Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Archivy CZSK - po aktualizaci uplne zmizi

Zdravim, po aktualizaci Archivy CZSK ne premium me zmizela z nabidy dreamboxu polozka archivy. Do verze 1.4.7 to funguje a po aktualizaci na 1.4.8 zmizi uplne pryc. Musel jsem vratit zalohu zpet a aktualizovat do verze 1.4.7 s doplnky. Nevite nekdo v cem je problem? DM 920 UHD a newnigma2.

DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100

Josef35
Registrace: 8/2012
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Archivy CZSK - po aktualizaci uplne zmizi

mas to popisane na abfore

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

Archivy czsk zmaž z doplnkov,nainštaluj verziu 1.4.7,tú aktualizuj a frčíš.

ptr
Registrace: 9/2006

jj uz to jde, ale vetsina me nefunguje prehrat. Dam treba Dokumenty.tv - Vesmir - Uvnitr mlecne drahy - zobrazi se kvalita pro prehravani a kdyz dam ok spustit tak to problikne a nic. Proc? Ani nova plus a dalsi a to pise ze musi autor opravit. Funguje youtube, ivysilani ct, iDnes.tv ale vic toho nejde nez jde.

Josef35

@Josef35

V ServisApp si zmeň prehrávač

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Já jsem před měsícem instaloval právě zmiňovaný Dreambox a dával jsem do toho také newnigma2, po několikahodinovém snažení jsem to vzdal, přesně jak píšete, většina videosouborů se chovala tak, že po pokusu o přehrávání to skočilo zpátky do menu. Bohužel jiné Image jako OpenATV nejsou podporovány a po nahrátí do přijímače se to chová divně.

gsmobil

@Josef35

Na abf máš toho asi málo? Maníci sa vám o to starajú(dobre, že vám ešte ri*e neutierajú) a ty s tým, aby si bol asi zaujímavý, dolezieš sem.

baltik
Registrace: 6/2019

@ baltik - pokud nemas zajem poradit tak radeji nepis nic. Kdybych mel cas procitat diskuse tak bych to udelal. Mam spoustu prace kolem domu, decek a nezbyva uz na nic jineho. Ani na ty archivy se nedivam, ale jsem rad kdyz to funguje. Jedine co obcas vyuziju je youtube, jinak nic.

@ gsmobil - ja jsem s newnigma2 spokojeny. Zkousel jsem vicero image a u kazdeho bylo neco. A libi se me jeden skin na ktery jsem zvykly leta. Je prehledny, dobre na nej videt. U jinych je to preplacane titernym pismem ze na to ani nevidim.

@ petersk - a kde najdu tu ServisApp kde se to da zmenit? V ArchivCZSK - Konfigurace kdyz dam informace o videoprehravaci tak to pise Gstreamer 1.0 a u podporovanych protokolu mam cervene napsane HTTP protokol FAIL a to stejne i HLS a RTMP.

Josef35

Takže ti tu prepíšeme kvázi ofiko fórum, kde problémy riešia samotní autori, aby sme vyriešili už tam vyriešený problém. :bigeyes:

Spacer
Registrace: 9/2017

Pravda

Jsou skvělí a starají se o to jak mohou: chce to jít na ABF.

minestra
Registrace: 4/2009

Bohuzel nemam cas vse procitat, tak jsem cekal ze nekdo poradi. Obejdu se ale i bez toho a treba az bude kdy se na to ABF nekdy podivam.

Josef35

@Josef35

Prepáč nemám čas Ti to napísať.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk - kdyz nemas cas, proc vubec reagujes? Pak kdyz tady clovek neco hleda nic nemuze najit protoze je tady hafo zbytecnych prispevku jako ten tvuj, a neni jich malo..

Josef35

Chytrému napověz...

bretah
Registrace: 9/2012

@Josef35

No ja som len reagoval podľa Teba, nemám ani ja čas a hlavne na takéto žobranie o pomoc nie. Ak nevieš čo je ServiceApp tak linuxový prijímač nie je pre Teba. Ale viem, bol drahý takže aj Ty si s tým dostal rozum :)))

petersk

@petersk - pokud nemas cas jak pises tak nereaguj vubec! Vubec se nedivim ze lidi jako jsi ty maji pres 5 tis. prispevku a vetsina z nich je k nicemu. Ja se o nic nedoprosuji. Pokud ma nekdo zajem at poradi, pokud ne, at nereaguje. Ja jsem na jinych forech nikdy nikoho neodpalkoval na jine forum. Pokud jsem neco vedel a mel cas, poradil jsem nebo nepsal nic. Prijimac jsem koupil nedavno novy za super penize, jinak bych do nej nesel a k cemu jsem ho koupil slouzi velmi dobre a spolehlive. Vrtat se v nem nehodlam, mam jine priority. Jedine kdyz jsem nemocny tak se tomu chvili venuju ale uz to neni jako driv, kdyz jsem zacinal na skystar kartach v PC.. Skoda ze je na tomto foru cim dal vic neochotnych k.k.tu... bohuzel..

Josef35

@Josef35

Ale nejako reagovať máš čas aj Ty, ale niečo si pozrieť a naštudovať nato už nie ;) Ale mne je jedno, rob čo chceš, pekný zvyšok dňa.

petersk

@petersk

mam niekedy taky pocit, ze to co sa o slovakoch hovori, vychadza presne z takychto individuii ako ty. Ani sa radsej nehlas ked nemusis. Tolko sprostosti pises a este sa tym vystatujes. Ach boze. Aj takymto slnko svieti.

abcdsnd
Registrace: 2/2009

@Josef35

Čas by jsi si určitě našel, ale spíš na ten DM920 nemáš. Tak to nesváděj že máš barák a děti Ty má skoro každý. A když se na archiv nekoukáš, jak píšeš, tak proč ho chceš. A na víc nemáš čas ho sledovat jak jsi zaneprázdněný.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@abcdsnd

To není sprostota co píše @petersk, ale svatá pravda. Také neuznávám lidi co vše chtějí, ale nehnou pro to prstem. On to za ně třeba někdo vyřeší. :lookaround:

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

Přesně tak... :8)

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček

@abcdsnd

Tvoje slova "Ani sa radsej nehlas ked nemusis" jak tak koukám tak ty to striktně dodržuješ.
Jen rýpat a rada žádná.

Petor58
Registrace: 11/2021

petor58

ako vidis, dodrzujem. ale nemusis poviem ti jednu zivotnu mudrost ktoru sa snazim cely zivot dodrzovat.
Do hadky s (nevhodné slovo)om sa nikdy nepustaj. Totizto najskor sa stiahne na svoju uroven, a tam ta porazi, pretoze tam to pozna najlepsie.

A pozri sa o co sa snazis, a mas odpoved. Toto nieje ta parabola co byvala volakedy, ale uz len samy namysleny jedinci ktori zozrali vsetku mudrost sveta. Bieda v tomto je bohuzial ci uz SK aj CZ jedincami. Uplne sem postaci prist raz za rok, aby sa clovek utvrdil, ze dalsi rok moze zase zabudnut na nieco ako diskusiu s normalnymi ludmi. Takze zase za rok,dva uplne postaci. Nie ze by som veril, ze ludia zmudreju (aj ked som optimista) ale ide to tu dolu vodou a v tom mi kazdy za pravdu.

abcdsnd

Zdravim, mam opet problem. Kdyz nainstaluji vsechnx odkazy pres telnet a ArchivCZSK 1.4.7 tak po aktualizaci na 1.5 opet zmizi. Zkousel jsem obnovit zalohu a cistou image a stejny problem, po aktualizaci zmizi z nabidky. Je na to nejaky postup? Image Newnigma2. Diky.

Josef35

Ved neinstaluj staru verziu 1.4.7 a potom aktualizacie ale nainstaluj hned verziu 1.5.0.

DEB balik najdes na https://github.com/archivczsk/archivczsk/releases

starter12
Registrace: 1/2022

Zkousel jsem ale po instalaci se nezobrazi nic. Pri otevreni v hlavnim menu "moduly" se objevi hlasaka: Nektery z modulu neni dostupny: Extensions/archivCZSK (No module named requests) Tak nevim co delam spatne. Daval jsem to do systemu se zalohy kde to instalovane jeste nebylo. Dekuji za kazdou radu.

Josef35
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra