Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Kabelová televize

02 Tv - Kodi , android box ?

Ahoj, asi to nebude úplně málo viděný dotaz. Ale pokud si koupím od O2 jen balíček sport a budu ho chtít sledovat na svém zařízení je možnost buď na nějaké app přes Kodi nebo android Homatics q boxu ?
Úplně nevím, jaký jsou možnosti, pokud teda jsou

harry88
Registrace: 2/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 02 Tv - Kodi , android box ?

V Kodi O2TV funguje bez problemu

matchboxx
Registrace: 9/2012

O2 TV jede bezproblemove na web browser, a je to ta stejna app jako na jejich boxu. 👍 a na tech par programu nepotrebuju KODI.
takze jede to vsude.

medard 1
Registrace: 2/2021

A návod na instalaci v Kodi asi není? :-/

harry88

navod je urcite na you tube 👍

medard 1

Zbytečný KODI mám staženou apku o2tv a jede to v pohodě na jakýmkoliv android boxu.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

Tiež nechápem načo KODI. Každý provider ma spoju appku.

Kimlo
Registrace: 1/2017

Nepřetáčej, to v Kodi se Skylinkem nehrozí.

KODI - přetáčej reklamní balast v archívu TV dle libosti.

Možná to jde i s O2TV, pak může být volba pro někoho jasná.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

A proč to na telefonu v obchod play najdu a na androidboxu v Google play nenajdu. Nebo už jsem z toho (nevhodné slovo)

harry88

@harry88

Tak to máš asi Android tv a ne box Android mobil. V tom tv boxu nejsou všechny apk ke stažení z Google Play.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Vidím tam právě jen nějakou O2 knihovnu.... takže jestli Kodi nebude nakonec jediné řešení

harry88

@harry88

Stáchni si z netu apku Aptoide tv, tu nainstaluj do boxu a z ni pak můžeš stahovat aplikace, které podporuje Android tv. Je tam i O2 tv.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@harry88

Odkaz
https://aptoide-tv.en.aptoide.com/app

milde

Díky , jdu na to.

harry88

@harry88

staci dat do vyhledavani O2 TV a mas to tam,

medard 1

To mě nenajde...asi jak píše Milde

harry88

@harry88

Ale tam budeš mít ještě i jiné aplikace, které můžeš v budoucnu využít. Taky to používám :8) Druhý box mám adroid tablet a tam to jde z Google Play normálně. Každý software je jiný.

milde

To je k posrani...když už to tam dostanu a najdu si tu aplikaci co potřebuju...tak prostě nejde dát instal....automaticky mě to skočí do spodní časti kde je hledat atd ale "kliknout" na instal prostě nejde.....že skončím na tomhle bych nevěřil :-D

harry88

Android box

Ahojte, no riesim nieco podobne. Testujem teraz box X96 X4 Pro vo verzii 4GB RAM a 32 GB Flash kde je Android OS 11 ( nie Android TV ) a potreboval som Voyo CZ a tu mi ho sice najde ale vypise ze nie je kompatibilne,nejde nainstalovat. Riesil som to tiez cez aptoide resp apkpure ci ako sa vola ta druha moznost a ide to bez problemov. Box je svizny ale skoda ze nebude mat aktualizacie.. Dalsi na test v poradi je Nokia Streambox 8000 s AndroidTV tak som zvedavy ako pojde, ten by uz mal mat aktualizacie a lepsiu podporu,iste aj preto bol drahsi.. rozdiel medzi tymi boxmi X96 X4 a Nokiou je procak AmLogic S905X4 u X96 a S905X3 u Nokii a viac RAM a flash ma X96.. procak S905X4 podporuje codec a nadstavbou AV1 a S905X3 ma zas AI.. aplikacie no treba najst cestu sko to pojde inak, tak to vyzera...

Mopky
Registrace: 11/2009

Android box

Mám jejich box a po aktualizaci na Android,vše šlape perfektně a hned jsem si stáhnul aplikace skylink live cz/sk,vodafone tv,hbomax a další,snadné ovládání a ne jako když jsem měl různé Android boxy a bez klávesnice navíc příšerné ovládání,jsem nadšený. R^

kolík
Registrace: 9/2012

@harry88

Nevím do čeho to instaluješ. Ty nemáš na DO šipku, že když něco nejde tlačítkama, tak na to ukážu šipkou zmáčknu a je to.

milde

Milde

Na DO byla šipka jen v prohlížeči, ale tam jsem se nedokázal proklikt přes reklamy....takže jsem to stahnul jako APK u sebe a nainstaloval z USB....to se povedlo , ale pak jsem skončil tak jak jsem psal....takže jsem nakonec stáhnul O2 TV jako APK přímo a nainstaloval....což jako dobrý , ale tedka zase do nedokážu přidat do oblíbených....resp...po instalaci tu aplikaci nemůžu nikde najít.....jen když dám znova instalovat a otevřít jestli mi rozumíš....už si přijdu jak (nevhodné slovo) :-) a dekuji za trpělivost :/...jestli se je to nějaký jiný figl když se cokolivinstaluje jako APK a né ofiko z obchodu , že se udělá přímo "ikona".

harry88

Milde

Abych teda napsal co se mě podařilo prozatím udělat je nainstalovat Total Commander a v aplikacich to najít a pustit....takže "pokrok" , ale ikdyž to přidržím tak možnosti...kopírovat/ přesunout...odstranit...atd....nebo jestli někdo zná jak ?

harry88

do třetice jsem to nakonec dohledal a dal do Kodi ....pze to přepínání v aplikaci jako takové je nechutně tragické....teda aspon na mém boxu....v Kodi je to uživatelsky daleko víc "friendly" každopádně děkuju všem

harry88

@harry88

Já bych Ti rád pomohl, ale O2 tv nemám. Tak nevím sorry. Bohužel.

milde

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra