Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

iptv playlist

Ahoj borci, máte nějaký tip na IPTV třeba z Aliexpressu? Používám jí jako doplněk k o2 TV, ale spousta kanálů už mi nefunguje. A spousta nových tam není. Rád bych nějaký nový aktuální playlist, protože Premier League se blíží a těžko říct, jak to u O2 bude. Díky!

Dolar
Registrace: 6/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

@Dolar

Před rokem jsi zde položil podobnou otázku a následně jsi se ani neobtěžoval reagovat, viz t.ly/Z0jK V diskuzi ti bylo jasně řečeno, že tyto služby jsou de facto i de iure nelegální, tzn pouze kdesi ukradené streamy od oficiálních IPTV poskytovatelů, nikdo ti nic negarantuje, hrozí zneužití osobních údajů apod. Pokud nemáš 2 stovky měsíčně na Skylink Live TV, balíček Canal+ Sport, kde výhoda je v tom, že všechny kanály fungují a v neposlední řadě je to i legální, tak mi tě ani není líto.. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

@Dolar

tak si zaplat normalni kvalitni iptv za par stovek a budes tam mit i tu tvoji PL a spoustu dalsiho. a bez starosti.

medard 1
Registrace: 2/2021

@Dolar

A ty si myslíš, že ta PL bude někde v češtině na IPTV z Ali za 300 Kč na rok :)) jsou to Unterwassermanni :laughing:

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@Dolar

No, Alik nie je na IPTV to prave orechove. Zaplatis, pozeras mesiac v nevalnej kvalite a potom tam uz toho tvojho Ping-Ponga nenajdes. Poobzeraj sa radsej po osvedcenych znackach, ktore su na trhu uz nejaky ten cas.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black13a

To jo, jsou spolehlivější za 50 až 60 i víc €. Ale CZ kanálů nic moc. Spíš AN, PL IT,SP,Ru a jiné. Měl jsem něco na 24 hodinový test.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

RE: iptv playlist

normalne sezenes za 10€ az 15€ a spolehlivou, a mas tam i ty ceske programy kdyz je tak nutne potrebujes,a Canal+Sport cz tam bude urcite taky 👍

medard 1

@medard 1

Těch 10€ až 15€ myslíš měsíčně? A ten Canal+Sport cz, to teda nevím v cz.

milde

Ten , kdo si to kupuje kvuli ceskym programum je zloděj. Ja si to porizuju ve chvili , kdy český poskytovatel nevysílá v kvalitě odpovídající letopočtu nebo to u nas nevysila nikdo a pak pres to koukám na zahraniční stanice. Mel jsem to treba v letech kdy stanice Sport 1 a 2 vysilalo jen v SD kvalitě a meli tenkrat myslim italskou a spanelskou ligu

keramik
Registrace: 1/2007

@keramik

Ano, já to mám podobně. Znovu opakuju, že to mám jen jako doplněk. Platím si O2 tv a klidně si zaplatím i Skylink. Jen je pořád spousta zápasů, které nevysíláme nebo si i rád poslechnu zahraniční komentář.

Dolar
Registrace: 6/2007

@keramik

A ty když si to pořizuješ jen ve chvíli- tak zloděj nejsi jo-

gant
Registrace: 5/2014

@milde

tim si bud jistej 👍 o PL je zajem

medard 1

gant - to je těžká otazka. Já i když jsem si to platil , tak jsem zároveň platil i 1 - 2 české poskytovatele. Tudíž ksem nikomu finanční újmu nezpůsobil. Samozřejmě pokud by se u nás legálně dal předplatit zahraniční operátor bylo by to jiný.

keramik
Registrace: 1/2007

Ja mam všechny zápasy všech lig zdarma

Janopak
Registrace: 5/2021

Tak to gratulujeme a přejeme mnoho hezkých chvil u kuvajtské ligy.

bretah
Registrace: 9/2012

@bretah

Díky díky

Janopak
Registrace: 5/2021

Co se to děje?

Zajímalo by mě co se na černém trhu stalo, protože v poslední době na Aliku výrazně ubylo nabídek šarika a IPTV. Že by nějaká významná změna na černém trhu nebo nějaký významný policejní zátah?

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

@JanM

Třeba tohle :))) https://imgur.com/zmo7mtw

Registrace: 4/2017

@JanM

je valka v.o.l.e. a hackeri maji spoustu prace na obou stranach :))) 👍

medard 1

@JanM

Jo a taky trochu upravili ceny. Tento týden jsem koupil v Datartu sluchátka Sony WH-HC510 za 787 Kč, VIP sleva. A na Aliku stojí 2093 Kč. Ale doprava do CZ je teda zdarma. Nějak se to otočilo.🤣

milde

Proč zlodějina, že si někdo koupí za trochu poctivě vydělaných peněz od Yang Vykuka IPTV jako doplněk na koukání. Ta se děje u nás i na vyšších postech. A není to pár korun.

milde

@milde

tvl takže když ty si koupíš za trochu svých poctivě vydělaných peněz kradené autorádio od zloděje tak je to jako v pohodě ? (zlodějina za pár korun není zlodějina páč nahoře se krade víc...) takhle to máš?

lance
Registrace: 10/2008

Typické uvažování člověka, kterého vychoval komunistický režim.

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

@lance

Zlodejina je to vždy.ale najväčšiu zlodejinu predvádzajú miestni Tv operátori.A tým podporujú ďalšie zlodejiny.

openkaa
Registrace: 9/2009

Mě by zajímalo, jak dobře vychovává ten dnešní, kapitalistický režim. Stačí se jen koukat kolem sebe, co se děje.

milde

Ohromně vtipné, jak tu někdo mele o zlodějích, když si někdo chce předplatit takovou službu :D .. Ale to, že o2 sprostě zneužívá "aktuální ekonomické situace" a zdražuje služby, bez jediného relevantního zvýšení nákladů (ne, zvýšení cen plynu a elektřiny opravdu nabídku iptv výrazně neovlivní) a jen se veze na vlně všeobecného zdražování, to je v pořádku tolerovatelné ? Nebo to, že ti stejní operátoři, kteří jsou údajně tímto chudáčci malí "okrádání" nás už x let okrádají na nejdražších mobilních tarifech v celé širé Evropě ? Nebo to, že z lidí dělají rok co rok do poslední možné hodiny (nevhodné slovo)y v tom, kdo kde a jakou sportovní soutěž bude vysílat ? Sorry jako, ale tito "podnikatelé" si zaslouží a přímo říkají o to, aby se lidi nasrali a okrádali je . :))) :)))

oidi
Registrace: 6/2022
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra