![]() |
|
Reklama na Parabola.czZdravím všechny,rád bych si touto cestou postěžoval na agresivní reklamu na Parabola.cz. Já vím, že to celé je jen a pouze jejich rozhodnutí a my, uživatelé, to asi moc neovlivníme. Avšak právě vyskakovací okna, která např. uprostřed noci řvou na plné kolo, jsou extrémně protivná. Já hledím vždy, jak to co nejrychleji ukončit, aniž bych se snažil se alespoň podívat, co v té reklamě je. Chápu, že reklama je pro tento web jediným zdrojem příjmů, ale tohle už je přes čáru. Pokud toto čtou provozovatelé portálu Parabola.cz, snažně Vás prosím, zrušte to. Je to strašné. Děkuji. ![]() |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
@OrHoroNainstaluj si AdGuard a máš pokoj od tohoto vopruzu |
starbaits
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: Reklama na Parabola.czNaprosto souhlasim s OrHoro. Kdyz si u televize zacnu cist parabolu a zacne to rvat, tak mi nic jineho nezajima, nez jak to rychle vypnout, abych nerusil rodinu... Casto radeji vypnu cely web paraboly a vykaslu se na to. Takze tato reklama je vysoce kontraproduktivni, a myslim ze ne jenom u mne. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: Reklama na Parabola.czKdyby se ty reklamy nezobrazovalo pro zaregistrované čtenáře. Akorát by se ty reklamy zobrazovalo pro nezaregistrované čtenáře.Michael Štejdíř
|
MichalStej
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: Reklama na Parabola.cztak sekačku nam smazali![]() no reklama je to jediny co na tomto webu funguje perfektne a vzdy 👍 ono cez tů cenzůru sa to šecko zahubi samo, tak jako ty monopoly 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: Reklama na Parabola.czTak si vypněte zvuk. Na čtení ho nepotrebujete.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Reklama na Parabola.czMám zapnutý Adblock. Nepustí ma na všetky články (keď ho vypnem, článok sa mi objaví aj s protivnou reklamou) ale už som si zvykol a naučil som sa chodiť pre informácie aj na iné weby o satelitnom vysielaní.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 380 |
![]() |
|
@OrHorojo dopadlo to podobně i sforem HD GLASS ...nikdo neplatil tak to zrušil i aktualizace nejsou už časté, škoda toho |
allda
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
@CrescenzioPravda, pravda, jinde informace lepší, hlubší a o diskuzi nemluvě. Svět jde do kopru, není se co divit![]() ![]() ![]() |
satman15
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Reklama na Parabola.czUž sa to tu rozoberalo asi 5 krát.Jediná moja pripomienka je k tomu,že niektoré články sú prázdne a nezobrazia sa pokial si nevypnete Adblock.Admin tým chce prinútiť ludí si vypnuť ten adblock,ale trocha zabúda nato,že vela ludí sa mu naten článok vykašle a idú si ho prečítať ku konkurencii...neviem či toto chcel admin docieliť?je to aj môj prípad..iba 1 krát som si tu ten adblock vypol a to bolo pri článku kde bol rozhovor o skylinku a canal+sport..inak si všetko ostatné čítam u konkurencii. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 274 |
![]() |
|
RE: Reklama na Parabola.czNe, já chápu, že reklama je jediným příjmem. S tím se nedá nic dělat. Ale jde spíš o tu otravnost a kontraproduktivnost. Tohle už je opravdu moc. |
OrHoro
![]() |
|
@OrHoro...já chápu, že reklama je jediným příjmemTo zas čo je za mantra - reklama je jediným príjmom. To znie asi tak, ako že - štát je zlý vlastník. Nech idú do prd*le z ich príjmom. Kedysi bola reklama len na miestach na to určených a tak to malo ostať. Nie aby to človeku pchali priamo pod rypák kdekoľvek, kam sa pohneš. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 340 |
![]() |
|
RE: Reklama na Parabola.cz@baltik - Tohle je dneska už bohužel jen zbožné přání. Pamatuji doby, kdy na internetu byla reklama sprosté slovo. Maximálně tzv. reklamní banner nahoře v hlaviččce stránky. Dneska jde každému o peníze- |
OrHoro
![]() |
|
RE: Reklama na Parabola.czKdo z vás chytrolínů chodí do zaměstnání zadarmo?On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 1 938 |
![]() |
|
RE: Reklama na Parabola.czTaky mě to štve, že mi zapnutý ADB nedovolí číst články, to se dá na chvíli vypnout vč. zvuku. Co jsem zjistil a je asi větší problém - bohužel nefungují PM (čtení) ale asi i oznamování ! po dočasném vypnutí ADB (za cenu neskutečného otravování) se mi najednou zobrazilo že mám nějaké nepřečtené PM, pokud jsem někomu včas neodpověděl tak sorry. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
RE: Reklama na Parabola.czAsi by to chtělo na parabole osvětu ve stylu Nepřetáčej.....![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
@OrHoroNaprosto z názorem souhlasím souhlasím. A pokud mělo být cílem těchto reklam znepříjemnit používání WEBu parabola.cz na mobilu, tak dávám tomuto kroku (potažmo autorovi nápadu) 1* !!! Povedlo se. Dnes již na mobilu neotvírám stránky paraboly a tím pádem mě "reklama" skutečně neobtěžuje. Byl toto opravdu záměr??![]() |
hokejka988
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
@OrHoroTaky naprosto souhlasím a řeším vždy u nečekaně řvoucí reklamy, kdy se až leknu, úplně stejně. |
stapa
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
RE: Reklama na Parabola.czNaštěstí mám AdGuard. Bez něj by se to nedalo ani na Chrome. Vypínám ho pouze někdy na články, aby se zobrazil obsah. Ale to není tak často. Ono v těch článcích je také velký prd.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@Varos107Budeš se divit, ale dříve webové stránky provozovali nadšenci. Byl to koníček a mnohdy měly i vyšší kvalitu než celá řada dnešních komerčních řešení. Kecy typu, že musíme mít reklamu, abychom mohli nabízet kvalitní obsah, jsou mimo mísu. Kvalita obsahu, obzvláště toho psaného, nesouvisí absolutně s tím, kolik web vydělává. Někteří lidé si prostě z koníčka udělali byznis. Proč ne? Já jim to nezazlívám. Je to v pořádku. Já jsem provozoval jedny z prvních sociálních sítí v ČR. Jasně, pak přišla rodina, na koníčka nebyl čas, tak to šlo k ledu. Ale dělal jsem to pro radost a mělo to svoji úroveň |
OrHoro
![]() |
|
nejrychlejivypnu reklamu,když dám stránku znovu načíst,tak 2s to řve |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
OrHoroKecy, kecy, kecy...On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 1 938 |
![]() |
|
@OrHoroAsi si "zaspal" dobu. Trošku sa poinformuj a budeš mať obraz o tom, že koľko dnes stojí od webhostingu až po tvorbu stránky. A ostatných "blbostiach" ani nehovorím. Ja by som spoplatnil aj diskusiu. Vtedy by to malo úroveň![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
PetřeNezlob se, ale asi jsem taky zaspal dobu. Většinou jsou to redakční systémy, nic složitýho. Hosting, doména par stovek do roka. Větší nákup v Bille?![]() |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 607 |
![]() |
|
@minestraNehnevám sa, ale sú iné ceny ak chceš len svoju stránku niekde uložiť alebo jniečo takéto ako táto stránka. Ale nech, viem, že dnešnej mládeži je svet gombička a potom je realita iná. Je to môj názor, nerobí mi problém tolerovať názor druhých.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
Teď jsem platilDomenu .cz u wedosu:180kč + hosting nolimit (neomezený prostor): 998kč. Na rok![]() ![]() |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 607 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |