![]() |
|
Magio Go prestalo fungovať v Tvdá sa to nejako dostať do Tv, odnes to prestalo ísť v TV , app v TV píše len tablet alebo mobil |
bublik10
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
RE: Magio Go prestalo fungovať v TvIba zrkadlenim obrazovky. |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: Magio Go prestalo fungovať v TvNieje to nič nové.Robia to už cca 1 rok.Máš magiogo účet,ktorý si dostal odnich zadarmo k nejakej službe?že?tak postupne tieto učty prechádzaju velkymi negatívnymi zmenami..čiže ak chceš aby si to pozeral aj nadalej na TV,tak máš 3 možnosti:1.zobrať si do prenájmu ich nový magiogo box (1,94 €/mesačne) 2.niekde si zohnať a kúpiť ich starší magiogo box (ja ho mám doma a používam ho) 3.vyskušať spojazdniť magiogo na android boxe (aký box potrebuješ a ako to spojazdniť,ťi musí poradiť niekto iní,lebo viem,že telekom tam má nejakú ochranu..alebo,ked to aj spojazdníš,tak je problém s ovládanim..atd) |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
jožkodik za radu,mám aj android box tak vyskúšam,ale kvôli tej appke som kúpil Tv Samsung ,lebo na tom boxe mi nešli všetky programy |
bublik10
![]() |
|
@bublik10áno chápem..v smart tv som to mal aj ja pohodlné a išlo to krásne..ale bohužial Telekom sa takto rozhodol,že tie magiogo učty zadarmo už v smart tv nepôjdu...ja som mal šťastie,lebo som si ešte v roku 2018 kupil ich magiogo box..a tam mi to ide tiež krásne...čiže ja to mám vyriešené a nadalej pozerám na tv...teraz už tie magiogo boxy dávaju len do prenájmu za 2 eura mesačne...vela ludí to skúša cez tie android boxy,ale tam to je tažšie..niekto písal,že mu to nejde..niekto zas,že ide..niekto zas,že má problemy s ovládaním..niekto zas,že mu tam nejdu všetky programy..atd.. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Magio Go prestalo fungovať v TvIde to na každom android boxe. ktorý má o.s. Android 8 a viac. Ak máš ich novú apku, musíš ju ovládať myšou, ovládačom ide len cudzia verzia Magio Go 3.0.16 alebo 17 a vyššie. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
RE: Magio Go prestalo fungovať v TvMagiogo som skúšal kvôli eurosportu 4k,že by mal ísť od balíka M ,ak si predplatím športový balík,ale nešiel vôbec so športovým balíkom.Že až od balíka L,ale to je zas vyššia cena 20,4€/mesiac,a to je neprijateľná cena pre mňa.Diaľkové ovládanie na android boxe nešlo vôbec ani pri najnovšej verzi. Skúšal som aj antik tv,ale eurosport 4k jedine v ich sieti a to len s prijímačom antik nano3 alebo antik mini.Tak som celý eurosport 4k nechal tak. 8K TV LG 65QNED993PB,100Hz,DVB-C
|
Marko337
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 247 |
![]() |
|
RE: Magio Go prestalo fungovať v Tvje to len dosledok podvodov ludi, ktori posuvali dalej pristupove mena / hesla |
Javi
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
@JaviJa si myslím, že ako iní "podnikatelia" aj ony chcú mať čo najväčší zisk. Len aby to neprehnali. Ľahko stratia spústu zákazníkov, ktorých roky hľadali. Asi nevnímajú, že existujú ešte aj iní poskytovatelia televízie. |
Karner
![]() |
|
@JaviTy si iný káper, ževraj podvody. Snáď si môže každý robiť so svojím loginom čo chce. Takže skľudni hormón. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 340 |
![]() |
|
RE: Magio Go prestalo fungovať v TvHluoa zlodejska slovac |
Javi
![]() |
|
RE: Magio Go prestalo fungovať v TvNiekto si dokonca myslí, že záleží na tom, ako kto “vie” piť a nevie, že tak, či tak si prepíja posledné zvyšky rozumu, lebo už samotné používanie služieb Telekomu, je čisté zúfalstvo.![]() |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 005 |
![]() |
|
RE: Magio Go prestalo fungovať v TvPiste si, co chcete, s krokom Telekomu suhlasim. A ako tu zlodeji nariekate, potvrdzuje, ze zatali pekne do ziveho. Kto na nema, nech se nekouka, ako hovoria v Cesku. |
Javi
![]() |
|
@Spacerno, ale mali najlepšie Tv programy na trhu |
bublik10
![]() |
|
RE: Magio Go prestalo fungovať v TvTelekom je v zdražovaní jednotka. Využíva na to čo sa len dá. Bez hanby a zľutovania dôchodcom zvýšil paušál v telefóne (100 minút) o 60%. Dá sa to služne nazvať? Uvažujem preto o prechode na Iptv službu Horizon, ktorá je oveľa lacnejšia ako Magio Go. Dúfam, že aj tá nekrestanský nezdražela. |
Karner
![]() |
|
RE: Magio Go prestalo fungovať v Tv@Karner nepamatam si, ze by mali nejaky pausal pre dochodcovAk mas na mysli pausal Zaklad 12 (ten ma 100 min), tak ten stal pred tym 11€ a teraz 12€, ak dobre ratam, to je zdrazenie 9% |
Javi
![]() |
|
@JaviJa som ho mal - 100 minút za 3€. V marci mi oznámili, že ho dvíhajú na 5 €. Nevedel si o tom? Dôchodok nám zdvihli o 1,3 % a paušál o 60 %. Veľmi povzbudivé! Slovenskí dôdci sa určite idú od radosti zblázniť. |
Karner
![]() |
|
![]() |