Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

TechniSat DIGIT ISIO STC vyskakuje okno

U STB TechniSat DIGIT ISIO STC neustále vyskakuje okno "following storage volume has been detected - which action should be performed"
ví někdo co s tím?

ivow
Registrace: 9/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TechniSat DIGIT ISIO STC vyskakuje okno

Občas mi to napíše po zapnutí přístroje. Pokud ti vyskakuje neustále, zkus vyměnit usb kabel, zapnout disk do druhého vstupu, zkusit jiný disk.

torny
Registrace: 3/2018

@torny

nemůže to být novým firmware, doteď při stejném zapojení to nedělalo, objevilo se to ve čtvrtek.

ivow
Registrace: 9/2017

RE: TechniSat DIGIT ISIO STC vyskakuje okno

Nový firmware 2.73.0.13-4628 jsem nainstaloval nedávno a nemám problémy. Mám kromě DIGIT ISIO UHD (používá stejný firmware, jako STC) ještě Digipal ISIO. Na DIGIT mi před časem začal disk vypadávat při přenosu Techniportem, disky jsem mezi přístroji prohodil a problém se přestěhoval. Při kontrole disku ve Windows se potvrdilo, že není zcela OK. Zatím nahrává, ale budu ho muset vyměnit, protože při přenosu Techniportem záznam často vypadne a musím ho dát zkopírovat a nový pak lze přenést. Pokud máš možnost, zkus jiný disk naformátovaný na FAT32, případně proveď kontrolu disku nebo nový formát.

torny

@ivoW

predpokladám, že tam máš rovnaký USB HDD ako doteraz, ale všetko stárne, takže možné poruchy:
- skús iný HDD alebo len USB kľúč tým vylúčiš že to je problém v SW
apropo urobil si reset po inštalácii nového SW?
ono prístroj to síce nežiada, ale občas sa môže stať že inštaláciou nového SW sa proste niečo s niečím nestretne korektne a pokiaľ si robil množstvo nastavení v minulosti predtým môže sa vyskytnúť akýkoľvek problém, ktorý sa zdá divný a po flash reset sa všetko dá dohromady

- spotreba prúdu je na hrane USB špecifikácie, t.j. 500mA. Nový SW to možno vyhodnocuje trochu inak takže prístroj neustále odpojuje a pripojuje HDD

- zapoj HDD do iného USB portu

- porušený/zlomený alebo príliš dlhý USB kábel (doteraz na hrane) - skús iný

ak chceš nainštalovať SW nazad, nie je nič jednoduchšie, samozrejme je potrebné mať ho uložený niekde.

Dagy2
Registrace: 11/2010

nový SW

vidím, že "nový" SW je z 07/2021 :((

Dagy2

@Dagy2

Jj. Podle hesla neměň fungující systém jsem se po novém nepídil. Náhodou jsem procházel stránky technisatu a u "nového" uváděli zlepšení HbbTV, tak jsem ho nedávno nainstaloval. Všechno chodí jako předtím.

torny

@ivow

Pokud bys potřeboval soft z 2020, můžu ho poslat.

torny

@torny

ono niekedy naozaj rieši upgrade na čo ani mnoho užívateľov nepríde.
Mali sme u Technicorderu zrazu zo dňa na deň problém s určitým CI-modulom: pri spustení nahrávania na ČT2 a ešte snáď NOVA sa prístroj reštartoval doblba. A div sa svete nový SW ktorý tiež bol už skoro rok starý vtedy to vyriešil :)))
Nech sa darí.

Dagy2

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra