Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

smysluplnost ankety

Nestačím se v poslední době divit, jaké pěkné ankety nám v poslední době předkládají. Ale co když se inspirujeme anketou a místo sledování paraboly raději něco navaříme, upečeme... :))) ?

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

@tukan

Ne nadarmo se říká "Jaký pán, takový krám". A zde to bohužel platí dvojnásobně

starbaits
Registrace: 11/2016

smysluplnost ankety

Nech sa páči páni,ak máte tip na dobrú anketu, redakčný mail je k dispozícii...

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

RE: smysluplnost ankety

tak treba tedka mohla bejt anketa: kde sledujete TDF? ct4,esp,feed atd ..

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Ja som tu už raz tip na nejaké historické veci dával. Čo bolo pred 30-20-10 rokmi atd, aké boli tv stanice aké družice boli. Proste trošku z histórie, každý si zaspomínal napísal že to je celkom dobrý nápad a išlo to do zabudnutia. Miesto toho sa tu objaví nejaký príspevok na nejaký ten ruský program, družicu a pod. a človek sa nestačí čudovať aké nicky tam čo dokazujú a v diskusii k téme alebo poradiť z niečím ani ťuk. Niekedy mi to príde ako by to sem bolo dávané neschváľ. A tie komenty, no úžas. ;P
Snáď by ešte nebolo zlé predstaviť dostupné platformy rôznych štátov, ich ceny vysielanie, dostupnosť u nás. :-/

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Mě by zas fakt zajímalo jak dlouho to vydrží Hanychová se Soukupem :-/

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

jak zpiva Jarek Nohavica-mě snad je*ne

anketa-anketa se vytvari s predem stanovenym cilem a s predem stanovenym vysledkem, a podle toho se pak stylizuje otazka a odpovedi, a stanovi se zpusob jak toho pozadovaneho vysledku dosahnou.! takze v tomto pripade asi planovana spoluprace s vařením či prádelnou, a v predchazejici ankete s oriskarnou a chipsovnou. :)))
no myslim si ze v ankete na ČERVENEC mela byt otazka jak nebo kde budete sledovat Premier League v nove sezone-1-ve Skylinku na KOMBI+. 2-ve Skylinku na SPORT+. 3-ve Skylinku na skylinklive. 4-u jineho ceskeho providera. 5-u jineho zahranicniho providera. 6-nebudu sledovat PL z nejakeho duvodu. 7-nesleduji PL a ostatni sporty. 8-jeste nejsem rozhodnuty. ale je to jen na rychlo sestaveny skelet. tak ale jeste to stihneme v ankete na SRPEN.👍

medard 1
Registrace: 2/2021

@Mego

Ja by som dal anketu že kto zaradí do ponuky Canal+Sport okrem Skylinku. Aspoň by sme vedeli kto by mal záujem o tento kanál. ;) R^ Alebo či sa tešíte na Canal+Sport.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

zatim to vypada ze to prodaji uplne vsem hlavne aby se toho zbavili.!
vzdyt jeste ani nezacala zadna medialni akce a natlakova medialni masaz. a ani zadna akce na podporuru toho projektu. taktez zadna akce cilena na NOVE zakazniky z puvodniho hnizda sledovatelu Intelsat/Thor a O2. asi je jim to uplne jedno jako mouchy snezte si me Rv

medard 1

@medard 1

hromadu peněz stál Jardu projet Anténa+ ,který byl obrovským mínus a Jarda tedˇkom nemá na reklamu ani nějak tohle medializovat.Musí šetřit ... :lookaround: :lookaround:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@Tomik535

:laughing: :laughing: :laughing: R^
tá ještě Jaromírovi ukáže.No vlastně už mu určitě ukázala... :laughing: :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@jamess96

no ten projekt ANTENA+ by mohli udelat arbitraz vuci ČR jelikoz tohle zpackala ta slavna Babisova veleVlada Rv

medard 1

@jamess96

ono jeste k tem penezum a Canal+-uz se jasne ukazalo ze ten Skylink berou jako nechtenou dcerunku, a v tom projektu Canal+ Sport se jednozna od Skylinku distancovali a tvari se ze s nima nemaj nic spolecnyho a je to videt i na jejich fejkbukovi strance. takze ted uz je nadmiru jasne ze Canal+ Sport chteji rozsirit mezi vsechny provideri v Ceske Republice tak aby se tady rozsirili a ziskali vychozi pozici, a tu nechtenou dcerunku nechame vykrvacet v krecich, a pak ji jakoze prevezmou jako NOVY provider👍 takze tim padem od Skylinku ani zadnou pobidkovou akci nemuzeme ocekavat bo proste to neni v jejich rukach. 👎 ale to by chtelo zalozit samostatne tema.

medard 1

medard 1

Jen prosím Vás, nezakládejte samostatné téma. A když, tak si založte samostatný web a tam můžete řešit Skylink. A na Parabole zůstane místo na kvalitní diskuze k tématu. Přeji hezký večer.

neuzil
Registrace: 7/2009

@medard 1

Tak ja som čakal kampaň na PL už od Mája ale stále nič. Digi keď pridala LM do ponuky tak reklama bola hneď. Asi Skylink šetrí. ;) Ale žiadna reklama na Canal+Sport nie je. Tak ako chcú prilákať ľudí ktorí nesledujú novinky? TELEKOM keď kupoval práva pre Digi Šport tak vždy bola reklama. Najlepší svetový futbal je na Digi. ;)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

Mego

Neber to ve zlym, to byla spíš jenom "básnická", jestli to má nějaký smysl. Někdy mám prostě pocit, že si z nás děláte "(nevhodné slovo)ky"...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

koukám,jak se mění parabola

na parabola-sport,to o ničem jiném nejde debatovat??

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

muzem zkusit treba vareni ? :))

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Ale @pierrepetr to napsal dobře. Parabola není sportovní forum. To se o sportu dohadují i na jiných satelitních fórech? O žádném takovém nevim. Zde se mele jen o fotbalu. A to mám registrací dost na jiných i zahraničních fórech, kde se věnují pouze sat technikou. A taky se tam člověk něco dozví. Ne jak tady.👎

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@neuzil

opravdu nevim proc bych nemohl zalozit samostatne tema ?!
a kvalitni diskuze k tematu ? kdy tu nekdy byla kvalitni diskuze k nejakemu tematu ? jednou za Uherak ? vzdyt je tu vsechno zakazany ! :))) 👎
tak muzeme diskutovat o okurkach jestli jsou lepsi ty 3az5cm nebo 5az7cm a jestli jsou lepsi hruboostne nebo hladke ?! to bude ted alespon aktualni :))) 👍

medard 1

@medard 1

Ano přesně. Toto fórum je, jedna paní povídala. Hodíš téma a zvrtne se to proti tobě, nebo na politiku. Já osobně bych se tady na nic nezeptal. To raději budu půl dne hledat na netu. A zákazy hrozný. Nesmíš dát přímý odkaz, e-mail a nejde vložit ani odkaz na nějaký download soubor, tak jako je to běžné na jiných sat fórech. Zde jedině tajně na PM. Jinak jsou tři možnosti, citron, banán nebo osobní zrušení registrace. Tak to nastavili admini.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

Mimo mísu. Dnes jsem trochu osočil redakci. Ale náhodou jsem zjistil jednu věc na mobilu s Androidem, kde chodím na Parabolu. Používám blocker reklam AdGuard a když jsem šel na články, tak jsem ho musel vypnout kvůli celému zobrazení daného článku. Dnes fungují i se zapnutým. No a když jsem ho vypnul, tak žádná otravná reklama. Že by nějaká změna? Na PC nevim. Tam moc nechodim.

milde

Návrh téma ankety

Proč chodíte na Parabolu?

1/ Baví mě přijímací technika
2/ Baví mě koukat na TV
3/ Chci koukat zadarmo na TV
4/ Nudím se a baví mě provokovat
5/ Potřebuju poradit s problémem při příjmu TV vysílaní

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

@Varos107

Ano bod 1 a 2 ostatní neberu + dodatek
6/chci se odreagovat a občas zasmát to je můj případ

milde

@Varos107

Jinak dobrý nápad. Jsem zvědav kdo se ještě ozve R^

milde

1.2.5. a to je presne ten styl anket tady, existence vice pravdivych odpovedi bez moznosti zaskrtnout vice moznosti, a presne v tomto pripade neodpovidam VŮBEC.!
jinak tedy nevim co je to c3 koukat zadarmo na tv-pozemak ?

medard 1
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra