![]() |
|
Lg oled a vstup hdmiZdravím všechny, prosím o radu, konečně jsem vyměnil starého plazmového panáčka za lg oled g55, vše ok, ale když připojím dreama dm920 přes hdmi1, tak píše žádný signál. Pomůže až vytáhnutí hdmi z dreama a opětovné zasunutí, obraz naskočí a funguje až do vypnutí přijímače. Po zapnutí zase žádný signál. Kabel jsem měnil, to samé, vyměnil jsem vstup hdmi3, to samé. Hdmi-cec vypnuté-zapnuté, to samé. Kabely nejsou profi, ale fungovat by to přece mělo. Tak kde dělám chybu?Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Lg oled a vstup hdmiPovedal by som kabel, ale ked si ich skusal viac, tak neviem. V nastaveniach obrazu u DM si pozrel ? Mam LG Oled, skusane viacere satboxy, ale takyto problem som nemal.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: Lg oled a vstup hdmino asi by to chtělo vyzkoušet jinej přístroj jestli to bude dělat,mě pomohl kabel 8K |
dnurg
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: Lg oled a vstup hdmiTaky mě to někdy udělá, nepřišel jsem na to čím to je. Já mám HDMI-CEC vypnuté, nejdříve zapnu SAT a až potom televizi, takto mi to spolehlivě funguje.Dreambox 920
|
fcjohn
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
RE: Lg oled a vstup hdmiProstě když je TV po zapnutí na externím vstupu kde není signál tak to udělá. Když ji vypnu a zapnu způsobem jak jsem popsal výše tak vždy jede.Dreambox 920
|
fcjohn
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
RE: Lg oled a vstup hdmiTak už jsem na to přišel, neměl jsem na to čas. Kdo by s tím měl problém, stačí vypnout v nastaveních hdmi deep color a vše potom funguje...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@tukansuper...... |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |