Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylik Live TV

Na Prima Max sleduji jeden seriál který dávají dopoledne a já si ho chci přehrát odpoledne.Mají to nějak dodrbané o proti jiné internetové tv kde vše funguje jak má.
1.někdy nemají konec a příští pořad jede od začátku takže konec nevidím nebo musím zapnout pc a přehrát seriál u jiného poskytovatele.
2.Nelze přetáčet což pochopím u reklamy ale,že nemohu přetáčet nebo pustit rychleji i během seriálu? Vyskočí okno ,tato funkce není potporována,což mě vytočí zvláště když musím z nějakého důvodu třeba v půlce seriál přerušit a když ho chci znova pustit tak jedině opět od začátku bez možnosti přetočit zhlédnutou část. Psal jsem na Skylink a odpovědi něco jako Situace se snažíme zachycovat a vždy co nejdříve opravit.Ale proč jeden poskytovatel to může mít vše ok a druhý má problémy?

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylik Live TV

Protože Skylink OTT televizi prostě neumí. Počkej až bude Premier League na této slavné platformě. To bude průser jako vrata.

bretah
Registrace: 9/2012

@bretah

R^
:laughing: :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

V Skylinku sa na nejaké šialené požiadavky vysielateľa proste vypažili. Ani by som sa nečudoval, keby celý archív Primy zrušili.
Ozaj, už Prima zarobila tých 300 mil? ;-)

Spacer
Registrace: 9/2017

casto sa mi stalo ze som chcel spätne nieco pozerat, ked som dal zaciatok nebralo to , furt to hadzalo na koniec, musel som dat koniec predchadzajuceho pořadu a tak sa dostat na zaciatok toho co som chcel pozerat. nie vzdy to ale vyslo.

tophunter
Registrace: 4/2010

Na iprimě se pohybovat v čase jde, ale ne všechny pořady tam jsou. To abychom si hlídali co nás zajímá a nahrávali to.
Pán Glisník, orodujte za nás a nech to Vaší ajtaci opravia.

krupino
Registrace: 10/2008

nebude to problém s EPG? ved žiadny program okrem hlavných správ nikdy nezačne ako sa píše v tv programoch a v EPG. :)))
treba sa sťažovať u vysielatela. len pre info: ani v antiku iptv v archíve nesedí skutočnosť s epg. Rv

maradona
Registrace: 8/2018

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra