Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Netflix or HBO MAX?

Ahoj, zaplatil jsem obě dvě služby, abych zjistil, co je lepší. Jaký na to máte názor vy? Za mě HBO. Netflix mi přijde, že má snad každou sra.ku a jede spíš na kvantitu než kvalitu. Zatímco HBO má snad každý titul zajímavý.

Janopak
Registrace: 5/2021
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Netflix or HBO MAX?

,,Zatímco HBO má snad každý titul zajímavý" jak píšeš
Netflix má zajimavých retro filmu.

Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K

nováček
Registrace: 12/2018

muj nazor-ani jedno 👍

medard 1
Registrace: 2/2021

netflix - kvantita
HBO max - kvalita (většinou)

William cz
Registrace: 10/2016

Obojí jsem měl chvilku. Už nemám a nechci😐

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

To jsi Čech? Tak snad jedině VoJo, ne? :))))

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Mne osobne vyhovuje viac HBO - tá kvalita hlavne v seriáloch tam je a hlavne viac dabingu sk aj cz. Netflix je dobrý len na chvíľu - vypozerať to kvalitné (čoho je tam menej)a prejsť na HBO kde to kvalitné nie je čas ani vypozerať :))) . Bežnú TV pozeráme už o dosť menej, je to veľmi nákazlivé pozerať bez reklám.

Juri
Registrace: 3/2017

Tahle, Netflix si koupím na 2 měsíce v létě, dokoukám co chci, ale HBO si předplácím celý rok, protože ho mám za 132,- měsíčně a celkově tam toho obsahu je pro mě víc celoročně, netflix je fakt taková jednohubka.

William cz

A kto ma Stream Cinema, ma aj HBO, aj Netflix, aj Disney, aj Prime. :laughing:

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@LucaBrazza

Přesně a kvalitu si může navolit, podle netu. Cizích i halda českých a slovenských filmů.😂

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

nejdriv jsem mel netflix, pak zaroven i hbo go. a hbo go ma asi jen desetinovy neli mensi obsah nez netflux takze hbo jsou spoustel jenom sporadicky, zatim co serialy z netflixu kazdy den nekolik.
uz ale jsem jen tezko hledal neco noveho tak jsem se rozhodl pres leto dat pauzu a mozna zas obnovit netflux na zimu az objevi nove serialy a dily no a taky uz pockam na nove levnejsi tarify.
hbo max uz nebudu zas aktivovat prinejmensim dokud nespoji s discovery+.
ted mam poprve internetovou tv o2tv a tak sleduju porady obcas filmy z archivu treba jen den dva dozadu a tak je to v podstate podobne jako netflix takze zatim mi to staci na zabiti casu.
mozna nekdy jeste zkusim disney+ ci amazon prime ale to by bylo stejne jen na par mesicu mozna do jara na co koukat, vic tam urcite pro mne neni.

novice2k
Registrace: 2/2022

Hodně subjektivní záležitost, když pominu technickou stránku (bitrate, UHD,HDR), tak záleží co má člověk rád za filmové potažmo seriálové žánry. Hltač výpravných seriálů najde svoje na HBO, milovník komiksů nedá dopustit nově na Disney+, fanoušek ujetých seriálů může vybírat z nepřeberné nabídky Netflixu..
U nás máme zřízený účet téměř na všech streamovacích platformách včetně Amazon Prime, či Apple TV+ a v průběhu roku je měníme podle dostupnosti nového obsahu.
A ti, co zde zmiňují Stream Cinema? P2P, fileservery apod., tohle pro mne bylo morálně obhajitelné v mých studijních letech, kdy člověk neměl peněz nazbyt a měl i čas hledat filmy a seriály po warez serverech, k nim titulky, občas to nesedělo, rip nešel po stažení přehrát, děkuji nikdy více.. ;P Dnes, kdy za cenu oběda dostanu tolik různorodého obsahu na měsíc, už mi to nedává smysl. Jiná situace nastává, když daný obsah není nikde jinde legálně dostupný, pak by se dalo snad i přimhouřit oko..
Nikomu svůj názor na věc nevnucuju, jde čistě jen o můj úhel pohledu.
Howgh ;)

