![]() |
|
Odpárování O2 ovladače od TVProsím přítomné o radu jak odpárovat ovladač stb O2 nové generace od tv Panasonic. Po spárování nelze ovládat hlasitost O2 set top boxu, ale pouze u tv. I když ale nastavím hlasitost tv na maximum, je zvuk celkem slabý. Na netu jsem nikde nenalezl návod na odpárování nebo na reset ovladače do továrního nastavení. Za každou reakci předem děkuji. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Odpárování O2 ovladače od TVPokud správně chápu dotaz, chceš vypnout HDMI CEC. Na televizoru nastavení spojení, Viera link nastavit vypnuto. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 616 |
![]() |
|
@tornyJe to tak. Na Samsungu jsem řešil to samé |
starbaits
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
@tornyDíky, ale vypnutí Viera link nepomohlo. Myslím, že nejde u fci HDMI CEC. I po vypnutí Viera link lze Tv ovládat dálkou od stb o2 a hlasitost funguje jak jsem popsal výše |
sirda
![]() |
|
RE: Odpárování O2 ovladače od TVNepoznam ten STB, ale mozno by to mohlo byt v menu boxu, niekde ako prislusenstvo, resp. bluetooth.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 619 |
![]() |
|
@LucaBrazzaOvladač mám spárovaný s boxem přes bluetooth. Mohu mířit na jakoukoli stranu od boxu a lze ovládat všechny funkce boxu kromě hlasitosti, ale ovládat hlasitost tv lze pouze namířením ovladače na tv. |
sirda
![]() |
|
RE: Odpárování O2 ovladače od TVCize box ovladas len cez BT a televizor cez WiFi ovladaca. A potrebujes odstranit tu funkciu, aby ovladac fungoval len s boxom, nie s TV. A nie je v boxe nastavenie prislusenstva ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: Odpárování O2 ovladače od TVAno, potřebuji aby ovladač fungoval jen s boxem. Nastavení příslušenství v boxu je, ale neřeší tento problém. Párování ovladače s tv se provádí podle návodu k použití číselnou kombinací tlačítek ovladače, nějakou jinou kombinací tlačítek by to mělo jít vrátit zpět, ale to jsem nikde v návodu ani na webu O2 nenašel. Jediné co lze udělat je spárovat ovladač s jinou značkou tv. |
sirda
![]() |
|
RE: Odpárování O2 ovladače od TVMoc tomu nevěřím, ale zkusil bych továrko boxu, možná se při novém párování s boxem to infra ovládání (něčeho dalšího) vypne. To by ale BT komunikace mezi DO a boxem musela fungovat obousměrně.Spíš to vidím na nějakou tu číselnou kombinaci, při které vypne to infra ovládání TV a vrátí ovládání hlasitosti přes BT do boxu (s kterým přes BT funguje celkově na všechny povely. Ani jsem nevěděl, že to ten DO umí. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Odpárování O2 ovladače od TVTovárko nepomůže, je to v té číselné kombinaci. |
sirda
![]() |
|
RE: Odpárování O2 ovladače od TVCo vypnout HDMI CEC ještě v boxu? |
torny
![]() |
|
@tornyHDMI CEC jsem vypnul, došlo k tomu, že se mi automaticky s boxem nazapína a nevypíná tv. Hlasitost tv se přidává a ubírá použitím do i při vypnutém boxu. |
sirda
![]() |
|
RE: Odpárování O2 ovladače od TVNa cinskych DO s Bluetooth a WiFi v jednom, sa reset robil tusim drzanim tlacidiel OK+Return, pokial tento take tlacidla ma.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
@LucaBrazzaTato tlačítka tam jsou, ale tvůj návod nepomohl. Ale i tak díky. |
sirda
![]() |
|
RE: Odpárování O2 ovladače od TVTo bude nejake bud par sekundove drzanie jedneho z tlacidiel OK, Home, Return alebo mozno nejaka ich kombinacia. System pokus - omyl.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
@sirdaJeště, proč nechceš jednoduše ovladač přeprogramovat na jinou značku, aby tedy nefungoval na TV? |
torny
![]() |
|
@tornyTo mě taky napadlo, ale tím by sice nefungovalo ovládání zvuku u mé tv, ale u boxu by stejně ovládat zvuk nešel. při stlačení tlačítek vol a mute svítí na do červeně tlačítko tv a aby ovladač reguloval hlasitost boxu, muselo by svítit zeleně tlačítko stb. |
sirda
![]() |
|
@sirdaNa první pomoci k boxu píší na odpárování držet 3 sekundy současně CHdolů a OK. |
torny
![]() |
|
@tornyTak bohužel taky nefunguje, i tak díky. |
sirda
![]() |
|
@sirdaJeště pro jistotu:Zkuste odpárovat dálkový ovladač tak, že stlačíte současně na 3 vteřiny tlačítko CH dolů a OK. Po chvíli potvrďte OK. Ovladač bude fungovat v IR režimu. |
torny
![]() |
|
@tornyAni toto nepomohlo. Problém není, že ovladač funguje současně v BT i IR, ale že tlačítka volume a mute ovládají pouze televizi a nemohu nijak donutit ovladač aby ovládal i hlasitost boxu a tam si přidal hlasitost na vyšší level. |
sirda
![]() |
|
RE: Odpárování O2 ovladače od TVJo, měl jsem za to, že se přepne do IR režimu s kody pro box. Tak zase nic. |
torny
![]() |
|
@sirdaSkúsiť na DO skontrolovať funkciu tlač. Vypnutie zvuku na TV alebo v set-top boxe (podľa aktívneho režimu ovládania)Ak je OK potom: 1. Zrusiť spárovanie Bluetooth ovládača so set-top boxom (https://ibb.co/sjZyCX4) 2. Urobiť nové spárovanie Bluetooth ovládača so set-top boxom Ak to nepomôže: 1. Urobiť návrat k pôvodnému nastaveniu ovládača z výroby (https://ibb.co/gZH4JZ9) 2. Urobiť spárovanie Bluetooth ovládača so set-top boxom |
emte
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
@emteDíky, problém si mi vyřešil, zabrala tvoje druhá rada a to nastavení ovladače do resetu z výroby, což jsem potřeboval. Poté ovšem nastaly pro mne další celkem velké problémy. Ovladač se sice odpároval od tv ale zároveň v režimu IR téměř přestal fungovat i s stb, resp. box se zapnul zhruba na každé 10. stisknutí tlačítka a často blikala kontrolka párování, k němuž ale nikdy nedošlo. Nikam do menu se vzhledem k téměř úplné nefunkčnosti ovladače se nedalo dostat. Poslední možnost byl tovární reset boxu, což se mi podle návodu podařil, poté již podle návodu a dle pokynů na obrazovce ovladač se spároval s boxem do režimu BT a nyní funguje bezvadně a zvuk ovládá na boxu a ne na tv. Ještě jednou ti mockrát děkuji a i všem ostatním za velkou snahu mi pomoci |
sirda
![]() |
|
@sirdaProsím Vás radu jak jste vyřešil problém s hlasitostí. Rodiče mají zdřejmě stejný problém jako jste řešil. Spárovaným O2 ovladačem nejde ovládat hlasitost set top boxu. Lze ovládat pouze hlasitost televize (LG). I pokud je hlasitost televize na max, je to nedostatečné.Chtěl bych využít rady emte, ale nefunguje již jeho odkazy... |
psvestka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Odpárování O2 ovladače od TVJe potřeba udělat tovární reset ovladače jak mi poradil emte. Postup si už nepamatuji, ale na stránkách o2 jsem našel tento postup a myslím, že to je to samé.Návrat k původnímu nastavení ovladače z výroby Podržte současně stisknutá tlačítka on a nula déle než 10 vteřin, až se rozsvítí kontrolka pro párování (zelená ledka). Rychle potvrďte OK. Správný postup je potvrzen trojitým bliknutím STB a TV a kontrolky pro párování zelená ledka). Potom už je postup stejný s mým předchozím popisem. Zřejmě bude nutné provést rest stb. |
sirda
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |