![]() |
|
Auto časovač EPGMám dotaz na autočasovače v přístrojích enigma openatv. Mám nastaveno několik autočasovačů, ale čas od času se mi objeví na televizi hláška s výpisem kolizních časovačů. Jsou to časovače které nemohly být automaticky přidány protože je již daný tuner obsazen. Tato cedule s výpisem kolizí je ale na obrazovce tak 2-3 vteřiny a já bych potřeboval poradit kde je možné tyto kolize načíst případně korigovat. Nikde jsem takový výpis nenašel, možná by to mohlo být v nějakém logu, ale nevím kde hledat. Mám enigmu 2 openatv 7.1. Může někdo poradit ? |
oldar
Registrace: 4/2022 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Auto časovač EPGSkúšal si zoznam časovačov ? Tam by mali byť problematické zvýraznené červeným (resp. inou farbou) ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
RE: Auto časovač EPGV seznamu všech časovačů jsou jenom připraveno a hotovo, v autočasovačích jsou jenom ty co jsou aktivní nebo červeně ručně zakázané. Ale kolize nejsou nikde. |
oldar
Registrace: 4/2022 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Auto časovač EPGNezmienil si sa aky mas prijimacPrijimace s dual tunerom maju minimum takychto problemov Mozes si tiez upravit casovy limit pred a po nahravke |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
![]() |