![]() |
|
AMIKO 8265 + karta Skylink ICEZdravím, mám takový problém. Mám v Amiku 8265+ sw 1.3.79 a v něm kartu Skylink ICE. Po vložení karty do UNI čtečky mi vyběhne hláška IRDETO ICE a programy neběží (píše Kódováno). Když pošlu zápis karta naběhne a normálně běží. (všechny kanály, teda i ty s vyšším zabezpečením, např. CANAL+Sport) Když vsak dam přijímač do Stand-By v režimu REAL (hluboký spánek) po zapnuti mi nechce naběhnout. Vypíše mi opět hlášku Kódováno. Musím zase zaslat reautorizační zápis a karta se opět rozběhne. Když však přijímač dám jen do Stand-By modu FAKE (pohotovostní režim), tak mi naběhne normálně. Při výpadku elektřiny musím však opět zasílat zápis. Nesetkal se někdo s tímto problémem? Co je potřeba nastavit, aby karta naběhla vždy a sama? Děkuji za jakoukoli seriózní radu nebo tip. |
hokejka988
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 236 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: AMIKO 8265 + karta Skylink ICEŽeby si skúsil inú verziu fw, čo ty na to?Totižto pri Layer2b kódovaní je vhodné, aby sa na karte obnovovali zápisy min. 2x denne! Inak ja osobne by som tento low-end stb vymenil za linuxový z E2, ale to je tvoja vec, že ako sa s týmto problémom vysporiaš. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
@mmiriboyDěkuji. Toto přesně jsem potřeboval vědět, když jsem si dovolil požádat o seriózní odpověď. Upřímně děkuji, jsem rád, že jsou tady laskaví lidé. |
hokejka988
![]() |
|
RE: AMIKO 8265 + karta Skylink ICENechal bych amiko, jestli to nerozchodí samo..pět deset minut..tipnul bych na první nepřicházející emm..v oscamu je na to příkaz,tady by to chtělo opravit fw..což asi sám neuděláš..napsat výrobci a čekat..jestli se tedy dočkáš..Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž
|
Danny10
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: AMIKO 8265 + karta Skylink ICESkús dať soft 1.3.79_SKYLINK_ICE_NEW_RCU.absBol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.
|
muju
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: AMIKO 8265 + karta Skylink ICEPrepáč, ten tam máš.Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.
|
muju
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
@Danny10Jen pro info. Samo to nerozchodí. (zkoušeno na různých MUXech) Vždy je potřeba (a to je mi právě divné) zaslat reautorizační zápis. Pak to ihned naběhne. Jakoby na Skylinku udělali nějakou změnu. O podobné "taškařici" jsem už v minulosti od někoho slyšel. Jen jsem tomu nevěnoval pozornost. |
hokejka988
![]() |
|
@mujuAno, právě ten tam je a právě ten se takto chová. Dokud to jde "nahodit" opětovným zápisem, tak se vlastně nic neděje. Pár kliků a hraju. Jen mě zajímalo zda se s tím někdo již setkal a zda to eventuálně má "nějaké" jiné řešení než zasílání reautorizace. |
hokejka988
![]() |
|
RE: AMIKO 8265 + karta Skylink ICEstretol som sa s tým aj ja...riešim to tak,že dám na Jednotku vyberiem-vložím kartu a nabehne. |
albertone
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
@albertonefeedback - tento postup nefunguje. Zkoušeno na různých MUXech. |
hokejka988
![]() |
|
RE: AMIKO 8265 + karta Skylink ICEno , ale píšeš , že to dávaš do hlbokého spánku . aj tam môže byť problém. čo tak to ponechať v standby .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
@BrumoVím jak to nastane, vím jak situaci řešit (dokud to jde). Stand-By není řešení. Jakmile vypne proud, tak karta potřebuje opětovný zápis. Tedy jinými slovy - uživatelský zásah. |
hokejka988
![]() |
|
RE: AMIKO 8265 + karta Skylink ICEDej tam tenhle sw https://webshare.cz/#/file/EEOIgCvRhM |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 534 |
![]() |
|
