Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CI modul v TV-Lg

Zdar lidi,
poslední dobou se mi stává ,že mi uplně zmizí kanály ČT a za dva nebo tři dny zase naskočí.Vypadává signál u všech zbývajících programů,jestli jste se s tím někdo nesetkal. Podle mě to dělá CI modul, ale nejsem si jistý, stáří CI modulu cca 12 let+.
Díky za odpovědi.

nemo1978
Registrace: 2/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CI modul v TV-Lg

skús podložiť kartu v module hrubším papierom, napríklad z krabičky od liekov.
po dlhšom čase - 10 rokov sa stáva, že pružinky, ktoré tlačia v module na čip karty nedoliehajú správne. a samozrejme predtým vyčistiť liehom plochy čipu.

Dagy2
Registrace: 11/2010

https://www.parabola.cz/forum/topic-103199/

Už sa to tu riešilo veľakrát,u teba to zachraňuje asi fast scan. Dobre si preštuduj staršiu diskusiu je tam rada ako to zastaviť.

Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)

Boris
Registrace: 1/2007

CI modul nemá vliv na signál, pokud vypadává signál je potřeba závadu hledat na trase lnb až tuner.

Mjr
Registrace: 8/2005

Signál jsem vyřešil, byla povolená parabola od větru.Ale nejdou mi do hlavy ty ČTčka, jinak všechny programy jedou. Zkusil jsem starší recivr a tam to makalo, tak asi ten modul. Jinak díky. R^

nemo1978
Registrace: 2/2015

Funguje ti ČT24? pokud ano je problem s kodováním, pokud ČT24 nemá signál, je stále problem s anténou nebo lnb.

Mjr
Registrace: 8/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra