![]() |
|
satelitni skylink vers internetovy skylinkted jsem zjistil zajimavou vec. k satelitni skylink karte nejde prikoupit internetovy balicek SPORT+.! pouze satelitni SPORT+. a otazka-pujde mi na satelitni SPORT+ vsech sedum programu na skylinklive nebo jenom ty dva satelitni ? hmmm![]() |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: satelitni skylink vers internetovy skylinkurčitě půjde![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
RE: satelitni skylink vers internetovy skylinkNa Satu máš jen 2x canal+ a pujde ti i na aplikaci všech on-line + základ![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 702 |
![]() |
|
RE: satelitni skylink vers internetovy skylinkJo taky to tak mám. Akorát mám polo hloupou tv, tak apk Skylink Live mám v Android tv boxu, tabletu a v mobilu. Já nejsem zase takový odborník na fotbal, tak mě to stačí.😏Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: satelitni skylink vers internetovy skylinkAkorát canal+ nejde zakoupit prozatím v jisté sportovní tipovací kanceláří. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 430 |
![]() |
|
@FanynAni baliček Kombi+ zatim take nejde tam zakoupit. |
palma
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: satelitni skylink vers internetovy skylinkskoda ze i ostatni sat provideri nenabizeji aspon vyhodnejsi balicek sat+internet archiv/tv |
novice2k
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 245 |
![]() |
|
@FanynBaličeky Kombi+ a taky Canal+ sport , už lze zakoupit v tipovací pobočce. |
palma
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
![]() |