Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Sport 5 monoskop

Na Sport 5 opet monoskop. Nevypada to moc dobre s tym Sport 5 no...

onenon
Registrace: 5/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sport 5 monoskop

minimálna sledovanosť,žiadne priame prenosy = čudujem sa,že ešte stále existujú,ale financie z reklám asi stačia na existenciu.

jožko
Registrace: 7/2016

@jožko

Kedysi Sport 5 bol dobrý aj bol FTA na Astre dnes mi to pripomína Nemecky Sport 1. V tedy som tam pozeral Nascar ešte v roku 2008.Ani Arena Sport dnes je o ničom akurát su tam iba prenosy z Holandskej a Portugalskej ligy. :8)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

ja som Sport5 za posledných 10 rokov mal zapnutý asi 2 krát.Priame prenosy si tam pamatam len z hokeja EBEL liga zápasy Znojma..
s Arenasport sa to nedá vôbec porovnávať..ja mám Arenasport rád a pozerám ju často..okrem tej Holandskej a Portugalskej ligy sú tam občas šípky,nascar,mma,stolny tenis a cez leto vysielaju aj predkolá LM+EL

jožko

@jožko

Tak to máš pravdu ale asi je koniec Sport 5?Ebel ligu mohol získať Premier Sport.Ale jeden Premier Sport asi ostatne? :O

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

Teď jsem schválně koukl na DVB-T2 na Sport5 jede nějaký dokument.

kolenáč
Registrace: 4/2010

normálně

jede program

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

No jasně teď tam jede Rentor ralye cup. Výpadek mají asi jen na Slovensku :D

kolenáč
Registrace: 4/2010

Výpadok mali cca 20 hodín.Ospravdlnili sa aj na svojom FB,kde napísali,že išlo o technické problémy.Uvidíme kedy im to zas najbližšie nepôjde..asi došli financie...

jožko

ale vzdyt ten sport5 nikdy nic nedaval, jen kdysi motorismus, a to uz je davno 👎

medard 1
Registrace: 2/2021

sport 5

Jo když začínal tak jsem ho chtěl a kvůli němu jsem si platil i balíček NEBOT BYL ZAMĚŘEN NA MOTORISTICKÝ SPORT , fotbal je na všech programech a ten mi nebaví , dávali tam motoristický sport okruhy , rallye , atd. hlavně přímí přenosy z Český rallye i z ciziny USA . Ano bylo to super . Dneska tam dávají pozor vlak , a podobný programy .Vesměs všechno starý záznamy odpad. Když jsem se dotazoval proč přestali dávat přímí přenosy a zda to obnoví , tak řekli je že to neobnoví a víc se se mnou nebavili. Tak at jdou do kopru.
:laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

@standa111

já koukal jen na vlak a lodě,jinak o ničem

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra