![]() |
|
Antiksat - chýbajúce programy - program VŠETKOČaute, mám pro gram VŠETKO a neviem nájsť, resp. naladiť tieto programy: HGTV, History, History2, CBS reality |
peter99829
Registrace: 6/2022 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Antiksat - chýbajúce programy - program VŠ...Ide to len cez internet? |
peter99829
Registrace: 6/2022 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Antiksat - chýbajúce programy - program VŠ...nemám antiksat,ale asi to bude,tak ako píšeš,že na sat ich nemajúhttps://www.parabola.cz/cz-sk/antik-sat/ |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 275 |
![]() |
|
@peter99829Zdravím! Nie všetky programy idú cez satelit. Choď na stránku https://antiksat.sk/sk/ prejdi na TV Balíky a tam si vieš všetko pozrieť. |
ferdomal
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
@peter99829Ešte raz si poriadne pozrieť ponuku programov na stránkach Antiksatu pre balík "Všetko"! Dá sa to tam krásne vyselektovať, že čo Antik ponúka pre sat, čo ponúka pre net atď... A ďalšia vec, keď si na webe lyngsat.com pozrieš pozíciu 16E a ponuku Antiksatu, tak tam máš krásne rozpísané všetky podrobnosti o každom z programov ponúkaných cez sat.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
@peter99829Ak chceš balík "Všetko" a chceš mať všetky programy cez net aj zo satelitu, musíš zaplatiť dvakrát 11,90 Eur... Zvláštny výmysel Antiku, no je to tak...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@Manetono ja ti neviem...![]() ![]() ale hádať sa s tebou nebudem.... |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
@maradonaPráve preto som napísal postupnosť : cez net aj zo satelitu... Ak máš ich hybridný box Antik Nano 3S je platba len raz, presne tak ako píšeš... To čo je na satelite máš cez parabolu a zbytok cez net... No ak by si mal už aktivovanú službu Antik TV a chceš sktivovať aj Antik SAT, musíš za každý balík zaplatiť zvlášť...Odpoveď z Antiku : "Dobrý deň. Ďakujeme za Váš e-mail. Pre priradenie satelitnej karty je potrebné mať objednaný satelitný balík. Vy predplatený satelitný balík nemáte, máte predplatený balík pre internetovú televíziu Antik TV. Satelitné balíky sú napríklad balík Pre začiatok, Rodinná zábava, Domáca pohoda alebo balík Všetko čo potrebuješ. Satelitná televízia a internetová televízia sú dve rozdielné služby, ak chcete využívať aj satelitnú televíziu aj internetovú digitálnu televíziu je potrebné mať predplatený aj Antik SAT balík aj Antik TV balík - teda pre dve rozdielné služby sú dve rozdielné balíky a dve rozdielné platby. S pozdravom / Best regards" Takže výhodnejšie je jednoznačne si predplatiť balík Antik SAT a spolu s boxom využiť aj jeho ďalšie možnosti... ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
@ManetoJa to ešte trošku poopravím:U mňa len karta AntikSAT, balík "Všetko", vlastný stb a funguje mi aj služba Antik TV cez net. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
RE: Antiksat - chýbajúce programy - program VŠ...celý problém antiksat a antikiptv je že stále je mierny rozdiel programov. čo je zaujímavé tak antikcz má lepšiu ponuku ako antiksk. čo ma prekvapilo tak antiksat a antikiptv nie je možné zaplatiť na raz na jeden účet,musel som si na odporúčanie antiku vytvoriť druhý účet. to nie je problém ......ale na ich boxe sa dá samozrejme prihlásiť len na jeden účet. takže ked som mal zaplatené oba tak v ich boxe to samozrejme nefunguje. volal som teda priamo antik a oba účty mi ich technik zlúčil doslova na mieru.![]() teraz ked už funguje aj antikcz taktiež nie je možné oba účty zlúčiť....zatial som sa na to neinformoval. ![]() v linuxe E2 nie je problém ....zatial..... si vygenerovať programy pre cz aj sk. |
maradona
![]() |
|
RE: Antiksat - chýbajúce programy - program VŠ...Antik TV som aktivoval len z núdze - skončenie Eurosportov 1,2 na Skylinku... Ostatné programy okrem niektorých športových ma až tak nezaujímajú, zameraný som viac na streamovanú ponuku...Teraz som snáď po viac ako pol roku len zo zvedavosti prebral zo spánku jednu z kariet SL a som prekvapený zlepšenou kvalitou obrazu aj zvuku... Nejak sa polepšili...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
@maradonaAle mě už Antik tv v Linuxu E2 nejde vygenerovat. Teda alespoň v Archivu czsk, kde už nefunguje. Jak to prosím generuješ do settingu bouguet?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildepoužívam starší archív/cz/sk tuším že 1.4.7, v novších to už nefunguje. samozrejme aktualizovaný na 1.5.0. pokial inštalujete novšie verzie tak tam to už nie je. |
maradona
![]() |
|
@ManetoMám dlouhou dobu Skylink a ruku na srdce, on ten Antik sat i tv s tou kvalitou nic moc. Na víc mě vadí to jejich zpětné přehrávání v tabletu jen na pěti programech (často v nemocnici). Tak od prvního končím a dál zůstávám u sat Skylink a Sledování tv, která mě taky v poslední době překvapuje kvalitou obrazu. S porovnáním se sat vysíláním. Sleduji pár druhů sportů, které mam v apce Eurosport, tak mě toto k životu stačí.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@maradonaTak to je zajímavý. Měl jsem poslední verzi 1.5.0 a jak píšeš to nešlo. Tak jsem ji smazala nainstaloval 1.4.7 a taky se mě na Antik nepodařilo přihlásit. A to mám dva účty cz i sk. Divný zítra to ještě zkusím. Ale celkem už jedno končim s nima a nechávám Sledování tv. Prakticky stejná programová nabídka akorát trochu dražší![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeTiež asi nechám u Antik TV dobehnúť poslednú platbu a bohate mi bude stačiť raz za čas aktivovaný niektorý z balíčkov Skylink cez SAT... Nakoniec je tam ešte Skylink Live, na filmy mám NETFLIX a zabudol som na appku Eurosport, tú využívam hlavne pri spinningu na 10" obrazovke, aby som nečumel len tak do blba a mal nejakú inšpiráciu... Nakoniec na orbite od 60°E po 30°W je toho bohate naservírované a niesom satelitný otrok, mám aj iné záujmy...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
@ManetoJestli budeš rušit Antik tv, tak si to pořádně ohlídej. Já jem dal zrušit platby a odregistrovat platební kartu ve svých účtech antik cz i sk a nepodíval jsem se na došlé zprávy na těchto účtech. Až jsem koukal do internetového bankovnictví a zjistil jsem, že mě týden do předu zase strhli peníze na další měsíc a to u obou. Pak dodatečně jsem se díval do těch zpráv a tam bylo napsánoOdregistrovanie platobnej karty25.06.2022 22:22:50 Odeslána na zpracování (25.06.2022 22:22:50) Selhala (25.06.2022 22:23:01) Tak jsem to odhlašoval emailem jak u sk, tak u cz. Až to zabralo. Ale možná budeš mít větší štěstí.😃 Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
![]() |