Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Cryptobox 650 hd-youtube

Majstri dá sa ešte v tejto mašinke rozchodiť youtube mám tam sofvér FW 1.14.23103 650HD_V1.14.23103_31-08-2021.rar ale žiaľ nejde!Díki za rady :(

fiesta
Registrace: 2/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Cryptobox 650 hd-youtube

ak by si ešte nad tým nejaký ruský programátor sadol. na 752 - vyššia rada, ide youtube na neoficiálnej verzii firmware so šťastím

tophunter
Registrace: 4/2010

RE: Cryptobox 650 hd-youtube

Delší dobu jsem nezkoušel, dříve stačilo nahrát přes USB příslušné API klíče (myslím že jsou na ellano sk)

Warpik
Registrace: 9/2016

@Warpik

skusal som aj tie subory ale nic z toho isiel som podla navodu, nakoniec pomohol vyssi soft

tophunter
Registrace: 4/2010

@tophunter

Soft myslíš ktorí to bol ten najvyšsí čo som tam dal,ale žiaľ, majstri jedná sa mi o to,že kamošovi prestala príjmať tv youtube a chcel to skúsiť cez túto mašinku!Ked niekdo vie skúste poradiť! :( Díki za odpovede! R^

fiesta

@fiesta

Myslím si, že pri tomto modeli Cryptoboxu sa už riešenia nedočkáš. Posledný fw je síce z minulého roku, ale aj keby náhodou?! vyšla nejaká novšia verzia fw, tak ten YT bude fungovať len na chvíľu s potom zase off.
Najrozumnejším riešením je zrejme poobzerať sa po nejakom android mediálnom boxe. Prípadne po android stb zo sat tunerom.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

Aj som si to myslel,díki všetkým za odpovede! R^ ;)

fiesta

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra