![]() |
|
Umiestnenie piconsRozmyslam nad tym, ze ake je najlepsie umiestnenie picons. Ci ich dat na vnutorny SSD disk - avsak vtedy sa budu nacitat po kazdom prepnuti stanice, alebo lepsie ich dat mimo HDD, na trebars SD kartu. SD karty su vsak min. 5x pomalsie pri citani dat, nez disk SSD. Ci to potom nebude spomalovat beh nacitania stanic. Teoreticky rychlosti SD kariet, tych lepsich, su na urovni 100MB/s, co by vadit nemalo.Skusal niekto prakticky rozdiely ? AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
@LucaBrazzaJa mám picony na sieťovom disku, každý stb odťiaľ ťahá. Žiadny rozdiel som nezbadal ani pri načítaní ani pri prepínaní staníc.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@LucaBrazzakludne ich môžeš prasknúť na akú kolvek sd kartu. ja mám tiež vo všetkých bazmekoch picony na karte.![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
@LucaBrazzaAk picony premiestniš hocikde na hdd, ssd či mc doporučil by som zrušiť symlink v stb na cestu picon - unlink - a vytvoriť nový cez príkaz ln -s, ale najjednoduchšie vymazať adresár picon v stb.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
A klasikausr/share/enigma2/piconvám nevoní? ![]() |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 607 |
![]() |
|
RE: Umiestnenie piconsv openatv je na to aj org.plugin,len pre info. |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
@minestraAno to je klasika ve flash přijímače, tam mám 2/3 orbitu a ještě mám 2,5G místa. Používám picony 220x132. Při flashbackup vše zálohováno zároveň. Vše po kupě.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Umiestnenie piconsTohle bych řešil na nějakém starém stroji s malou pamětí, lidi co je používají picony neřeší, ani neví, co to je...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Umiestnenie piconsMne vychadza najlepsie umiestnenie picons bud na SD kartu, alebo USB kluc. Hlavne stare boxy maju malu flash pamat, aj to nejaku pomalu eMMc a tam skoda to zapraskat piconami. Na novych boxoch by som vsak tiez dal picony na kvalitnejsiu SD, asi zbytocne nechat prijimac neustale citat z HDD picony, najma, ked clovek aj casto nahrava.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: Umiestnenie piconsNevidím rozdíl, jestli receiver čte picony z sd karty, nebo ssd disku. Kdyby to byl plotnovej disk, tak jo, proč nechat točit plotny, ale ssd? Ten by měl zůstal "bdělý" pořád...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
![]() |