![]() |
|
EMP Multiswitch 5/16 S147 s Quad?Ahoj Všem, nemám momentálně Quattro a chtěl bych se zeptat zda nemá někdo zkušenost ve spojení výše uvedeného staršího modrého switche s Quad? Hledal jsem a nějak se mi nedaří najít specifikace switche a vím, že některé starší switche nepodporovali Quad. děkujiii za pomoc.![]() |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: EMP Multiswitch 5/16 S147 s Quad?Pokud je to S147 AP nebo CP, tak pak jde použít s QUAD. Přepínací povely máš napsané přímo na switch pod potenciometry.LNB A:16-20V/0kHz, LNB B:10-14,5V/0kHz, LNB C:16-20V/22kHz, LNB D:10-14,5V/22kHz. Tyto povely ti "vytvoří" z QUAD Quattro. Jsou to switch z doby analogu a byly určené pro singl, dual nebo twin. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 014 |
![]() |
|
@PájíkKeď si pozrieš návod na použitie od tvojho typu Multiswitchu, tak sa určite podľa modelu výrobku dopátraš aj k informáciám, či je možné použiť na pripojenie LNB iba typ Quatro, alebo aj typ Quad. EMP Centauri má na svojich stránkach veľmi podrobný a presný popis ku každému svojmu výrobku, stačí si to iba vyhľadať prečítať a podľa toho sa zariadiť.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
RE: EMP Multiswitch 5/16 S147 s Quad?TO: RAFI007, děkuji moc... je to CP, tak by mělo jít použít![]() TO: mmiriboy, no hledal jsem přímo u EMP centauri v archivu ale nějak jsem tam našel jen ty šedé už ne ty modré..možná jsem hledal blbě a tak proto jsem se raději optal tady. Není to můj switch tak jsem od něj popis neměl ![]() |
Pájík
![]() |
|
@mmiriboymáš vůbec představu jak starý je to switch ? V době vzniku ještě Quattro nebylo. Byl určen pro konvertory singl, dual, twin. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 014 |
![]() |
|
RE: EMP Multiswitch 5/16 S147 s Quad?TO: všem, uvedený switch s Quad funguje..děkuji![]() |
Pájík
![]() |
|
![]() |