Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Magio Sat

T-Mobile nově nabízí satelitní CA modul

Mé motlitby byly vyslyšeny, T-Mobile konečně nabízí CA modul. Je to ale trochu zmatené - při objednávce je stále povinnou součástí i set-top-box. :))) Teď ale pár informací: T-Mobile ho nabízí za 20 Kč/měsíc, jde o Nagra modul se zabudovanou kartou, má verzi CI+ 1.3. Jde o technicky stejný modul, jako má Telly nebo Digi SK/ST. Přechod z Telly nebo freeSat na T-Mobile (třeba kvůli Premier League) tak bude v podstatě bezbolestný.

MHaslar
Registrace: 5/2021
Odpověď v diskusním vlákně

RE: T-Mobile nově nabízí satelitní CA modul

Pěkné, mají to již i na webu. Musím naštudovat, jestli ten modul chodí ve Formulerech. Těch mám po rodině několik.

bretah
Registrace: 9/2012

Super R^

DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E

Judithka
Registrace: 1/2020

Mal som ho na skusku, ale v DM nefungoval korektne. Ak je to ten celoplastovy bezkartovy modul. Ked som ho ako tak pojazdnil, po prepnuti na kanal mimo Magio nic nefungovalo.

hard333
Registrace: 4/2008

z krizkem po funuse kdy sat uz upada kvuli internetove tv.
i kdyz samozrejme smysl maji kvuli televizim ktere uz skoro kazda ba stb.
kdysi jsem kupoval kartu tm/skylink za tisicku prej naporad.
jinak jsem odpurce pronajmu, klidne at davaji radsi na splatky jako modemy pro internet u o2.
pak vam hrozi jako u telly 6tis. kc pokuta pokud jim nevratite modul do 10dnu.

novice2k
Registrace: 2/2022

Modul je jen k satelitní TV. A ta je za zenitem

Janopak
Registrace: 5/2021

@novice2k

neplacej nesmysly. a pokud nejses schopnej do 10ti dnu odeslat modul tak je to jen a jen tvuj problem a predevsim TVOJE neschopnost. ja jsem stb ve Stredu odeslal a ve Ctvrtek ho meli v Brne, a podotykam den po ukonceni smlouvy v Utery, a zadny problem. a modul do pronajmu rozhodne lepsi reseni nez nejaky box na splatky,ktery potom uz stejne nikdo nekoupi.!

medard 1
Registrace: 2/2021

Nikde jsem to nenašel, ale potřebuji mít na příjem T-mobile SAT do 4 TV na parabole LNB Quatro nebo stačí Single a pak to roztáhnout?

Ziza93
Registrace: 8/2022

@Ziza93

Ahoj PepaJožka :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@Ziza93

Pravidlá paraboly: je zakázané
4) zakládat další registrace
opakovaně vytvářet a využívat další uživatelské účty na webu parabola.cz. Tento bod neplatí pro čtenáře, kteří si sami zruší svůj původní uživatelský účet a založí si nový.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

@Ziza93, to je ten najivka, co chtěl T mobile v akci na 3 měsíce a pak když dá výpověď, tak mu tu slevu nechají?🤣

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@petersk, @milde asi jste si mě s někým spletli. nikdy jsem tady registrován předtím nebyl, tak si prosím nechte ty vaše nepotřebné komentáře od cesty. Díky

Ziza93

@Ziza93

Veškeré tvé dotazy zodpoví tvůj nový provider na lince, popř. naštuduješ zde: https://www.t-mobile.cz/satelitni-televize

Hezký den vinšuji.

bretah

@Ziza93

Haha myslíš si, že je tu každí "d..il"? Veď pokračuješ v príspevkoch starého nicku ako keby sa nič nezmenilo :)))

petersk

@petersk

Ve vašem případě asi ano, teď jsem zjistil kdo je ten váš pepajoska a co založil za téma. Já opravdu nejsem ten kdo si myslíte že jsem a už vůbec nepotřebuji řešit nějakých 250 korun za ušetření na službě od T-mobilu. Jen jsem napsal dotaz ohledně LNB a Vám se zhroutil svět.

Ziza93

Na LNB QUATTRO nebo roztahování zapomeň... ;) :))) ,
použij třeba DI-WAY LNB QUAD 0,1dB, WHITE LEOPARD LINE. :8)

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

@drobeček

Uvažoval jsem o Mascom Quatro LNB a parabole Mascom PROFI85. Tu co mám doma teď už je celá rezavá za tu dobu co jsem začal s Digi. Rád bych něco co prostě bude fungovat, ale nemám přehled :(

Ziza93

@Ziza93

Uvažovals špatně. Co nechápeš na radě, abys na Quattro zapomněl?

bretah

@Ziza93

Quattro LNB nebude fungovat... :8)

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček

@Ziza93

Vieš aký je rozdiel medzi Quatro a Quad?

petersk

@petersk

On to ví,ale dělá si z vás .....

jjery
Registrace: 12/2012

Dělá si z nás srandu, i to je možné... :lookaround:

drobeček

@petersk

Netušil jsem, jaký je rozdíl mezi Quatro a Quad. Teď už jsem si to načetl. Jen jsem doufal, že mi někdo poradí.
Díky @drobeček R^

Ziza93

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra