![]() |
|
satelit po bleskuDobry den po vcerajsej burke oddisiel linuxovy sat./nenabehne/Da sa mu este nejako pomoct?Dakujem |
janoh
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
@janohNo obávam sa, že nie. Pravdepodobne minimálne Ti odišiel HDMI. Oprava je drahšia ako stb. A samozrejme aj ostatné komponenty mohli odíť.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: satelit po bleskuPřidám se se svým opravářským dotazem, protože ani u mě odpovědí nejspíš nebude moc. Po bouřce získal satelit zvláštní vlastnost. Když v domě zapne / vypne libovolný spotřebič, třeba i jen malá LED žárovka, obraz na TV na 5 s zčerná, pak se obnoví. Jiný přijímač to nedělá, takže TV a HDMI kabel je v pořádku. Nahrávání na interní disk je taky v pořádku. Takže celý přijímací řetězec funguje. Chyba je asi někde kolem HDMI výstupu. Vypadá to spíš na vadu čipu, nebo mohly odejít jen nějaké "ochrany" na HDMI vodičích? Je tam něco takového? Vyplatí se to dávat do servisu?Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: satelit po bleskuKazdeho satelitneho fandu toto potesi, lebo ma pred manzelkou dovod kupit si modernejsi a drahsi pristroj.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: satelit po bleskuPřesně tak. Díky pojišťovně jsem si obnovil vybavení 2x sat ,1x plazma, 1x hifi.Už je to cca 5 let, ale za to co dala pojišťovna jsem +- získal modernější. |
jag42
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
@HugoczNejedná se náhodou o tv Philips? Mám jednu v "klubovně" a když sepne nebo vypne výčep, tak se na pár sekund ztratí obraz přes hdmi. PC monitor Philips to samé, když se blikne s reprákama. Je hold trochu háklivější na prskance v síti. Samsung nebo LG na tom samém místě bez problému.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 437 |
![]() |
|
![]() |