![]() |
|
DI-WAY 265HD nefungujeDobrý den.Včera mi přišel satelitní přijímač DI-WAY 265HD a vůbec mi nejde spustit.Při prvním zapnutí vyskočí obrazovka:Systémová zpráva:Hledání informaci o novém TP s Fastscan.Trává to cca 30 min a když to doběhne do 99%,tak se nic neděje.Nemáte s tím někdo zkušenost?Už na to nemám nervy.Děkuji za pomoc![]() ![]() ![]() |
stita
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: DI-WAY 265HD nefungujeMáš LNB a anténu v pořádku ?Jak není signál tak nenajde home TP a chová se to přesně jak popisuješ. Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 938 |
![]() |
|
RE: DI-WAY 265HD nefungujeMáme cca 10 let skylink a 2 přijímače v baráku.Rodiče a já.Vse fungovalo jak má a najednou u rodičů začali programy kostičkovat.Přendal jsem tedy na zkoušku můj přijímač,který mám novější a makalo to perfektně.Koupil jsem tento přijímač a prostě to nefunguje.Ještě jsem si půjčil od souseda přijímač a tam to taky funguje.Buď by to fungovalo na všech a nebo ne.Děkuji za pomoc |
stita
![]() |
|
RE: DI-WAY 265HD nefungujeVymeniť u predajcu alebo nech vráti peniaze |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
RE: DI-WAY 265HD nefungujereklamácia u predajcu, výmena za nový kus... |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 544 |
![]() |
|
RE: DI-WAY 265HD nefungujePokud používáš LNB pro příjem ze dvou pozic může býtchybně zadaný povel pro DiseqC přepínač.Některé starší typy měly 23.5E na pozici A. |
Jirka1963
Registrace: 5/2017 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
RE: DI-WAY 265HD nefungujePravděpodobně ho někdo před tebou už naladil s opačným DiSEqC. U nového ti totiž naběhne nejprve úvodní obrazovka se všemi nastaveními včetně DiSEqc. Pokud se ti podaří dostat do menu, tak proveď tovární nastavení a nalaď ho jako nový. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 014 |
![]() |
|
RE: DI-WAY 265HD nefungujePrávě,že se do nastavení nedostanu.Při zapnutí naskočí,jak jsem udával a tím to končí.Mám to tedy vrátit? |
stita
![]() |
|
RE: DI-WAY 265HD nefungujeMůžeš ještě nahrát poslední sw: https://sapro.cz/ke-stazeni/category/2-di-way-ird-265-irdeto Postup dle dovozce:- na USB FAT 32 vložte rozbalený firmware s koncovkou *.CD5 do kořenového adresáře (root)flešku vložte do přístroje ve vypnutém stavu odpojený od napětí a připojte přijímač k síťovému napětí , pro proběhnutí upgrade cca 4 minuty a vyčkejte až celkový Status aktualizace se dokončí na 100% následně dojde k restartu přístroje pak USB Flash vytáhněte a vypněte a zapněte přijímač . Pak továrnu. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 014 |
![]() |
|
RE: DI-WAY 265HD nefungujeTento receiver je asi jediný, který se dá z nabídky SR instalovat.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 1 938 |
![]() |
|
RE: DI-WAY 265HD nefungujeMoc tomu nerozumím a tak bude asi lepší přijímač vrátit a vzít jiný.Jinak moc děkuji za pomoc |
stita
![]() |
|
![]() |