@hokejka988normálka tady,když se zeptáš,tak odpovědi,vyhoď ten krám a kup si linux |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@avatar99Děkuji uctivě za snahu. Bohužel ani tento Firmware (1.3.20) nefunguje. Opět bylo nutno zaslat zápisy, aby začala karta fungovat. A navíc je to FW pro starý dálkáč. Mám nové RCU, takže nyní lze přístroj ovládat jen z čelního panelu. A ještě perlička ... Jedna známá začala naprosto stejné chování pozorovat (cca před 3 týdny) na svém CryptoBoxu. Dříve ji fungoval normálně. Nyní po vypnutí musí "zasílat zápisy" taky. |
hokejka988
![]() |
|
@pierrepetr píše...normálka tady,když se zeptáš,tak odpovědi,vyhoď ten krám a kup si linux.![]() ![]() ![]() Ja iba na takúto skôr provokačnú reakciu jednu takú malú poznámku - ono, totižto na linuxe sa dá cez script príkazy nastaviť všeličo, napr. aj automatická obnova zápisov na karte. Čiže no problém a nemusím riešiť skúšanie rôznych fw v low-end Amiku! Pri ktorých to aj tak nevedie k ničomu. Dávam proste tomu malú šancu na úspech. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: AMIKO 8265 + karta Skylink ICEJestli můžu ta se taky zeptám. Mamka má už 2 roky nepoužívanou ICE kartu. Já mám OCTAGIN 8008. Nevíte jestli na tuhle kartu bude fungovat CANAL+ v uni čtečce ? |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: AMIKO 8265 + karta Skylink ICEJestli můžu ta se taky zeptám. Mamka má už 2 roky nepoužívanou ICE kartu. Já mám OCTAGIN 8008. Nevíte jestli na tuhle kartu bude fungovat CANAL+ v uni čtečce ? Těch pár korun do reaktivace karty bych obětoval , abych aspoň zapasy na hlavním kanálu měl v nějaké koukatelné kvalitě. |
keramik
![]() |
|
RE: AMIKO 8265 + karta Skylink ICESorry za zdvojený příspěvek. |
keramik
![]() |
|
@keramikpokial tam das "patricny" software ktory bude s tou kartou pracovat tak nema problema. |
starter12
Registrace: 1/2022 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
@keramikAno, stačí nainstalovat oscam L2b a jede OK![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
RE: AMIKO 8265 + karta Skylink ICEOk , díky . |
keramik
![]() |
|
@mmiriboyStovky přijímačů na tomto sw v této kombinaci s ICE kartou jedou. Karta ztratí zápisy pokud není pod napětím. Tvůj závěr je, že je potřeba vyhodit přijímač místo odzkoušet kartu v jiném zařízení. Pokud o něčem nemáš ani zdání, tak radši nepiš. Představa, že je v tom něco jiného jak v E2 linux je zajímavá. Amiko mělo k dispozici sw Layer2b pro ICE v době, kdy se o tom uživatelům E2 ani nezdálo.![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 014 |
![]() |
|
@RAFI007Keď vyskúša kartu v inom stb a pôjde mu to, tak na ten "šrotovník", alias Amiko, veľmi ale veľmi rýchlo zabudne a odloží ho do šuplíka prípadne aj na zberný dvor?!A čo sa týka fw pre Amiko z podporou layer2b a tvoj výrok že: "Amiko mělo k dispozici sw Layer2b pro ICE v době, kdy se o tom uživatelům E2 ani nezdálo." Tu mi dovoľ aby som sa z hlboka zasmial: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pretože z minulosti veľmi dobre viem a pamätám si časy po nasadení layer2b Skylinkom, keď užívatelia Amík krvopotne zháňali funkčný fw pre ich stb. Až potom kdesi čosi, sa postupne na rôznych weboch vynárali fw s touto podporou. Kdešto na E2 v oscame layer2b už dávno fungoval. To, že nebol dostupný pre širšiu verejnosť, tak to ešte neznamená, že neexistoval. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@hokejka988Celé to je divné. Karta po resete(teda aj po real standby) potrebuje na rozbeh GA EMM. Tá zjavne neprechádza. Prečo ale prejde po refreshi? V každom prípade bude chyba v tom softe. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 340 |
![]() |
|
@hokejka988A kde bydlíš, že Ti tak často vypadává proud?![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |