Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Prima reklamy

Na Skylink sat se nic pro mě nezměnilo, tam nešlo a nejde zpětné přehrávání. Ale u Sledování tv vše funguje v ceně balíčku Standard. Zpětné přehrávání pořadů i přeskakování reklam R^

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Prima reklamy

P.S. reklamy se nemusí posouvat ručně, jak to bylo dříve, ale stačí zmáčknout tlačítko "Přeskočit reklamu" podobne jako v YouTube.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

Momentálně ve Skylik Live TV nejde přetočit vpřed nic. Toto řešení je absolutně nepoužitelné. Když jsem viděl, řekněme první polovinu pořadu živě, tak při zpětném zhlédnutí nelze přetočit ani do první reklamy. Předpokládal jsem, že když na to měli tolik času, že přijdou s nějakým rozumným řešením, např. při přetočení vpřed se přetáčení zastaví, pokud je nalezen reklamní blok a po reklamním bloku bude možné opět přetáčet až do dalšího reklamního bloku. Zde na parabola.cz bylo v jednom článku uvedeno toto: "Většina operátorů IPTV a OTT služeb umožní divákům v rámci zpětného zhlédnutí na programech Primy přehrání polovičního objemu odvysílané reklamy v porovnání s živým vysíláním.". To by také bylo dobré řešení, ale zakázat přetáčet vše bude pro diváka jen důvod přejít jinam. To už je lepší HbbTV, kdy lze přetáčet a čas od času je vložen reklamní blok. Myslel jsem, že se Skylink poučil z doby, kdy nebylo možné přetáčet pořady skupiny Nova.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

@SirMax

Na Skylik Live TV to nešlo přetáčet už včera. Nic se asi nesnažili řešit. Primu odhodili stranou.

milde

jj, tv kanaly s programy pro lidi s IQ houpacich koniku musi mit reklamy

matchboxx
Registrace: 9/2012

Programy, které nikdo nesleduje, nic tam nedávají a najednou vadí, že nejde přetáčet reklamy? To je nějaký divný.

zzz
Registrace: 1/2006

@matchboxx

Za to Ty máš tak vysoké IQ, že Ti uníklo co psal @SirMax. U Skylink Live při zpětném přehrávání nejde nic přetáčet. Ani posunou pořad. Prostě totální blokace. Pustí se od začátku a koukáš jako trotl až do konce. ;P

milde

Mě přišel od nejmenovaného operátora email, jak to můžu obcházet :)))
Po zapnutí přehrávání máte však 60 sekund volného přetáčení. Nejčastěji toho využijete v momentě, když pokračujete ve sledování již rozdívaného pořadu - v takovém případě se můžete přesunout do jakéhokoliv bodu přehrávání a přeskočit všechny reklamy od začátku pořadu.

Beny30
Registrace: 7/2019

@Beny30

Ano a dokonce to i funguje ;)

milde

V Prime už chystajú ďalší level - ostatné kanály v IPTV sa vám uvoľnia po zhliadnutí hodinovej relácie z ponuky Prima tv? ;)

Spacer
Registrace: 9/2017

Prima

Tento brak skutečně někdo sleduje?? :lookaround: Pokud ano, zaslouží si nejvyšší uznání .... :-/ asi má spoustu volného, nevyužitého času R^

mini
Registrace: 7/2009

@mini

Pořád lepší Prima (např. Prima ZOOM) než cokoliv od Novy.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

@milde

uklidni se, at ti nepraskne cevka, nereagoval jsem na vase problemy, ale na reklamy na tech pofidernich kanalech , jak si se mohl docist

matchboxx
Registrace: 9/2012

@SirMax

Když už mám nějakou IPTV, nač potřebuju ZOOM, když stejně přebírá z Viasatů, NGC a Discovery, kde si můžu přetáčet co chci, kdy chci, jak chci? Ano ZOOM jsem sledoval, ale potom, co se tam začaly objevovat divné ruské "dokumenty" jsem to omezil. Teď končím a jdu od nich.

Bad Pete
Registrace: 1/2018

Prima si tim nevedomky totalne vykopala hrob :D.. Totalne jim klesne sledovanost, uz jen tim, ze jeji kanaly budou uplne na neviditelných pozicich..A na buhvi(nevhodné slovo)do(nevhodné slovo)e proc mezi jednodussimi lidmi tolik popularni Buresovou a jeji stupidni serialy bude cumet cim dal min lidi.. A nic jineho, co by nebylo kdekoli jinde, snad ani prima nenabizi. Sorry, ale fakt nebudu cumet na reklamy, aby se z toho dotovaly stupidni serialy s Buresovou, fakt ne, ty jejich stupidni spoty na me maji presne opacny ucinek, nez asi zrejme mely mit-"cumte na reklamy, aby tyhle stupidni serialy pro hlupaky mely jeste vic stupidnich dilu". Fakt ne, diky a naschle :-)

Supidio
Registrace: 8/2017

@matchboxx

Ale já žádné problémy s tv vysíláním nemám a reklamy si mohu snadno bez problému ve zpětném přehrávání přeskočit.

milde

na sledo. v. ní mně to točí do zadů i do předů pořád R^

matino300
Registrace: 5/2012

to by mě zajímalo

jaké kvalitní stanice sledujete?,včera se flusalo na barrandov,dnes na primu

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

Odpovím Ti sám za sebe a vůbec se za to nestydím. My s manželkou sledujeme vše. Podle nálady a podle toho co tam vysílají. Já žadnou stanici neodsuzuji. Komu se něco nelíbí nemusí sledovat. Nikdo mu to nenutí.

milde

@milde

Nič sa neboj, každý to pozerá, len sa neprizná :))) Keby nepozerali, tak by nemal kto do takýchto vlákien prispievať :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Presne! R^

Kimlo
Registrace: 1/2017

Kedysi by to bola siahodlhá debata, dnes je to už len pár príspevkov. Možno o pár rokov nebudú ani prekliky na článok. ;)

Spacer
Registrace: 9/2017

Vážený klient ANTIKTV.CZ

Rádi by jsme vás informovali o možnostech přetáčet i stanici TV PRIMA v našem HD archívu zdarma.

Tuto funkci Vám přinášíme jedine s ANTIKTV.CZ.
 Jsme rádi, že jste s námi.

milde

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra