![]() |
|
kabelova Vodafone TVdnes ve 14:20 prestal jit SPORT k balicku KLASIK. zaregistroval to nekdo nebo je to jen porucha ?BENY jde ti sport ? esp1,2,NS1,2,3,4, ? diky za pripadne NOVÉ info. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: kabelova Vodafone TVtak uz nejdou ani ostatni programy, takze asi nejaka porucha nebo nehlasena udrzba. 👎 |
medard 1
![]() |
|
RE: kabelova Vodafone TVMáš SZ ohledně těch sportovních kanálů od kabelu UPC/Vodafone. |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
![]() |
|
Furt něcopřekopávají,z UPC k vodafone-nic moc,dnes mi poslali novou nabídku na mobil,nečet jsem to,asi si nechám jen net a pojedu pozemku s polákama,jsou tam zajimavější věci,eistuje i pozem.polsat karta,zatím jen zkoušky?![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: kabelova Vodafone TVjooo jak to preslo pod Vodafon tak to nestoji za nic. wifi nejede ani dva metry od modemu,aktualizacni pristup odepren. hruza hruz, ale bohuzel tu nic lepsiho nejni. 👎 |
medard 1
![]() |
|
RE: kabelova Vodafone TVSvatá pravda a pod Vodafonem to de už delší donu od desíti k pěti. Věděl jse to jak to dopadne po Vodafonem , delší donu mě ž pořádně vytáčí jak to mají pořád roztentované a je jen otázka času co jim dám definitivní Sbohem až najdu v mé lokalitě nějakéko dobrého operátora s internetem. v mé lokalitě je to většinou od všech jen přes Wi-Fi kromě. V minulosti tu byl možný jen od kabelu UPC a nyní nějaký rok nazpět ještě nově od O2 po jejich výměně páteřních kabelů od ústředny. |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
![]() |
|
RE: kabelova Vodafone TVJá měl převod naprosto bez problémů........
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
@jitotak to ti zavidim, ja mel prevod, to byl masakr,![]() |
medard 1
![]() |
|
RE: kabelova Vodafone TVMě sporty jedou |
Beny30
Registrace: 7/2019 Příspěvků: 415 |
![]() |
|
RE: kabelova Vodafone TVJinak po přechodu to byl opravdu výpadek každý týden. Buď nešly některé programy, nebo na nich nebyl signál a hrálo to útržkovitě. Když už jsem tam volal 3 krát za 2 týdny, tak mi dali čtvrtroku zdarma![]() |
Beny30
![]() |
|
RE: kabelova Vodafone TVtak prijdu rano z prace a stale to nejede. az. vjedu opet do menu. a oni. zmenili a pridali providera. z upc na vodafone. a samozrejme mi to nikdo neoznamil ze k nejake zmene dojde. takze jsem pridal providera VODAFONE. a uz to vsechno zase jede tak jak ma. 👍 |
medard 1
![]() |
|
RE: kabelova Vodafone TVale rekl bych ze se teda zhorsil obraz |
medard 1
![]() |
|
RE: kabelova Vodafone TVPo přechodu UPC/Vodafone často nejde internet. On se tváří, že funguje, ale velmi pomalý, pomalé odezvy. Často nejde přehrávat filmy v HD a to mám 150/10. Nepomáhá ani reset modemu. Pak to zase nějakou dobu funguje bez problémů. Zkoušel jsem test rychlosti. Opravdu to někdy zlobí, píše pomalé rychlosti. V poslední době se to zlepšilo, ale kvality a stability UPC před akvizicí to nedosahuje. V garanci je napsáno, že rychlost je min. 50%. Ale mnohdy se to tomu ani neblíží.Kabelová TV funguje musím říct bez problémů. Mám CA modul s kartou. Kdysi jsem na internet od UPC nedal dopustit, ale poslední dobou jsem z toho v rozpacích. Ve městě existují poskytovatelé optiky i za nižší cenu. Ale často nabízejí ty jejich rychlosti "až" a pak skutek utek. Známý má optiku 50 Mbitů a často byl někde mezi 8 - 12 Mbity po kabelu. O nějaké agregaci tam přitom nebyla zmínka. Ty samé problémy mám s mobilem od Vodafone. Mnohem horší zvuk než u O2, problémy se spojením a kvalitou signálu. Často to vypadává, když mi někdo volá. Když jsem měl O2, fungovalo to všude. Přitom Vodafone se prezentuje jako firma zaměřená na kvalitní služby zákazníkům. "Nejsme nejlevnější, ale nabízíme kvalitu". V porovnání s čím? Horizon fungoval všude. Od té doby, co to převzalo Vodafone TV, tak to funguje opravdu jen v mobilech, tabletech a to ještě ne ve všech. Občas to jde i v nějakém Android boxu, ale ne na dlouho. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
![]() |
|
RE: kabelova Vodafone TVVodafone je nejhorsi mobilni operator, a ted dokuxxx i tu kabelovku, a presne jak rikas-nekdy ten internet jede normalne, ale opravdu jen nekdy 👎 a bohuzel se to rozhodne nezlepsi. |
medard 1
![]() |
|
RE: kabelova Vodafone TVPřesně, mám Samsung tv systém Tizen a stále čekám na aplikaci, a odhaduji, že budu čekat ještě hodně dlouho. Nehledě na to, že Novasport 3 a 4 se mi neustále trhá a nedá se na to koukat![]() |
Beny30
![]() |
|
RE: kabelova Vodafone TVCo je to za plk, že nejde wifina 2 metry od routeru?Tady v Plzni mi Vodafone jede normálně. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
RE: kabelova Vodafone TVMě třeba už asi 14 dní nejdou programy o Discovery...A s tim internetem je to pravda. Na chalupě mám signál 80m od domu. Tady na Vodafonu se ztrácí ve vedlejší místnosti.!!! 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 008 |
![]() |
|
RE: kabelova Vodafone TVjo je to tak nejde wifina par metru od modemu, a do nastaveni modemu uz te nepusti aby sis to upravil. 👎 programy mi teda jedou normalne, ale byla doby kdy se to sekalo a trhalo, ted uz bez problemu. |
medard 1
![]() |
|
@MMorousžádný plk , wifi max 3m , do kuchyně už nedosáhne. Navíc se mi wifi na telefonu odpojuje a připojuje systémem náhodných výbuchů.Aplikace na mém android boxu nejde - pouze generuje náhodně chybové hlášky , všichni ostatní operátoři na tom zařízení jedou naprosoto bez problémů. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
@keramikNic Ti nebrání zavolat a nechat si vyměnit modem. Nebo to máš někde rozhozený, někdo se Ti třeba naboural do sítě a pomohl tomu k horšímu . .Včera jsem řešil souseda, půjčil malý strojek vnukovi/překladač / a data fuč . . .. Celý znovu naloudovat data a res. Stávají se věci . . Ale jinak Vodafone dobrý. To co mi na Vodafone opravdu vadí sem nebudu raději psát, protože to je běžnýmu uživateli jedno . . . |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
![]() |