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

@Scruffy

A na jaké úrovní má morálku oficiální prodejce satelitní techniky Ellano, který veřejně prodává satelitní přijímače s již nainstalovaným firmware OpenAtv a VTI s pluginy CZ/SK archiv a KODI které mimo jiné obsahují Tebou zmíněný SCC CZ/SK archiv. A nikomu to nevadí. Že by na to měli licenci? Nebo jsou asi ve studijních letech a to je omlouvá.🤔

milde

@Scruffy

Ne tak já bych to zas nezatracoval, jsou lidé kteří si to prostě nemohou dovolit a jsou třeba chudí, takže ten cz/sk archiv je pro ně asi dobrý. Přeci jen dají tisíce měsíčně raději na cigarety, než 200,- za HBO :laughing:

Jinak souhlas s tebou ve všem R^

William cz

@William cz

archiv czsk je výborný i jako "přehrávač" pro O2tv nebo Eurosport player ... a samo iVysílání ČT ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

@William cz

no tak to opravdu radeji 1tisic za pivo nez 200kc za HBO nebo Netflix :))) 👍
a jinak ani ty alternativni zdroje nejsou zadarmo a musis si je zaplatit 👍

medard 1
Registrace: 2/2021

@meduzka

Děláš si sice pr**l, ale Netflixu, ač s tím můžete ostatní nesouhlasit, uteklo právě ne málo předplatitelů k Voyo. A to ještě chystá na podzdim něco podobného i Prima. K tématu: Za mne Netflix.

silesian
Registrace: 4/2011

@silesian

Vojo :laughing: a prima to bude ještě větší propadák s nepřeskočitelnýma reklamama Rv

William cz

@William cz

No placená služba ala vojo nebude mít reklamy. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

@ivo2001

Jak píšeš. Používám na O2 tv sport, Eurosport a Sledování tv i v userbouquets v E2 k rychlejšímu přístupu. A ty USA kraviny nemusím, jak píší ti tři američani. Já raději česko-slovenské filmy. A na Netflix nebo HBO+ jich je málo.

milde

@silesian

Ano dělám zádel, stejně jako nejspíš nudící se tazatel. Sám jsem odešel od nflx kvůli násilné a nesmyslné woke propagandě a jediná snad normální tvorba tam byla byla zcela jasně ta korejská. Jsem jinde. Tazatelův dotaz je i tak mimo můj časoprostor, prostě si zaplatím a čučím na to, co mě baví. Buď zkusím promo nebo to za měsíc zabalím. Pravidelné platby lze v průběhu prvního měsíce zrušit.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

@Janopak

Měl jsem obojí asi měsíc a obě ty služby mi byly žánrově úplně na h***o. I obyčejná komerčka z Fransatu/TNTsatu mi dává lepší kvalitu než Netflix a HBO Go dohromady

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

Netflix

ked si sadnem pred telku, tak si chcem oddychnut/relaxovat. Ziadne filmy kde musim rozmyslat nad pointou.
Cize za mna jednoznacne Netflix.

MarekPrin
Registrace: 11/2013

@JanM

HBO GO už neexistuje

William cz

Vidím, že v tom máte jasno :))) Ale prispieť s niečím treba ;)

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@Janopak

Vyskúšal som rôzne streamovacie služby a ako jednu ktorá mi najviac vyhovuje a ktorú mám od začiatku jej fungovania je práve NETFLIX... No nie ponuka pre Európu, ktorá je dosť podstatne očesaná, ale registrácia cez Londýnske PSČ W8 4Q? ... Výrazne vyšší počet titulov a čo sa týka obsahu tiež neporovnateľné... Najvyššiu možnú kvalitu snáď ani spomínať nemusím... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra