Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Formuler Z7+ a Skylink Evo apk

Ahojte,
mam Android box Formuler Z7+ s nainstalovanou Skylink EVO SK aplikaciou (kvoli podpore dialkoveho ovladania) a nedavno mi prestali fungovat niektore kanaly (konkretne Markiza a nove promo Canal+ Sport) - tieto kanaly mi hlasia chybu "C004 - Neznama chyba" (zive vysielanie hlasi C004, archiv sa nespusti). Ine kanaly v pohode funguju. Skusal som aj preinstalovat, ale nepomohlo. Mam aj ine zariadenia (konkretne LG OLED aj NVIDIA Shield Pro 2019) a tam to funguje OK (viem ze su to ine verzie tych apiek, ale skusal som to kvoli pripadnej chybe s mojim uctom - mam program Flexi 10), takze to bude skor problem apka/zariadenie. Nema niekto podobny setup? Pripadne sa niekto s tymto problemom nestretol? Viem, ze je to uz starsi typ z Androidom 7 tusim, skusam najst nejake riesenie este predtym kym kupim nieco nove co bude fungovat - tento Formuler pouziva svokra takze neviem ci sa mi chce kupovat dalsi Shield :)
Peter

lianaboy
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Formuler Z7+ a Skylink Evo apk

Mne robi to iste na X96Max+ ale len na programe CT1. Ak nieco zistis, daj vediet.

Kimlo
Registrace: 1/2017

Ja bych rekl, ze to chce aktualizovat apku nebo vymenit box za nejaky s AndroidTV

matchboxx
Registrace: 9/2012

skusim este nainstalovat Google Play verziu, ale ak nebude fungovat ovladanie pomocou dialkoveho tak to nebude velmi pouzitelne...
Ohladne noveho Android TV boxu - do uvahy prichadzaju Chromecast with Google TV, MiBox S a NVIDIA Shield TV - mam skusenosti s Chromecastom a Shieldom - Shield ma jediny dialkove ovladanie s buttonmi na rychle pretacanie, ale je aj najdrahsi

lianaboy

Skylink dělal na streamech nějakou úpravu a problémy mají ty zařízení, které nemají AndroidTV, ale mobilní aplikaci. Takže je třeba se obrátit na podporu výrobce. Předpokládám, že problém budou mít i zde mnohokrát vychvalované Tesly, které nemají v sobě ofiko Android TV

bretah
Registrace: 9/2012

Tak to je divný. Mám Skylink cz ve dvou boxech. Jeden Android tv a druhý Android normální (mobil tablet). A funguje u obou vše.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@Kimlo

Taky mám X96Max+ 4G RAM. Já jsem si pomohl, že jsem přeinstaloval software na jiný a prakticky z něj udělal Android tv. Pokud chceš můžeš odzkoušet, ale na vlastní riziko. Pak to bere aplikace do Android tv boxů. Tak jsem tam nainstaloval Skylink evo a v pohodě. Lépe se ovládá DO, jak píše @lianaboy.
Zde je odkaz. Tam si stáhnseš ATV software podle boxu a jak velkou v něm máš RAM. Jestli 2G nebo 4G. Ještě je tam obslužný program do PC a návod. Jinak je to Ruská stránka.😎
https://slimboxtv.ru/

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

Dík, skúsim... R^

Kimlo

Len pre informaciu - pisal som do Poradne na formuler.sk - tam mi poradili preinstalovat aplikaciu (co samozrejme nepomohlo). Volal som dnes aj na infolinku Skylinku - tam vraj o probleme vedia a "intenzivne" pracuju na odstraneni, ze dakuju za strpenie. Takze treba asi bombardovat infolinku aby s tym nieco urobili...

lianaboy

@lianaboy

Ja som to vyriesil ze spustam Skylink Live cez KODI, tam to ide bez problemov. Ale som zvedavy ci to opravia.

Kimlo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra