VU+ Duo2
|
Karol
![]() |
|
@tukanNasadil si mi chrobaka do hlavy![]() VU+ Duo2
|
Karol
![]() |
|
RE: Deltacam DuoJelikoz jsem si pred casem koupil novou TV se Sat tunerem, tak jsem si rekl, ze vyhodim vsechna zdorba kolem TV. Bohuzel, TV maji dnes v naproste vetsine jen jednu sachtu na modul, tak jsem hledal nejaky dualni modul. Kdysi jsem vyuzival EasyTV modul a vse krasne na CW slapalo. Pred rokem jsem se taky diky zminovane recenzi chytil na tento jediny dualni Irdeto modul a take stale cekam na aktualizaci FW... Zatim je opravdu jen verze 5.07. Tak snad uz se konecne pochlapi![]() Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 249 |
![]() |
|
![]() |