Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

jak DVB-T2 na O2tv STB s Androidem

DV, nevíte někdo jak dostat zpět volbu tuneru DVB-T2 na O2tv STB s Androidem. Tato volba s aktualizací sw zmizela. Díky za reakce

pepaj
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: jak DVB-T2 na O2tv STB s Androidem

U mě zatím neproběhlo, ale obrátil bych se na O2. Ti inkasují tvoje peníze.

bretah
Registrace: 9/2012

"Operátor s přechodem na Android TV opouští koncept hybridních set-top boxů, které kromě internetových služeb umožňovaly sledovat klasické DVB-T2 vysílání přes anténu."

Paja
Registrace: 7/2009

Přechod na nový operační systém přinese zákazníkům i některé hardwarové výhody. USB port na set-top boxu začne fungovat v plném rozsahu pro připojení externího disku. Divák si tak bude moci promítat vlastní fotografie a videa. Set-top box půjde propojit s Bluetooth sluchátky a klávesnicí, podporované budou i gamepady. Dostupné bude i zrcadlení obsahu z mobilu nebo tabletu.

Své využití konečně najde i dosud nefunkční tlačítko dálkového ovladače pro hlasové ovládání. Spustí funkci Asistent Google. „V češtině má zatím omezené fungování, ale základní příkazy fungují, zatím hlavně na obsah od Googlu.

Paja

Pokud všechno půjde podle plánu, v polovině července by všichni zákazníci O2 TV měli na set-top boxech používat operační systém Android TV. Aktualizaci bude možné na straně uživatele odložit jen jednou, není možné ji zrušit.

Operátor tak bude připravený na dlouho chystaný a odkládaný přechod na novou generaci O2 TV.

Paja

Nic moc

Aktualizace mi na settopboxu proběhla, včera jsem měl v EPG pořady ze soboty prázdné... Aplikace není ani zcela stabilní, pár restartů...

A asi něco změnili i u aplikace pro Tizen (Samsung TV) - tam se mi zase EPG zadrhává v době používání - pomůže jen restart TV.

Takže stabilita je mnohem horší než dříve.

rejča
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra