![]() |
|
CI modul v TV-LgZdar lidi,poslední dobou se mi stává ,že mi uplně zmizí kanály ČT a za dva nebo tři dny zase naskočí.Vypadává signál u všech zbývajících programů,jestli jste se s tím někdo nesetkal. Podle mě to dělá CI modul, ale nejsem si jistý, stáří CI modulu cca 12 let+. Díky za odpovědi. |
nemo1978
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: CI modul v TV-Lgskús podložiť kartu v module hrubším papierom, napríklad z krabičky od liekov.po dlhšom čase - 10 rokov sa stáva, že pružinky, ktoré tlačia v module na čip karty nedoliehajú správne. a samozrejme predtým vyčistiť liehom plochy čipu. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: CI modul v TV-Lghttps://www.parabola.cz/forum/topic-103199/Už sa to tu riešilo veľakrát,u teba to zachraňuje asi fast scan. Dobre si preštuduj staršiu diskusiu je tam rada ako to zastaviť. Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
|
Boris
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 267 |
![]() |
|
RE: CI modul v TV-LgCI modul nemá vliv na signál, pokud vypadává signál je potřeba závadu hledat na trase lnb až tuner. |
Mjr
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
RE: CI modul v TV-LgSignál jsem vyřešil, byla povolená parabola od větru.Ale nejdou mi do hlavy ty ČTčka, jinak všechny programy jedou. Zkusil jsem starší recivr a tam to makalo, tak asi ten modul. Jinak díky.![]() |
nemo1978
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: CI modul v TV-LgFunguje ti ČT24? pokud ano je problem s kodováním, pokud ČT24 nemá signál, je stále problem s anténou nebo lnb. |
Mjr
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
![]() |