![]() |
|
JOJ Sport bude nebude ?V Plustelke od Towercomu ho zcistajasna v piatok vypli s oznamom v EPG promo skoncilo dete se vycpat, v Skylinkupise zakodovane mam balik smart, podla cennika by by JOJ Sport mal byt v Digitale - cenik je ale z 26/04/2022 novsi nieje, takze beriem ze je to neaktualne....Ano volal som na Hotline a tam Barca tiez nevedela nic, nic jej nepovedali ani nenapisali, jedine "info" ma z www.skylink.sk![]() |
Shrek7
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
@Shrek7Ci bude v DVB-T este naisto nevie ani Towercom a ani JOJ.Na skylinku ide, ale s vyssim zabezpecenim kodovania, teda treba certifikovany prijimac (/ca modul/spravny soft). Vyssie zabezpecenie ma napr. aj RTVS Sport, teda ani ten by ti nemal ist. DM900, VU UNO, AB Pulse, RPI + oscam
|
carbaj
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
@carbajMam origo Irdeto modul a nedekodje zapisy som si poslal 2x raz mi ich poslala aj Barca zo Skylinku a nic... |
Shrek7
![]() |
|
@carbajTak som to skusil komplet vsetko to iste STB, karta, modul RTVS Sport ide JOJ Sport zakodovany... |
Shrek7
![]() |
|
@Shrek7Po preposlani zapisov, s modulom by to fakt malo ist. Uz mi nic nenapada. Snad uz len este raz spustit ladenie toho transpondera.DM900, VU UNO, AB Pulse, RPI + oscam
|
carbaj
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
RE: JOJ Sport bude nebude ?JOJ Sport (Multi) funguje OK.DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E
|
Judithka
Registrace: 1/2020 Příspěvků: 471 |
![]() |
|
RE: JOJ Sport bude nebude ?Joj šport funguje jak na Skylinku, tak aj na AntikSATe a v iných tv platformách. Čiže načo? treba riešiť vysielanie tohto programu v Plustelke? Veď keď sa dohodnú a program tam Towercom pridá, tak budiš. A ak nie, tak sa svet nezrúti, či?VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
RE: JOJ Sport bude nebude ?A já stále nevím, kdo je Barca a proč je ceník z 26.4.22 neaktuální, jsem z toho nějaký zmatený...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: JOJ Sport bude nebude ?V jakém caidu to jede na 1w??Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 663 Galerie: jackino |
![]() |
|
![]() |