Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Jakou tv k Playstation 5

Dobrý den doporučily by jste mi tv k herní konzoli Playstation 5
Cenová relace max do 20 tisíc uhlopříčka 165 a značka idealně Samsung.
Ale muže bejt i já značka předem děkuji za typ.

DjTommy
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jakou tv k Playstation 5

Vyžaduje se rozhraní 2.1 a Samsung bych jako ideální neviděl

MMorous
Registrace: 10/2019

@DjTommy

Hraji na TV OLED 48C11LB a nemohu si stěžovat spokojenost. R^

Bazilišek
Registrace: 10/2021

Takovy Samsung S95B klidne, jen to asi nebude levne... ;)

Lucifer
Registrace: 1/2006

@DjTommy

pokud das do heureky atp takovy zadani, tak ti vyjede jako nejlepsi reseni co ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

do 20tis nekupis ani 55 ani 65 tv vhodnu na ps5, chce to pridat cca 10tis, samsung - niektore nove tv od nich maju aj ips panel a stava sa ze ten isty model ma VA, je v tom teraz bordel, istota ze tam bude VA je pri sony, OLED je sice fajn ale ak si zahras par hodin denne tak OLED by som nechcel, ak drtis obcas tak by som vzal oled v uhlop 55, 65 chce uz viac penazi, VA 65 chce cca 30tis, 20 je malo...

peterkozel

pozrel som ponuku a ak doplatis tak toto a da sa teda aj pod 30tis, samozrejme to nebude ako tv za viac ale bud bez obav, pre hraca a pri ochote dat cca 20tis je tato tv naj volba

https://televize.heureka.cz/sony-kd-65x85/#prehled/

peterkozel

věřím, že žadatel do 20t v 65" něco koupí a jako zobrazovadlo ke konzoli mu to bude sloužit poměrně dobře. Jen bych doporučil si připlatit za něco se 100Hz a více kvůli cukatůře. A nebral bych OLED kvůli vypalování statického obrazu.
Jakou značku/typ to je těžké, každý hájí to své.
Pokud se na to bude koukat i jako na televizi tak bych byl s levnými telkami hodně opatrný.

Jantars
Registrace: 2/2008

Odporúčam Sony XR-55A90J

TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta

Matrix44
Registrace: 11/2009

100 Hz jedině

MMorous

@DjTommy

Z vlastní zkušenosti mohu doporučit loňský model od Samsungu QE65Q80A, který si koupil švagr a na mě bylo naladit obraz, zvuk, potažmo vysílání, tzn nejvyšší z řady 4K QLED pro rok 2021, nad ní jsou už tv s miniLED. Já vlastnil mimo jiné i předloňský top QLED Samsung QE65Q95T, který byl taktéž super pro nové konzole, než jsem si pořídil aktuálního mazlíka, který je obrazově zase někde jinde.. :))) Cena TV je sice lehce nad tvůj limit, ale věř mi, stojí to za to. Pro hraní asi nejlepší normální TV, pokud nepočítám loterii v podobě nižších řad OLEDů napříč všemi výrobci TV. Obsahuje všechny moderní funkce pro perfektní herní zážitek ve spojení s PS5. ALLM, VRR i HFR, zkratky si dohledej sám. Doporučuju případně přečíst i recenzi na covybrat cézet.. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

Sony XR-55A90J je mimo rozpocet a QE65Q80A je presne model kde najdete aj VA a aj ips panel, to ze kazdy radi co ma doma je fakt ale aj blbost, mal som dve tv vedla seba, ips vs VA a ips vychadza ako sedive svinstvo, sony co som radil hore nema lokalne stmievanie co je pri hrani samozrejme dolezite ale za peniaz ktory je ochotny dat treba hladat kompromis, pri cene okolo 20tis sa skratka neda kupit dokonale tv na hranie, to sony ma VA 100hz panel s neplnohodnotnym 10bit ale ma 4k hdmi 2.1 vrr 65uhlop a direct led co je v tej cene to naj co sa da najst, ale ak sa planuje hrat napr cca hodku denne tak oledu sa netreba bat, pokazit sa moze vsetko...

peterkozel

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra