![]() |
|
T-Mobile nově nabízí satelitní CA modulMé motlitby byly vyslyšeny, T-Mobile konečně nabízí CA modul. Je to ale trochu zmatené - při objednávce je stále povinnou součástí i set-top-box.![]() |
MHaslar
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
RE: T-Mobile nově nabízí satelitní CA modulPěkné, mají to již i na webu. Musím naštudovat, jestli ten modul chodí ve Formulerech. Těch mám po rodině několik. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 257 |
![]() |
|
RE: T-Mobile nově nabízí satelitní CA modulSuper![]() DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E
|
Judithka
Registrace: 1/2020 Příspěvků: 472 |
![]() |
|
RE: T-Mobile nově nabízí satelitní CA modulMal som ho na skusku, ale v DM nefungoval korektne. Ak je to ten celoplastovy bezkartovy modul. Ked som ho ako tak pojazdnil, po prepnuti na kanal mimo Magio nic nefungovalo. |
hard333
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
RE: T-Mobile nově nabízí satelitní CA modulz krizkem po funuse kdy sat uz upada kvuli internetove tv.i kdyz samozrejme smysl maji kvuli televizim ktere uz skoro kazda ba stb. kdysi jsem kupoval kartu tm/skylink za tisicku prej naporad. jinak jsem odpurce pronajmu, klidne at davaji radsi na splatky jako modemy pro internet u o2. pak vam hrozi jako u telly 6tis. kc pokuta pokud jim nevratite modul do 10dnu. |
novice2k
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 245 |
![]() |
|
RE: T-Mobile nově nabízí satelitní CA modulModul je jen k satelitní TV. A ta je za zenitem |
Janopak
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
@novice2kneplacej nesmysly. a pokud nejses schopnej do 10ti dnu odeslat modul tak je to jen a jen tvuj problem a predevsim TVOJE neschopnost. ja jsem stb ve Stredu odeslal a ve Ctvrtek ho meli v Brne, a podotykam den po ukonceni smlouvy v Utery, a zadny problem. a modul do pronajmu rozhodne lepsi reseni nez nejaky box na splatky,ktery potom uz stejne nikdo nekoupi.! |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: T-Mobile nově nabízí satelitní CA modulNikde jsem to nenašel, ale potřebuji mít na příjem T-mobile SAT do 4 TV na parabole LNB Quatro nebo stačí Single a pak to roztáhnout? |
Ziza93
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
@Ziza93Ahoj PepaJožka![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@Ziza93Pravidlá paraboly: je zakázané4) zakládat další registrace opakovaně vytvářet a využívat další uživatelské účty na webu parabola.cz. Tento bod neplatí pro čtenáře, kteří si sami zruší svůj původní uživatelský účet a založí si nový. T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@petersk@Ziza93, to je ten najivka, co chtěl T mobile v akci na 3 měsíce a pak když dá výpověď, tak mu tu slevu nechají?🤣Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: T-Mobile nově nabízí satelitní CA modul@petersk, @milde asi jste si mě s někým spletli. nikdy jsem tady registrován předtím nebyl, tak si prosím nechte ty vaše nepotřebné komentáře od cesty. Díky |
Ziza93
![]() |
|
@Ziza93Veškeré tvé dotazy zodpoví tvůj nový provider na lince, popř. naštuduješ zde: https://www.t-mobile.cz/satelitni-televizeHezký den vinšuji. |
bretah
![]() |
|
@Ziza93Haha myslíš si, že je tu každí "d..il"? Veď pokračuješ v príspevkoch starého nicku ako keby sa nič nezmenilo![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskVe vašem případě asi ano, teď jsem zjistil kdo je ten váš pepajoska a co založil za téma. Já opravdu nejsem ten kdo si myslíte že jsem a už vůbec nepotřebuji řešit nějakých 250 korun za ušetření na službě od T-mobilu. Jen jsem napsal dotaz ohledně LNB a Vám se zhroutil svět. |
Ziza93
![]() |
|
RE: T-Mobile nově nabízí satelitní CA modulNa LNB QUATTRO nebo roztahování zapomeň...![]() ![]() použij třeba DI-WAY LNB QUAD 0,1dB, WHITE LEOPARD LINE. ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
@drobečekUvažoval jsem o Mascom Quatro LNB a parabole Mascom PROFI85. Tu co mám doma teď už je celá rezavá za tu dobu co jsem začal s Digi. Rád bych něco co prostě bude fungovat, ale nemám přehled![]() |
Ziza93
![]() |
|
@Ziza93Uvažovals špatně. Co nechápeš na radě, abys na Quattro zapomněl? |
bretah
![]() |
|
@Ziza93Quattro LNB nebude fungovat...![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
@Ziza93Vieš aký je rozdiel medzi Quatro a Quad?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskOn to ví,ale dělá si z vás ..... |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
RE: T-Mobile nově nabízí satelitní CA modulDělá si z nás srandu, i to je možné...![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
@peterskNetušil jsem, jaký je rozdíl mezi Quatro a Quad. Teď už jsem si to načetl. Jen jsem doufal, že mi někdo poradí.Díky @drobeček ![]() |
Ziza93
![]() |
|
![]() |