![]() |
|
Eurosport player - změnaPřišel mi mail, že Eurosport Player (apka) končí ... bude to řešeno v apce Eurosport ... od 3.7.2022 ... zrovna na Wimbledon :)T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 163 |
![]() |
|
RE: Eurosport player - změnadakujeme za správu, tešíme sa na další spam ,predpokladám už o dva dni.![]() Milujem samoľúbe ,sebestredné a nútené drísty výkričníkového čviriboja a zopár ďalších.
|
suto123
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 465 |
![]() |
|
RE: Eurosport player - změnahttps://help.eurosport.com/hc/en-001/articles/5553179801489?utm_campaign=esp-sunset&utm_source=web&utm_medium=referralVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Eurosport player - změnau slovenskej konkurencii mate o tom članok |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
RE: Eurosport player - změnaSledování přenosů bude možné na webu Eurosport.com anebo v aplikaci Eurosport na různých zařízeních. Jejich uživatelské rozhraní je nyní kompletně v angličtině. Přihlašovací údaje zůstanou stejné jako pro Eurosport Player, ujišťuje společnost. Uživatelům doporučuje, ať už nyní nahradí Eurosport Player aplikací EurosportVždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: Eurosport player - změnaNeviem, či je to iba môj problém, ale neviem nájsť možnosť prehrania prenosu povezme spred mesiaca. Na Playere šlo vybrať šport a dalo záznamy postupne dátumovo zoradené. V appke, resp. na webe Eurosportu to nevidím. |
pokolo
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
@pokoloMENU/VIDEO/LIVE & SCHEDULEVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
Eurosport App-Android TVTo je síce všetko pekné,ale Eurosport App zatiaľ nemá Android TV App![]() ![]() |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 034 |
![]() |
|
@Power150Z textu na konci mailu jsem pochopil, že aplikace pro ANDROID TV bude zatím beze změny.-- Pokud pořady sledujete na zařízení Xbox, Playstation 4, Samsung TV, Android TV nebo Fire TV, přihlaste se a dívejte se jako obvykle. |
pk-tr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
Archiv CzSkSnad to pujde aktualizovat do pluginu CzSk Archiv ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
![]() |
|
RE: Eurosport player - změnaAplikaci Eurosport jsem na mobil nainstaloval, v Chromecast to funguje slušně. Zaplatil jsem si měsíc (potom asi ještě druhý) na French Open a Wimbledon, když bohužel ČT nevysílá z Francie české hráčky jako v minulosti. Takže jediná možnost je Eurosport.com.Do mailu mi přišly Podmínky používání... a je tam napsáno: V jednu chvíli budete moci Obsah sledovat pouze na určitém počtu zařízení. Podrobnosti o těchto omezeních, která se týkají zařízení, najdete v naší Nápovědě (Centrum nápovědy)... Bohužel v nápovědě jsem nic nenašel. Tak neví někdo, jak je to s omezením počtu zařízení, na kolika zařízeních lze v jednu chvíli Eurosport sledovat současně? Díky |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
@jirka67100% nevím, ale psalo se tu o dvou ... ale určitě je/bylo to víc než jeden ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
![]() |
|
RE: Eurosport player - změnaTak jsem to zkusil na dvou mobilech a jednom tabletu zároveň a šlo to. Ale nevím jak by se to chovalo na rozdílných IP adresách.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Eurosport player - změnaNerozumiem požiadavke sledovať Eurosport naraz už ani na dvoch zariadeniach...Vyskúšal som pre tú srandu spustiť Eurosport v tú samú dobu v Android TV, Android mobil a v notebooku pod Windows 10 cez BlueStacks cez EurosportPlayer a všetko šlapalo... V každom zariadení vybratý iný šport... No načo by som to tak asi využil...? Dokážem sa plne sústrediť tak na jeden šport a simultánne sledovať tri, veď by som z toho zblbol ... A to mám možnosť ešte na ďalšom TV spustiť nemeckú FTA verziu Eurosort 1 a cez Antik Eurosport 1 a 2... Potom už len zvieraciu kazajku a odchod do Bohníc... ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Eurosport player - změnatak napriklad kdyz se ted hrajou soubezne tenisove zapasy nebo ctvrtfinale hokeje, jeden si pustim na televizi a druhy na pocitaci 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: Eurosport player - změnaOno je to myšleno spíš tak, zě by se koukal třeba příbuzný nebo soused na společný účet a o platbu by se pak dělili.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
![]() |