![]() |
|
T-Mobile Sat TVČaute,přešel jsem z Telly na Tmobile satelitní tv a je k tomu i přístup sledvání ve 4 zařízení. Všimnul jsem si, že narozdíl od SAT TV mám v TV to GO programy jako CS History, CS Horor, Film Europe +, ajn., Když jsem volal do Tmobilu, řekli, že to musím mít všude stejné, tak jsem trochu zmatený. Máte to nškdo také tak? Díky ![]() |
pepademo
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 5 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
RE: T-Mobile Sat TVNěkteré programy nejsou na satelitu a jsou jen v GO. Funguje to tak i u jiných operátorů, možná to tak bylo i u Telly. Žádná záhada. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
@pepademoJá měl od nich pouze GO a odešel jsem, když zvedli u všech žádaných balíčků cenu o 100 Kč a u XL, který má málo lidí snížili. Podle nabídky na jejich stránkách máš pravdu Ty. Rozdíly mezi sat a Go balíčky v počtu programů jsou velké. Taky by mě to štvalo, když mám doma hlavní sledování ze satu. Ale to by snad oni měli vědět a ne podávat zkreslené informace. Podobné je to u Skylink, ale obráceně.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: T-Mobile Sat TVDíky za reakci pánové.Je to ale fakt divný, že víc jich je tam, kde to nesleduje človék tak šasto a i pani operátorka řekla, že vše by mělo být stejné jak na SAT, tak Tv Go....ale asi špatné proškolená. Tak ještě jednou díky ![]() |
pepademo
![]() |
|
RE: T-Mobile Sat TVTřeba to byla jen uklízečka, která šla okolo a slyšela zvonit telefon, tak to zvedla🤣Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@pepademoJaká je kvalita obrazu na sat. T-Mobile? Je rozdíl oproti Telly? Momentálně jedu na Skylink, ale chci utéct na T-Mobile sat. kvůli sportovním kanálům. Teď zkouším tu jejich internetovou TV Go, dávají to na zkoušku zdarma. Obraz, zvlášť u sportovních kanálů, je ale tragický. Mám to sice přes Wifi, ale zkoušel jsem to i po kabelu a rozdíl jsem nepoznal. Tak mně zajímá, jak je to u satelitu. |
mirinda1
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
@mildeSkyling jsem zkoušel přes wifi a pár dnů to šlo na tv tragicky, na PC ok, tak jsem tam volal, jako co to je za sračku a za pár dní mi to šlo pěkně....ale stejně jsem odešel. Je to ani ne měsíc.Co se týče rozdílu Telly a Tmobile Satelitu, dle mě, amatéra, je to lepší obraz, myslím u Tmobile. Ikdyž krabička je ta samá (Kaon) a tedy i ovladač. ![]() |
pepademo
![]() |
|
RE: T-Mobile Sat TVPokud jsou malé rozdíly ve kvalitě obrazu, tak se to dost špatně posuzuje. To by musely být dvě stejné tv vedle sebe, stejný přijímač a program. Pak je to poznat.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: T-Mobile Sat TVak kvalitu,tak zainvestovať do 8k TV,kde si TV dopočítava obraz do 8K8K TV LG 65QNED993PB,100Hz,DVB-C
|
Marko337
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 247 |
![]() |
|
RE: T-Mobile Sat TVno nevím , ale kde nic není ani 8K kodek nepomůže |
dnurg
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: T-Mobile Sat TVTo samé se psalo o 4k, když začínala a kde nic tu nic.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: T-Mobile Sat TVTak s HD kanály na Skylinku jsem spokojen, pokud by to bylo stejné i na T-Mobile Sat, tak by to bylo fajn. Bohužel nemůžu srovnávat, žádný ze známých T-Mobile Sat nevyužívá, tak se nemám kde na to podívat, abych to posoudil. |
mirinda1
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: T-Mobile Sat TVTak to by měla být stejná kvalita jako na Magio, Digi a Freesat, když to všichni sosají ze stejné družice 0,8W.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mirinda1T-Mobile i Telly maji identickou kvalitu obrazu, kdyz jsou oboje soucasti Slovak Telekomu a maji spolecne frekvence![]() |
MHaslar
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
@MHaslarTelly nie je sucastou Slovak Telekomu ale Lama Energy.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
@mildeProč jsi odcházel? Máš 4x GO plus jeden SAT/Diígital s jejich boxem.... takže děleno pěti a přístupy prodám...Minulý týden jsem koupil přístup ke GO, balíček M za 150. Majitel účtu to má zdarma, ještě kilo navrch :-) |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
@black13aale všetko na satelite berie od ST takže kvalita rovnaka |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
RE: T-Mobile Sat TVCez sat, pozícia 0,8°W Thor, operátori Telly, T-mobile, Digi SK a aj Slovak Telekom (Magiosat) používajú rovnaké frekvencie, t.j. kvalita týchto programov cez sat je u všetkých týchto operátorov rovnaká!Dokonca ešte aj FreeSAT jak na Slovensku, tak aj v Čechách využíva niektoré frekvencie, t.j. aj programy tie isté, čo ostatní vyššie uvedení operátori, aj keď je pravdou, že po odkúpení FreeSATu Skylinkom, alias Canal+ došlo v minulosti z značnej migrácii veľkého množstva programov na iné (Skylinkom prenajaté) frekvencie. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
@PepaJožkaChápu, ale já sat neměl, jen Go balíček L za tenkrát 399Kč. Pak ho zdražily a jelikož nejsem fotbalový fanoušek, tak jsem přešel na Sledování tv střední balíček, kde mám vše co potřebuji a na víc mám v E2 userbouguets tak to mám vše po hromadě. Jinak sat sleduji na Skylink. No a teď koukám, že T mobile balíček L stojí 599Kč díky PL. No a tu nesleduji. Tak že asi tak😏Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@PepaJožkaMoment, takže když mám 3x krabičku, tak mám 12x přístup k TV GO?Sorry, jsem trošku vedle... ![]() |
pepademo
![]() |
|
@pepademorozdil mezi Tmobile sat a Tmobile net v programove nabidce uz je davno. a taktez rozdil v kvalite obrazu mezi sat a net obrovsky ve prospech sat. 👍 navic Tmob ted uz nabizi modul takze neni co resit. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@pepademoKrabička, tzn TMO Digital se settop boxem rovná se 1x krabička plus 4x GO..... 3x STB rovná se 15 zařízení |
PepaJožka
![]() |
|
RE: T-Mobile Sat TVK jedné smlouvě můžeš mít až 4 přístupy na SAT, buď za 50 korun měsíčně pronájem boxu, nebo za 20 korun pronájem modulu s virtuální kartou, další 4 přístupy pak dostaneš k INT televizi přes aplikaci T-Mobile GO. |
pavekv
Registrace: 11/2020 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: T-Mobile Sat TVTo je sice pravda, že jsou 4 přístupy GO. Ale sat je očesaný o dost programů a GO, jak píše @medard, kvalita nesrovnatelná o proti sat, kde je lepší. Dívat se doma na sat a pak přepínat GO na program, který tam není, to je jako v kocourkově.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildepro lidi, kteří ale nemohou přijímat SAT je ale verze GO dobrá, proti O2 TV není rozdíl v kvalitě, naopak Eurosport 4K hraje opravdu parádně |
PepaJožka
![]() |
|
@PepaJožkano tak jako zlata O2, na tu se net Tmob vubec nechyta. a mam to osobne vyzkouseno takze to neni jedna pani povidala. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |