![]() |
|
Polsko: Premier League - 22-23Na Sat Kurieru je nový přehled abonentů placené tv v Polsku (celkem 10.3 mil)Polsat má 30% Canal+ má 20% pak jsou tam další ... vůbec se nepíše o ViaPlay poslední souhrn je ostatní - 10% ... ale i kdyby to byly jen ViaPlay, tak je to dost málo na to aby se jim ty práva na PL vyplatili ... Nemá někdo info, jestli nepůjdou ViaPlay na satelit? Vloni řekli že ne ... ale po roce provozu je to dost ubohé ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 167 |
![]() |
|
RE: Polsko: Premier League - 22-23no ja mam viaplay v iptv![]() |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: Polsko: Premier League - 22-23Já skoušel na viaplay pl registraci atd došel jsem až k pladbě bohužel moje karty nechce vzít-geolokace-chtěl jsem to jen vyskoušet na jaké je to úrovni. Co se týče satu tak si myslím že není šance musela by být nějaká dohoda o postoupení práv a to považuji za takřka vyloučené.Nicméně pokud má někdo cestu jak se dostat k viaplay pl.prosím poradte pokud to bude na úrovni dám přednost před skylinkem,zařídím si v polsku účet atd. co to obnáší. |
joe25
Registrace: 8/2019 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: Polsko: Premier League - 22-23no ja mam viaplay United Kingdom, to asi nebude to same ze ? |
medard 1
![]() |
|
RE: Polsko: Premier League - 22-23Netuším jak je to s viaplay UK dá se ale předpokládat že tam nebude to oč tady jde tedy premier leaque v polsku je situace taková že po dlouhých letech převzala práva viaplay-k mé velké lítosti-a ted panuje podobná nejistota jako u nás nicméně budeme muset pravděpodobně spokojit s poskytovatelem skylink protože nemáme jinou možnost teda chtěl bych rozumět komentátorům, snad naloží s luxusním produktem odpovídajícím způsobem. |
joe25
Registrace: 8/2019 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: Polsko: Premier League - 22-23no prave ze na viaplay UK se da predpokladat ze ta PL bude. a maji tam uz 37 predvoleb. jeste nedavno jich bylo jen 16. |
medard 1
![]() |
|
@medard 1Tam to urcite nebude.V UK ma prava Sky, BT a Amazon ... Kazda payTV kupuje prava na urcite uzemi ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 167 |
![]() |
|
![]() |