![]() |
|
Skylik Live TVNa Prima Max sleduji jeden seriál který dávají dopoledne a já si ho chci přehrát odpoledne.Mají to nějak dodrbané o proti jiné internetové tv kde vše funguje jak má.1.někdy nemají konec a příští pořad jede od začátku takže konec nevidím nebo musím zapnout pc a přehrát seriál u jiného poskytovatele. 2.Nelze přetáčet což pochopím u reklamy ale,že nemohu přetáčet nebo pustit rychleji i během seriálu? Vyskočí okno ,tato funkce není potporována,což mě vytočí zvláště když musím z nějakého důvodu třeba v půlce seriál přerušit a když ho chci znova pustit tak jedině opět od začátku bez možnosti přetočit zhlédnutou část. Psal jsem na Skylink a odpovědi něco jako Situace se snažíme zachycovat a vždy co nejdříve opravit.Ale proč jeden poskytovatel to může mít vše ok a druhý má problémy? Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 073 |
![]() |
|
RE: Skylik Live TVProtože Skylink OTT televizi prostě neumí. Počkej až bude Premier League na této slavné platformě. To bude průser jako vrata. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 259 |
![]() |
|
@bretah![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Skylik Live TVV Skylinku sa na nejaké šialené požiadavky vysielateľa proste vypažili. Ani by som sa nečudoval, keby celý archív Primy zrušili.Ozaj, už Prima zarobila tých 300 mil? ;-) |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 009 |
![]() |
|
RE: Skylik Live TVcasto sa mi stalo ze som chcel spätne nieco pozerat, ked som dal zaciatok nebralo to , furt to hadzalo na koniec, musel som dat koniec predchadzajuceho pořadu a tak sa dostat na zaciatok toho co som chcel pozerat. nie vzdy to ale vyslo. |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 464 |
![]() |
|
RE: Skylik Live TVNa iprimě se pohybovat v čase jde, ale ne všechny pořady tam jsou. To abychom si hlídali co nás zajímá a nahrávali to.Pán Glisník, orodujte za nás a nech to Vaší ajtaci opravia. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 849 |
![]() |
|
RE: Skylik Live TVnebude to problém s EPG? ved žiadny program okrem hlavných správ nikdy nezačne ako sa píše v tv programoch a v EPG.![]() treba sa sťažovať u vysielatela. len pre info: ani v antiku iptv v archíve nesedí skutočnosť s epg. ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
![]() |