Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Lazení Skylink na tv Hisense

Zdravím,včera jsem se někde dostal k lazení tv Hisense tak max 2 roky staré a naladit Skylink trvalo snad hodinu a pořadí kanálů 4000 a výše naprosta katastrofa a o řazení programů a přesunu ani nemluvím,vůbec nechápu jak takový paskvil může dnes přijít na trh.... :fuming: :-/

ZDK1
Registrace: 10/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Lazení Skylink na tv Hisense

nesprávne ladenie, má FScan...

zoly
Registrace: 9/2012

@ZDK1

To jsi naladil celou družici 23.5. V nastavení bude Skylink fast scen. Do 10vteřin máš naladěné tv stanice pouze Skylink.

kolenáč
Registrace: 4/2010

ZDK1

Takýto hno.j a niečo podobné som už zažil, majiteľ takýchto TV na 99 percent kolenovrt, si to kúpi a ty mi to nalaď. No trávil som pri tom dobrú fajn trištvrte hodinu, každú frekvenciu zvlášť preladiť, potom to usporiadanie kanálov, no amen, nejako som to dal. Spolupráca karty a modulu CI, to ešte sa dalo. Značku TV ani neviem čo to bolo, nejaký tovar z tesca za dve kilá. Pomoooc. A fastscan samozrejme bez šance. Ale samozrejme, požiadavka, keď aj nič nepôjde, iba TA3 a šláger nech ide. Dôchodci a ich nákup TV za dve kilá a na účtoch looove preťekajú z účtov. Veď na kom inom dokonale ušetriť, keď nie na sebe. ;P

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Chlapci fast scan tam samozřejmě byl ale to lazení trvalo skoro hodku i kdyz jsem ho spustil dělám to už dlouho takže vím ale to kolečko co se tam točilo bylo nekonečné, něco podobného měli kdysi Sony to byl taky zážitek naladit..... :-/ a v menu Hisense nešlo vůbec udělat továrko abych vše smazal a začal znovu no hrůza :O nevím co to je za krám...

ZDK1

Nesmíš to lazit, ale ladit.

bretah
Registrace: 9/2012

no jo ty písmenka někdy ..... :)

ZDK1

@ZDK1

Hisense zadny problem. a ladit hodinu ? ano kdyz to budu ladit rucne po jednom TP tak to mozna bude trvat hodinu ale i s A1.! tak si neymyslej blbosti. Rv

medard 1
Registrace: 2/2021

Hele Medarde neplácej holouposti ty, dělám tuto práci 20 let a vím o čem mluvím a žádná Astra1 tam vůbec na parabole není vyzkoušel jsem uplně vše a možná tě překvapí první co jsem spustil byl fast scan a bylo to jak píšu tak ze mně nedělej hnupa vyznám se měj se :(( :(( :lookaround:

ZDK1

uz jenom z toho co pises v te odpovedi je jasne ze pises absolutni hlouposti. TY skupino. a kdyz ti dela problemy najit i ty spravny pismenka tak se pak vubec nedivim. :)))

medard 1

ZDK1-lepšie by som to už nenapísal, čistá pravda

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

@ZDK1

a fast scan ti to ladil hodinu :))) tak hodinu netrva ani blind scaning na obe druzice jak A3 tak A1 👍

medard 1

Hele Medarde neřeš to a běž raději předpovídat počasí já si nakonec poradím čauky všichni normální chlapi ;) ;)

ZDK1

Fat scan je nezmyselné ladenie aj s tým kto to navrhol, lebo skylink nemá obsadené celé TP a naladí tam kopu iných a nakoniec dostať to do obľúbených v normálnom poradí dá zabrať a naviac podľa platených balíčkov, či ochutnávok, to už ani nedávam

Duzu
Registrace: 7/2005

Lazíš 20 let?
To je vidět...

.......

jito
Registrace: 12/2005

zlatej

finlux,15 min u zákazníka i s limčou,jede vše,no zaflu.sej.te si

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Jo turci to tam uměj nahrát to je možná i méně než 15 minut v pohodě :) R^

ZDK1

@ZDK1

Asi problém daného kusu, nebo něco špatně nastavené...region...konvertor .... Na několika tv od Hisense jsem SkyLink ladil. Žadný rozdíl oproti Samsungu, nebo LG. Vždy to byla otázka několika minut. I na čtyři roky staré tv Hisense za pár korun, byl SkyLink Fastscan, naladěno za pár minut, aj + volné programy z Astry 19... doteď jsem na ní nebyl nic přelaďovat, funguje tak jak má.

john72
Registrace: 7/2011

@ZDK1

ono to je dneska šumák odkud,polsko,maďarsko,plzeň,nebo turecko,stejně na to lidská ruka nešáhne,teda šáhne až doma zákazník,jako první

pierrepetr

@john72

já ho taky ladil,už si nepamatuji přesně,ale nějaký problém tam byl,nebylo to až tak šup,šup,ale obraz dost dobrý

pierrepetr

@ZDK1

Hisense dobre znam,udelej tovarko a nastav rucne Diseq...proto mas predvolby od 4000

zalka
Registrace: 1/2008

Ahoj, to mne taky napadlo někdo to ladil už dříve přede mnou.Takže jsem chtěl udělat továrko ale slušně řečeno v tom podělaném menu jsem ho nikde nenašel prostě tam nebylo a na parabole je jen A3 no budu tam muset ještě zajet a znovu to pořádně projít a najít..... :((

ZDK1

@ZDK1

To bude tím Lazením! Jseš špatnej Lazič. Kdybys to ladil na FastScan, tak to máš během pár minut hotové! :-)))

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

@ZDK1

Citujem Ťa "dělám tuto práci 20 let a vím o čem mluvím", a nevieš kde je reštart do továrneho nastavenia? Tak dúfam, že to sám najdeš s takou skúsenosťou. Ináč je to Tvoja profesia a chodíš sem šomrať. Aj za rady tu zaplatíš? :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@ZDK1

Já teda tu tv nemám, ale popis jak na to je na internetu. Nebo tam taky neumíš hledat?

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Pak si zavolej odborníka, co to dělá 20 let. Má měřák, tak je to profík.
V sousedství taky jeden. Soused zavolal, makáč přijel, naladil, vybral 500-700,-, odešel, zafoukal vítr a znova. Takhle to dělal několik let. Dobrá renta.
Asi po 3 letech mě soused poprosil . . .
Vyměnil jsem mu talíř, LNB, dotáhl šrouby a už 3 roky nikoho nevolá.

MMorous
Registrace: 10/2019
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra