![]() |
|
jak DVB-T2 na O2tv STB s AndroidemDV, nevíte někdo jak dostat zpět volbu tuneru DVB-T2 na O2tv STB s Androidem. Tato volba s aktualizací sw zmizela. Díky za reakce |
pepaj
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: jak DVB-T2 na O2tv STB s AndroidemU mě zatím neproběhlo, ale obrátil bych se na O2. Ti inkasují tvoje peníze. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 257 |
![]() |
|
RE: jak DVB-T2 na O2tv STB s Androidem"Operátor s přechodem na Android TV opouští koncept hybridních set-top boxů, které kromě internetových služeb umožňovaly sledovat klasické DVB-T2 vysílání přes anténu." |
Paja
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 179 |
![]() |
|
RE: jak DVB-T2 na O2tv STB s AndroidemPřechod na nový operační systém přinese zákazníkům i některé hardwarové výhody. USB port na set-top boxu začne fungovat v plném rozsahu pro připojení externího disku. Divák si tak bude moci promítat vlastní fotografie a videa. Set-top box půjde propojit s Bluetooth sluchátky a klávesnicí, podporované budou i gamepady. Dostupné bude i zrcadlení obsahu z mobilu nebo tabletu.Své využití konečně najde i dosud nefunkční tlačítko dálkového ovladače pro hlasové ovládání. Spustí funkci Asistent Google. „V češtině má zatím omezené fungování, ale základní příkazy fungují, zatím hlavně na obsah od Googlu. |
Paja
![]() |
|
RE: jak DVB-T2 na O2tv STB s AndroidemPokud všechno půjde podle plánu, v polovině července by všichni zákazníci O2 TV měli na set-top boxech používat operační systém Android TV. Aktualizaci bude možné na straně uživatele odložit jen jednou, není možné ji zrušit.Operátor tak bude připravený na dlouho chystaný a odkládaný přechod na novou generaci O2 TV. |
Paja
![]() |
|
Nic mocAktualizace mi na settopboxu proběhla, včera jsem měl v EPG pořady ze soboty prázdné... Aplikace není ani zcela stabilní, pár restartů...A asi něco změnili i u aplikace pro Tizen (Samsung TV) - tam se mi zase EPG zadrhává v době používání - pomůže jen restart TV. Takže stabilita je mnohem horší než dříve. |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
![]() |