![]() |
|
linux - archiv CZ/SK - skylinkahoj, existuje něco na bázi archiv CZ/SK kde by byl skylink a možnost přes linux jet skylink live skrz Premier League? Apku v Samsung TV mám, ale ptám se na možnost přes linuxový přijímač. Díky za info. |
jurasek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
RE: linux - archiv CZ/SK - skylinkáno funguje, po nainštalovaní pluginu Chromium2 a miernej úprave. nemenovaný predajca má tento plugin upravený pre CZ/SK region. používam to občas na octagone-8008 a image openatv, odporúčam používať usb myš,lepšie sa to ovláda. nie je to žiadny rýchlik ,ale ide to.![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
@jurasekProč to dělat jednoduše, když to jde složitě. Linux je snad na jiné věci.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildetak poraď jak na Canal+ sport 3-7 na linuxu? Tam kde mám linux sat nemám telku s apkou Skylink, a pouštět skylink z mobilu a zdrcadlit to přes chromecast se mi moc nechce. |
jurasek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
@jurasekKdybych to měl v Linuxu, tak bych poradil, ale nemám. Mám apku v Android boxu tv a v tabletu.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@jurasekak máš ten linux s Hisilicon procesorom tak ako som ti písal. |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
@jurasekJednou z možností je přes plugin Kodi...![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
@drobečekAle jestli má VTI, tak tam asi KODI nedostane.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
linux - archiv CZ/SK - skylinkSkylink Live TV na klasickém linuxu (VU, Octagon, Dreambox, ...) rozjedeš, ale velice krkolomně - viz slepená appka nebo KODI. Samozřejmě pokud někomu nevadí drbání levou rukou za pravým uchem, tak proč ne, ať si to provozuje.Je lepší a pohodlnější řešení a za pár kaček. Třeba na Android TV boxu Homatics dongle (cena okolo 13 stovek), který píchneš do HDMI vstupu TV (dneska má každá solidnější minimálně 2 a více vstupů) a na boxu si stáhneš oficiální aplikaci Skylink Live TV, která má full support M7 a hlavně je přizpůsobená pro TV rozhraní. Když se budeš chtít dívat na live přenosy na Canal+ Sport (2-7), tak si zapneš dongle a koukáš. Samozřejmě na donglu rozjedeš i Netflix, HBO Max, Disney+ a další žádané aplikace. Pokud nemám nebo lamentuji kvůli 13 stovkám, co to stojí, tak oželím třeba jednu jízdu (výlet) autem nebo přitnu topení v baráku na 2 dny a mám na dongle ![]() ![]() Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 393 |
![]() |
|
@BBSMoje řeč. Někdo šetří na nesprávném místě a pak si jen přidělává starosti se špatným uživatelským rozhraní. Někdo si myslí, že Linux je na vše zázračný univerzál. Což není.😎Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
![]() |