Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nový účet Skylink

V květnu rozeslal Skylink zprávu, že mění číslo účtu a banku.
Od června jsem proto změnil pro digital 149 Kč povolení inkasa na nové bankovní údaje.
V červnu však Skylink požadoval inkaso na starý účet u KB. Platba byla samozřejmě zamítnuta. Po telefonické konzultaci jsem platbu na nový účet poslal jednorázovým příkazem.
Totéž se opakovalo nyní v červenci. V obou telefonických konzultacích mě operátorka Skylinku ujišťovala, že příště to už bude v pořádku. Tak uvidím v srpnu.
Měl někdo stejný problém?

Standa3
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nový účet Skylink

kdybys platil primou platbou a neee b.l.b.y.m. INKASO nebo SIPO nemel bys takove problemy. a plati to samozrejme pro vsechny instituce jako ČEZ,EON,ČT,apod.!

medard 1
Registrace: 2/2021

@medard 1

Jenže Digital (Mini) lze platit jen přes SIPO nebo Inkasem. Cituji z ceníku: "Pouze pravidelně přes SIPO, Inkaso z účtu nebo platební kartu".

Standa3
Registrace: 1/2006

platebni kartou,pokud to chces po mesicich.

medard 1

INKASO na muj ucet NIKDO nesmi. SIPO je problematicke a neakcni celkove. tyto typy plateb jsem zrusil uz v polovine 90tych let kdyz jsem s tim mel obrovske a dlouhodobe problemy,ktere vedly i k dluhum a nedoplatkum. detailne to tady popisovat nebudu, ale bylo to neunosne a neakceptovatelne.!

medard 1

for Standa3

A není škoda peněz :O ,které mohly být lépe využity :-/ ???

mini
Registrace: 7/2009

@medard 1

Souhlasím se vším. Je pravda že s novým účtem jsou jen potíže. :((

vladavlada
Registrace: 4/2007

Mně se to také nestrhlo, takže po konzultaci mi přišel mailem text ve slovenštině. Se divím, že to z české firmy nenapsali polsky... Takže platba převodem a nastavení nového inkasa s novým číslem 2600 myslím..

rysavy3
Registrace: 7/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra