![]() |
|
Vysílání Chuck TVDobrý den, nevíte někdo náhodou jestli vysílá ještě stanice Chuck TV? Děkuji za odpověď.Michael Štejdíř
|
MichalStej
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: Vysílání Chuck TVteraz tam je zas len OZNAM:Ospravdlnujeme sa,prehranie tohto programu nie je možné z dôvodu výpadku signálu. Tento oznam tam je počas týždna asi 10 krát.Ale zapnem si to večer a už to zas pôjde.Proste majú finančné problémy.Už som otom čítal aj článok na konkurečnom webe. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 279 |
![]() |
|
ANTIK-MAGIOOspravdlnujem sa.Teraz som ho zapol na ANTIKU a tam ten program normálne ide!Ale v MAGIO mi nejde a je tam ten oznam....zvláštne.. |
jožko
![]() |
|
@jožkoJá jsem si všiml u společnosti Antik TV a normálně stanice Chuck TV vysílá bez problému. Ale já jsem u společnosti Lepší.TV a tam stanici měli normálně v nabídce a po několika týdnech tu stanici odebrali z nabídky protože jim nedodávalo signál. Takže tam měli černou obrazovku jako když se ukončilo vysílání i když ta stanice Chuck TV normálně vysílá.Michael Štejdíř
|
MichalStej
![]() |
|
@MichalStejáno potvrdzujem..v Antiku mi normálne ide,ale v Magiu nie!mám tam len nejaky oznam...čiže antik,ten signál berie nejak inak a preto im to ide...tu je nejaký článok otom že chucktv má problemy s zdrojovím streamom a preto to vela operátorom asi nejde https://ktkdigi.cz/aktualni-informace/vyluka-programu-chuck-tv/ |
jožko
![]() |
|
@jožkoSpolečnost Lepší.TV tu TV stanici Chuck TV odebrala z nabídky protože mělo několik týdnů jim to nefunguje takže si mysleli že stanice nevysílá takže to odebrali z nabídky. Ani Chuck TV neodpovídá na zprávy které jim několikrát píši.Michael Štejdíř
|
MichalStej
![]() |
|
Chuck tvstejně tam jedou stále dokola jen reprízy z loňského roku...Nic jiného tam není ...škoda času... ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Vysílání Chuck TVVe Vodafone normálně vysílá |
Beny30
Registrace: 7/2019 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
@MichalStejv Antiku mi to zas nabehlo....čiže zas vysielajúv Magiogo mám stále len oznam na obrazovke |
jožko
![]() |
|
@MichalStejJestli myslíš to techno tak to jede normálně FTA z Belintersatu 11290/H SR 45000 Fec8/9 |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 433 |
![]() |
|
RE: Vysílání Chuck TVTeď tam poskakuje nějakej Johny ze Slovače, důležitě při tom kroutí knoflíkama na mixu a nemá rozum z toho, že tu muziku do***í dřív než ten streem dojde na vstup vysílače. Přes bedny se to je to příšerný. Nechápu, jak to někdo může poslouchat déle minutu. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 433 |
![]() |
|
![]() |