![]() |
|
youtube na enigma2Zdravim poslednych par dni sa mi stalo , ze mi niektore videa neprehra na youtube na Vu+ solo 4k - vti, ale v prehliadaci a na smart tv idu v poriadku. Neviete co s tym moze byt? |
apaopic
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: youtube na enigma2Prvorade by som vymenil to stare VTi. |
starter12
Registrace: 1/2022 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: youtube na enigma2mne na octagone sf8008 ide rozlisenie max. 720, 1080 sekástiahol som aj seting kanalov kde su aj slovenske filmy a tie tak sekaju ze sa ani nerozbehnu |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 464 |
![]() |
|
@tophunterTebe odporucam ako prve si skontrolovat rychlost internetu. |
starter12
![]() |
|
RE: youtube na enigma2To je divný. Moc YouTube na přijímači Vu+Uno 4KSe, ale schválně jsem to otestoval na několika videí a všechny se přehrály. Taky mám VTI 15.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@starter12no rychlost EDGE nemám |
tophunter
![]() |
|
@tophuntertak si skus trosku viac popohmat toho leniveho GPRS oslika |
starter12
![]() |
|
@starter12samozrejme že mám rýchly neobmedzený internet, nebudem tu predsa asi vyplakávať, že mám šiť internet a prijímač je nespoľahlivý, takto to mám, takto som si to odskúšal na vlastnej koži, vo vlastnej obývačke, žiaľ je to tak ako som písal, nerozumiem tomu prečo to seká, iné fullhd neseká, TV Praha ide spoľahlivo a táto iptv stanica mi na ab 752 sekala. mám warder čo si myslím je vychytená verzia. ďalšia bomba je že zdroj píska ale to je furt nič! keď zvoní telefón a je blízko octagonu, rozpadá sa obraz. cryptobox nič. toto mi vysvetli |
tophunter
![]() |
|
RE: youtube na enigma2V první řadě je nutné napsat jestli jde o plugin Youtube Taapat a nebo oficiální Youtube TV. U Pluginu Youtube Taapat fungují bezpblémů videa UHD 4K u Youtube TV tam to vzhledem k náročnému samotnému rozhraní pluginu můžou videa fungovat bez trhání na 720p, ale pokud jde o konkrétně u Octagonu SF8008, mělo by na Youtube TV fungovat i 1080p, kde došlo vlastně k úpravě pluginu Netflix na Youtube TV. Nově došlo k další úpravě a byl přidán internetový prohlížeč s podporou myši a bezdrátové klávesnice, kdy za těchto okolností jde třeba bezproblémově i Skylink Live. Na samotném internetovém prohlížeči mě zaujala rychlost a podpora v podstatě všech internetových stránek, což u jiných takto rozhodně není. |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 495 |
![]() |
|
@gsmobilodskusal som to delo!youtube tv(menu-druhe odspodu) - po prepnuti na 1080 sa zastavil obraz, prijmac sa sekol, nic nereagovalo. cakal som zhruba 4 minuty kym odmrzol. tato funkcia je v menu uplne zbytocna pretoze nefunguje vo FHD co uz je standart, zaujimave ze 4K prijmac neprehra FHD. aplikacia je nedorobena: po stalceni exit na DO a potvredni exitu sa vratim do youtube tv a nic. popici. vyjst sa da iba cervenym tlacidlom vypnut prijmac na DO cez pluginy, druhy odspodu YouTube: ide fhd ale neviem vyjst z videa von, az na treti pokus sa mi to nejako podarilo z neznamych pricin cez tlacidlo exit, prijmac vypol video z pluginu a nabehla stanica zo satelitu. menu pluginu youtube je iba v strede obrazovky, nie na celu. co sa tyka vizualneho spracovania velmi velmi osekana ponuka oproti klasickemu youtube menu, iba taká kostrnka by som povedal |
tophunter
![]() |
|
RE: youtube na enigma2myslim si ze 1GB RAM na tento najpredavanejsi multimedialny linuxovy prijmac je velka bieda, do mobilov bezne naperú minimalne 2GB RAM aby svižne frčal |
tophunter
![]() |
|
RE: youtube na enigma2No právě, není to Android, ale je to systém Enigma2, kterému ten 1Gb stačí, ale můžeme klidně porovnat třeba s přijímačem PULSe 4K, který má 2Gb RAM, žádný rozdíl v rychlosti příjímače není, ale třeba aplikace KODI, která na Octagonu funguje perfektně, dokonce přehráva bez trhání i 4K videa z repozitářů, tak na PULSe 4K je problém, kdy po 20 minutách přehrávání videa dojde k přeplnění těch 2Gb RAM a přijímač se kousne. Já jsem teď celkem nadšený z toho internetového prohlížeče na tom Octagonu, ta rychlost načítání stránek je srovnatelná z PC a hlavně to načte všechno, včetně videobsahu, toto žádný satelit zatím nedokáže překonat, víc k tomu nemám co napsat. Ještě možná dodatek, jako u všech podobných zařízeních, tak i u systému Enigma2 můžou některé pluginy zpomalovat celý jeho systém. |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 495 |
![]() |
|
RE: youtube na enigma2Teď jsem vyzkoušel Winter Cap Wiew....1080p přes ArchivCZSK(1.5.0) na Octagonu SF8008Gold(OpenATV7.0) a dm920(Experimental 2021-09-07),jednoznačně je lepší dm920,kde se přehrává live stream plynule,na Octagonu je to mírně trhané.DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Skylink,Antik,Telly.
|
lz405
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 1 047 |
![]() |
|
@tophunterDaj si poriadny internet alebo si poriadne nastav router.- z Youtube TV sa vychadza vzdy cez CERVEWNE tlacidlo vypnutia, to je vlastnost Chrome na ktorom ten plugin bezi, podobne ako u Netflixu ...... - Octagon SF8008 prehrava videa vo FULL HD ci v UHD s prstom v nose. ![]() - vies preco maju mohily 2 a viac GB Ram ? Lebo HANDROID ! Enigme staci 1GB. Tvoj problem vidim v tom, ze nemas o tom ani sajn ale zato si "mudry ako Salamunova vajce". Podobne ako iny tu na fore, cim vacsie (nevhodné slovo) o niecom vies, tak tym viac o tom taras nezmysli. ![]() A to je za mna k tebe asi tak vsetko. |
starter12
![]() |
|
@starter12Přesně tak...![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
@starter12to mne píšeš?gsmobil to napisal jasné, si to vyskúšaj ty svetobežník. ešte mi vysvetli ty majster sveta, prečo keď telefón zvoní a je položený na televíznom stolíku tak sa rozpadá obraz, odskúšané už na druhom octagone, ab752 keď pripojím na ten istý koax, vyžarovanie telefónu nemá vplyv. tomu hovoríš najmodernejší 4k satelitný prijímač? YouTube v predinštalovanom menu prijímača funguje iba v rozložení 720, fhd zabudni, 4k snívaj Sa stavím s tebou že YouTube vložené do openatv bolo robené na hardvér s 2 GB RAM a viac. |
tophunter
![]() |
|
![]() |