![]() |
|
SOUNDBAR hJaký koupit soundbar k TV LG Oled 48C11LBNa hraní hudby, PS5, film zapojení HDMI out TV ARC/EARC. |
Bazilišek
Registrace: 10/2021 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: SOUNDBAR hžiadny.![]() vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: SOUNDBAR hTCL 8132, za malu sumu dobry vyrobok.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: SOUNDBAR hNa hraní hudby zesilovač nebo AV receiver a dřevěný bedny.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildedreveny ? myslis ??? ty ty smesi pilin slepenejch lepidlem chces rikat drevo ????![]() jsem pro beton :) ![]() Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
@bublajsbeton je nejlepší,ale blbě se stěhuje |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@BrumoĎalšia z tvojich 1316-tich absolútne zbytočných odpovedí.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: SOUNDBAR h@bublajs 🤣 měl jsem na mysli DTS dřevotřísku ne prkna z polomů🙏Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@black13aPrečo myslíš že je odpoveď od nicka "Brumo" zbytočná?Veď má absolútnu pravdu. Radšej k TV pripojiť poriadny AV reciever z reprobedňami, než nejaký plastový šumichrastítkový soundbar! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
black13aProč si myslíš, že to je "absolutně zbytočná odpověd"? Je to jenom jeho názor na věc a určitým způsobem i pravdivý, ale to je relativní. Už jenom ten výraz "soundbar na hraní hudby" je kravina...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: SOUNDBAR hVlastním tv Samsung 60W hudební výkon a soundbar Samsung ze Subwoferem a AV receiver Yamaha.A sounbar si pouštím k večeru bud k PS5 nebo i na musiku nebo Netflix.A přes den když si chci pustit trošku hlasitějí samozřejmně i kvalitněji musiku tak přes Av Receivr repro Tannoy.Takže já jsem ze sounbarem spokojen samozřejmně ze + subwofer.Mám právě zapojení HDMI out TV ARC/EARC.Vu+DUO 4K SE,BlackHole 3.1.0H.Octagon SF8008 OpenAtv6,4 100 Emme Esse 100.Motor DIGIPOWER SG2100A.85E-30w.TV65Samsung QE65Q80T.Dab anténa VATEN DAB 10PZ.
|
ROSTA
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 713 |
![]() |
|
@tukanpockej, se dockame akademicky prace :"styl hry na soundbar v ranem 21.stoleti ve stredni evrope" :))))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: SOUNDBAR hOtázka se dá také položit tak, jestli tazatel umí poslouchat hudbu, nebo jestli to chce do bejváku jako okrasuKdyž člověk zajde do Datartu tak žasne, co všechno se prodává a jak to vypadá. Když si odmyslíš blikátka a nablejskaný kýčový okrasy jako rámečky a další, tak uvnitř jsou jednoduchý střeva který nikdy nemůžou nahradit pořádný stereo. To potřebuje především prostor. Někomu se to ale líbí a stačí. Tady potom doporučuji především poslechovou zkoušku, protože každý má jiný sluch a každá bedna hraje jinak. Kmitočtový rozsah bude dobrý ale harmonické se liší a hlavně u plastu bývá barva zvuku různá. 20 let starej zesilovač a jen trochu slušný bedny z bazaru když je zapojíš serioparalelně, aby to mělo Ohmy ti vykouzlí něco, co na soundbaru těžko dohoníš. Ale na Ps a zprávy je to asi jedno No a na filmy je zase dobrej kvalitní střeďák/myslím střední bedna. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@MMorousmáš pravdu,tohle chápe jen ten,který to zažil |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@pierrepetrNedávno jsem tohle předvedl kamarádovi - do sklepa kde má kulábr jsem mu dovez 6 beden, serioparalelně . .Hrálo to přepychově, měkce, mělo to prostor ..... Za půl roku mi to vrátil že to vylepší a koupil 2 regálovky asi za 3 litry, jenomže si nevšiml, že ty bedny jsou z nějaký sady a byly vyladěný jako zadní. Prostě mu podstrčili dvoupásmovky, který na krámu zbyly z nějaký sady domácího kina. Kdyby neměl vodposlouchaný ty moje, tak mu to asi nevadilo. Ale takhle to slyšel a drbe si hlavu. Přitom ty moje byly bazarovky každej pes jiná ves, jeden pár za 2 stovky, druhej vyhazov protože sousedka chtěla něco se světýlkama tak tomu uřezala dráty a vyhodila to, třetí pár co mi zbyl od Genius kina. Ale bylo to 6 slušnejch repráků , basáky vejškáče, středy a kromě genius dřevo. Pěkně se chlapec poučil. |
MMorous
![]() |
|
@bublajsSlyšel jsem betonový bedny a spadla mi čelist. Úžasnej zvuk. Tak pevný a lahodný basy jako při maximální erekci... |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
@krupinoJJ montuje se to - zazdí - přímo do zdi. Kdybych neměl drahý FOCALY, asi bych to taky zkusil |
MMorous
![]() |
|
RE: SOUNDBAR hJinak betonový bedny se u nás vyrábí a stojí 199000 Kč. Trochu dost![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
![]() |