Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

T-Mobile TV oplatí se?

Dobrý den, přemýšlím vážně nad tím, že si objednám T-mobile tv za 499 Kč měsíčně + 50 Kč STB. Ale v době inflace rekordní mi ta měsíční částka za tv přijde hrozně moc. Myslíte, že se to oplatí? Přemýšlím nad tím velmi, ale ta částka je hrozná, když si vezmete, kolik co všechno stojí. Ano, je to zábava na měsíc, a asi je lepší to investovat do tohoto, než třeba hospody, ale stejně. Kolik platíte vy ta tv? Byki byste ochotni investovat takovou měsíční částku do televize?

Janopak
Registrace: 5/2021
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: T-Mobile TV oplatí se?

první 3 měsíce máš 40% slevu R^

dawis77
Registrace: 9/2011

@dawis77

A lze to kdyžtak bezplatně zrušit během té doby?

Janopak

@Janopak

na 100% nejsem si jistý,ale podle mě by to mělo jít.Pokud si sportovní nadšenec tak bych do toho šel,jako já...

dawis77

@dawis77

Děkuju moc, mrknu na to

Janopak

T-Mobile.cz , Magio.sk niesu najlacnejší operátori na trhu,ale majú podla mna najlepšiu ponuku programov...čiže matematika je jednoduchá....chceš mať CANAL+SPORT,PREMIERSPORT1,2,NOVASPORT3,4,EUROSPORT1,2,SPORTTV1,2 atd?tak si trocha priplať...nepotrebuješ mať tieto všetky športové programy?tak si vyber skylink,o2tv,telly nejaký lacnejší balík...ty musíš vedieť čo chceš a koho ponuka programov ti vyhovuje?ja platím mesačne 21eur=520Kč

jožko
Registrace: 7/2016

@Janopak

nemáš zač R^

dawis77

@jožko

Souhlas. Díky moc R^

Janopak

@Janopak

Jak dlouho budeš sedět v hospodě za 550 Kč? ... jedno pivo pod 40 skoro neseženeš ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

u sportovních kanálů se ale rozluč s kvalitou....je to hrůza,ostatní ok

nitram21
Registrace: 11/2007

@Janopak

499 Kč je normální častka v porovnání s ostatními operátory, kteří ani nemají tolik sportu. Jak píše @nitram21, to je pravda sat je kvalitnější. STB pronajímat nemusíš pokud máš tv s aikaci T mobile. Já ji nemám tak nevím jestli dobře funguje. Jinak si myslím, že vypovědět opakovanou platbu můžeš provést v nastavení svého účtu v T mobile tv. Alespoň u T mobile GO to tak je. Pochopitelně pak vrátit STB.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Hele já platim u Vodafonu o polovinu méně než si napsal, ale nemám akorát CANAL+SPORT a Premier Sporty, kde už stejně nic nedávaj. Rozhodnutí je na tobě, ale já jsem u VF spokojen a neleze mi to do peněženky, když k tomu mám ještě net od nich, kterej je bez urážky k ostatním nejlepší v ČR (bývalé UPC)

William cz
Registrace: 10/2016

@William cz

Prosím Tě na čem tu tv Vodafone sleduješ? Aplikace z Obchodu Play se nainstaluje, ale nejde spustit. Šrotuje a pak vyhodí chybu. V hodnocení to tam vypisuje hodně lidí. Jinak cena je dobrá.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@Janopak

ta castka je uplne normalni Uďo :))) 👍 at uz je to stredni Tmobile nebo stredni O2. nevim nad cim tady špekulujes. inflace neinflace.

medard 1
Registrace: 2/2021

@Janopak

k te akci a sleve a vypovedi ve trech mesicich. pokud uzavres dvouletou smlouvu a dostanes za ni slevu na prvni tri mesice tak v pripade vypovezeni smlouvy predcasne budes muset ty tri mesice doplatit do standartni ceny, jinak te tam nikdo nasilim drzet nemuze, takze s tim pocitej. takova jsou pravidla. 👍

medard 1
Registrace: 2/2021

Akorát O2 tv lze sledovat online pouze na jednom zařízení na rozdíl od T mobile tv.

milde

@milde

Mám set-top-box od nich.

William cz
Registrace: 10/2016

@William cz

Tak to vše vysvětluje😉

milde

Já platím T-Mobile a nově jsem v akci ještě přidal O2-Sport. Takže mám vlastě všechny sporty. Stojí to dost, ale co dneska je levné....

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

Vyplatí

mám od t-mobilu plnou nabídku vzal jsem k tomu druhou krabičku platím 998 měsíčně druhou krabičku jsem dal rodičum a platíme to napůl takže mně to vyjde na 500 kč plus můžu sledovat na dalších zařízeních a jsme spokojeni všichni.

braveman
Registrace: 12/2008

Jak kyslík nepřidá Canal+do 6.kola(3-4 září),tak si nechám O2 sport pack+pořídím T-mobile balík M.Akorát budu muset vždycky přehazovat kabel od netu.Nebo půjde zapojit o2 box+t-mobile box tak,aby se nemusel přehazoval kabel od netu??

garrrry
Registrace: 3/2009

@garrrry

Nemusíš nic přehazovat. Kup Switch a tím to rozbočíš do boxů.

milde

@milde

Díky.Udělám to tak R^

garrrry
Registrace: 3/2009

@milde

Aký switch, on má asi dva internety od O2 a Tmobile, tak asi chce to dať do jedného.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

A proč by měl doma dva internety. Já to pochopil tak že bude mít dva boxy. Jeden O2 tv a druhý T mobile. K tomu jednu internetovou přípojku lan, kterou potřebuje rozbočit do těch dvou boxů. A na to slouží switch.

milde

@milde

No neviem, píše to takto:
"ak si nechám O2 sport pack+pořídím T-mobile balík M.Akorát budu muset vždycky přehazovat kabel od netu.Nebo půjde zapojit o2 box+t-mobile box tak,aby se nemusel přehazoval kabel od netu??" Tmobile balík alebo O2 sport pack chodí aj na inom internete. Myslím O2 na Tmobile a opačne?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra