![]() |
|
Magio GO - výpadok?Chcem sa spýtať či Vám funguje aplikácia Mágio GO. Celú noc až do rána som pozeral MS v atletike, všetko bolo O.K. Teraz zapnem a nič. Ani na jednom zariadení, ani v PC, ani v mobile. Vypisuje len neznáma chyba. Účet zaplatený 10.7. Takže som z toho jeleň |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
RE: Magio GO - výpadok?áno majú vypadky...už sa ludia nato sťažujú aj na FB...ja mám dokonca ich magiogo box a ani tam to nejde..ani v smart tv |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
RE: Magio GO - výpadok?O.K., pozriem cyklistiku na inej platforme |
masto
![]() |
|
RE: Magio GO - výpadok?T-Mobile v Česku to samé. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: Magio GO - výpadok?Asi to kopírují od Skylinku![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
aktuálneuž sa mi to rozbehlo..čiže hlásim umna pri prihlasení v smart tv je už všetko ok |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
RE: Magio GO - výpadok?Dneska odpoledne mi vypadával TP s programy ČT, kolem 17:45 se to srovnalo, najde se tu někdo se stejnou zkušeností? |
JoeMax008
Registrace: 7/2021 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
RE: Magio GO - výpadok?No práve som zosadol z bicykla, zapol Tour de France a ide to. Tak akože O.K., ale človek si za to platí nie celkom malé peniaze a v tom najlepšom ti to prestane ísť. V tejto republike už nič normálne nefunguje. |
masto
![]() |
|
@mastoPanebože, ešte nikdy ti nebola prerušená dodávka vody alebo elektriny kvôli poruche alebo havárii? Nikdy ti nemeškal vlak alebo lietadlo? Chvíľku nejde TV a je z toho katastrofa. Ubezpečujem ťa, že sa to stáva v Rakúsku aj v Nemecku aj v Británii. Nemusíš sa kvôli tomu sťahovať za hranice.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
@mastoTo je tvoj problém, že si upätý na služby iba od jedného operátora! Skús začať zo sebakriticky od seba a keď si to zrovnáš v hlave, tak potom kritizuj iných...VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 011 |
![]() |
|
![]() |