![]() |
|
Balicek Kombi-SkylinkA divali jste se na cenik na Skylinku od 1.8.Tam pisou, ze balik Kombi si muzou objednat ty zákazníci kteri je aktualne vyuzivaji a bez preruseni si objednaji. Tak to nechapu. Takze kdyz budu si chtit objednat nekdy balik Kombi treba na 1mesic, tak nemuzu nebo co, tak musim porad. Co je to zase |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 638 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Balicek Kombi-Skylinkano, balik Kombi uz bude len pre starych predplatitelov , novy predplatitelia si budu musiet kupit Kombi+![]() v Skylinku predsa vedia ze je lepsie platit 238 za Kombi+ ako 191 a nepozerat Sport ![]() ![]() ![]() TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 241 |
![]() |
|
RE: Balicek Kombi-SkylinkJá mám Kombi,ale kvůli Canal+ sport si musím pořídit již balíček Kombi+.![]() |
kolík
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 516 |
![]() |
|
@SancaAno díval ale trochu to spravili zlé ale nevadí. Otázkou je či Bude aj Canal + Sport v balíku Flexi 10 ak nie tak si rad priplatim aj samotne. Mne to nevadí. Základné TV mam inde.![]() Uvidime či bude aj Nova Sport 3 a Nova Sport 4 od balíka Kombi+, len inak by to dávalo zmysel. Ale bez NS 3, NS 4 to bude slabota. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
RE: Balicek Kombi-SkylinkU SL věděli vždycky všechno nejlépe ještě že už jsem roky pryč. Někdo tu PL zaplatit musí![]() |
doors1
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 897 |
![]() |
|
@kolíkKed mas Kombi tak si stary predplatitel a mozes si nadalej predplacat Kombi, nemusis ist do Kombi+TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 241 |
![]() |
|
EnoSatOtázka je, zda v Kombi bude PL. Možná jenom v Kombi+. V ceníku od 1.8.2022 je samostatný balíček CANAL+ Sport za 189 kč |
habanero
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 207 |
![]() |
|
RE: Balicek Kombi-SkylinkFlexi 10 c+sport iste nebude 👍 |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 702 |
![]() |
|
RE: Balicek Kombi-SkylinkŠportová stanica Canal+ Sport bude k dispozícii iba predplatiteľom balíkov Kombi+, Komplet a Canal+ Sport. Vo zvyšných programových službách kanál dostupný nebude. |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 702 |
![]() |
|
RE: Balicek Kombi-SkylinkCanal+ Sport chcú vysielať v HD kvalite?8K TV LG 65QNED993PB,100Hz,DVB-C
|
Marko337
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 247 |
![]() |
|
@Marko337Dúfam že ano lebo v SD by to nemalo význam. To by sme dopadli horšie ako Francúzi.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
![]() |
|
RE: Balicek Kombi-SkylinkMarko337Na satu ve Full HD v live tv 1280x720 HD |
doors1
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 897 |
![]() |
|
RE: Balicek Kombi-SkylinkVolal jsem na infolinku jak je to s Kombi,když jsi ho prodloužím,jestli budu mít Canal+sport tak mě nedokázala paní srozumitelně odpovědět a říkala,že je ještě dost času a vše se včas dozvím,ale spíš nebude a musím si předplatit nový balíček Kombi+.![]() |
kolík
![]() |
|
@kolíkNo jistě vždyť se to všude píše.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@kolíknebudeš ho mať na 100%..preto to rozdelili na KOMBI a KOMBI+...a canal+sport,budú mať len tí čo si budú platiť kombi+...inak povedané..človek,ktorého nezaujima anglicky futbal by mal najlepšie keby si kombi už teraz predplatil aspon do konca roka..a človek,ktoré zaujima anglicky futbal si bude musieť predplatiť Kombi+ |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
@jožkoTak asi to bude jak říkáš,ale třeba mi dají slevu na nový balíček Kombi+![]() |
kolík
![]() |
|
@kolíkjooo skylink ti da urcite slevu tomu ver. je to tak jak rika jožko. ten kdo nechce fotbal potrebuje udrzet neustale zivy KOMBI. jinak tedy zdrazeni resp rozdil je 90kc takze samostatny Canal+Sport mohl stat pouze stovku a na to uz by se chytilo hodne lidi. a az se vycerpa potencial KOMBI+ prijde na radu potencial MULTI+ maji to dobre promyslene. a pak potencial SMART+.![]() |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 424 |
![]() |
|
@Bohemia czBudeš překvapen,ale ve slevě mám současný balíček Kombi a dříve jsem měl i jiné balíčky ve slevě.![]() |
kolík
![]() |
|
RE: Balicek Kombi-SkylinkJa hlavne to chtel,jako to bylo doposud. Proste jsem si objednal nekdy Kombi na mesic a vse v pohode a bez problemu. Tak to maji udelat, nechat normalne jak to bylo.Kdo bude chtit Kombi,tak at ma Kombi a kdo bude chtit Kombi+ s Canal+Sport, tak at ma Kombi+. Vymýšlí akorat a maji to nechat jak to bylo. |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
@kolíkale to byla uplne jina akce a jina doba. |
Bohemia cz
![]() |
|
@Sancaty chces kombi,a jen jednou za rok, a oni chteji tvoje penize, a kazdy mesic. a vo vo vo tom to je. |
Bohemia cz
![]() |
|
@SancaOni dobre vedi jak vytahnout z lidi prasule...![]() ![]() ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: Balicek Kombi-SkylinkMám raději bundesliga tak mám klidné spaní. |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 552 |
![]() |
|
RE: Balicek Kombi-Skylinkale treba uznať,že s tým Kombi a Kombi+ urobili pekný chaos,lebo vela ludí čo nesleduje tak podrobne informácie ako my nebudú moc tomu rozumieť,lebo človek,ktory nemá Kombi a bude si ho chcieť napríklad v septembri objednať,tak má smolu..prenho už tento balíček neexistuje..bude si musieť dať drahší Kombi+..lacnejší balíček Kombi existuje len pre tých ,ktorí ho maju už teraz predplatený na dlhšie obdobie alebo pre ludí,ktorí si ho budú každý mesiac predlžovať |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
@kolíkJa som mal tiež zľavy na Smart, Multi, Kombi ale ak bude všetko pod značkou + tal to bude asi podobne ako v Poľsku. Tam tiez majú baliky pod značkou Plus. Otázkou je co bude z balikom Flexi 10.Smart+,Multi+ Kombi+. Ešte nech dajú Canal+ na miesto Skylink. Ale možno sa to do budúcnosti zmení a všetko bude pod slovom Plus. ![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
![]() |
|
@Zetor25Uvidíme,za měsíc budeme moudřejší![]() |
kolík
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |