![]() |
|
Dreambox DM920 RC20 - Diskuse k článkuZdravím,nevím, zda jsem správně pochopil? To jako, že přijímač DM920 RC20 má jednu jedinou výhodu a tou je podpora nového typu dálkového ovladače, který ovšem není součástí dodávky, ale musí se extra dokoupit? Nebo mi něco ušlo? |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
@OrHoroRC20 je soucasti dodavky je vsak pouze IR, pokud chces ovladac s BT musis koupit novy ovladac + modul BT |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM920 RC20 - Diskuse k článkuRozdíly mezi DM900 a DM920:1. Dodatečný slot pro tuner - přijímač lze obsadit dvěma fyzickými tunery 2. Dodatečný slot pro CI - DM920 má 2 CI sloty 3. Větší Flash paměť - DM920 má až 8GB, DM900 4GB 4. Možné použít HDD až do výšky 15 mm - u DM900 jen do výšky 9,5 mm A ovladač který je o dost lepší. Lze přikoupit i BT ovladač s modulem. |
zdeno001
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM920 RC20 - Diskuse k článkuZapoměl jsem dopsat že pokud nechcete 920 můžete levnější 900. |
zdeno001
![]() |
|
RE: Dreambox DM920 RC20 - Diskuse k článkuTak o co tu vlastně jde:Celý tento humbuk kolem "inovovaného luxusního 4K přijímače" způsobil autor článku, který tomu dal špatný název, mělo tam stát "opravené přijímače 4k. Nic jiného to není, než vyměněná deska vrácených přijímačů z reklamací. Nikde v Německu, ani jinde v civilizovaném světě se tento přijímač nenabízí. Pouze země druhé kategorie, jako je Česko, Slovensko, Polsko a možná i další, tento inovovaný luxusní 4K přijímač nabízejí jako luxusní produkt. Když vycházím z toho, že jen já jsem reklamoval dva kusy, můj soused tři kusy, tak se vnucuje otázka, co s těmi vadnými kusy udělali. Určitě je nesešrotovali, ale opravili a vymysleli tomu nový název a původní přijímač se rázem stává luxusním zboží pro občany druhořadých států. Tož tak... DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 100 |
![]() |
|
@KibicakPřijímače DM900/920 s RCU20 se normálně prodávají všude po Evropě, mají i novou revizi mainboardu, a jiný EAN |
matchboxx
![]() |
|
@matchboxxJo, prodávají se pod původním názvem, tento paskvil vymysleli speciálně pro Ostblock. A je za tím skrytá jen ta výměna desky a i ta revize 1.0 je od začátku stejná.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
![]() |
|
@matchboxxŽádné nové funkce to nemá, tak jaká INOVACE?DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
![]() |
|
@Kibicakrevize desky neni 1.0 a nepis blbosti, kdyz o tom vis prd, revize mainboardu pro rok 2022 je 0.6 |
matchboxx
![]() |
|
@Kibicakto musis za autorem recenze, ten nazev je dle meho asi trochu nestastne zvoleny |
matchboxx
![]() |
|
RE: Dreambox DM920 RC20 - Diskuse k článkuAle to nechci, ať si píše co chce.Ptal jsem se na DMM fóru Ghosta a řekl, že takový název nikdy neslyšel a že se v Německu určitě neprodává. DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
![]() |
|
@Kibicakale prodava, ale oni uz ten nazev upravili :-) u nas to trva chvili nez to dojede |
matchboxx
![]() |
|
RE: Dreambox DM920 RC20 - Diskuse k článkua ví někdo na 100%, jak je to s tou revizí desky? je tu někdo kdo dm920 prodává nebo servisuje? |
vinne2
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
@vinne2revize mainboardu pro rok 2022 je 0.6 |
matchboxx
![]() |
|
@Kibicakty si dobrý znalec, kokos , takých mam rád , je vas vela na tomto fóre |
norberto15
Registrace: 12/2017 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
@zdeno001A proč přikupovat k desce modul BT s patřičným ovladačem když to mohli přidat rovnou na desku a pak bych tomu říkal inovace |
ostplus
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
@KibicakŽijeme v té demokracii ale mnozí nepochopili že urážet není samozřejmostí a právem.To je bohužel dobou a špatným vychováním pisatele Kibicak. Za těch 15 let co jsem registrován na tomto foru jsem dal přes 100 příspěvku takže nejsem žádný aktivní kibic co blbě kecá do všeho. Jsem příznivcem a majitelem Dreamboxů té nejvyšší třídy. Tyto přístroje nejsou pro každého a rozhodně ne pro uživatele Kibicák. Proč? Z jednoduchého hlediska. Maji možná na přístroj peníze ale to je vše... |
zdeno001
![]() |
|
RE: Dreambox DM920 RC20 - Diskuse k článkuAhoj, nemá někdo informace o zahájení prodeje DM Seven ?VU+ DUO 4K SE BT , DB8000 ( 33,0 E - 27,5 W )
|
Jaran
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 112 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM920 RC20 - Diskuse k článkuJá si nevšiml, že by Kibicák někoho urážel, napsal jenom svůj názor, možná mu ho matchbox vyvrátil. Zato už se ozývají uražení majitelé dreamů, kteří tohle špatně nesou. Sám jsem měnil desku 2x, zaplatpánbů dream koupený v Německu, takže bez problémů /možná se pletu a u nás by taky nebyly problémy/. S dreamem jsem celkově spokojen, neměnil bych ...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Dreambox DM920 RC20 - Diskuse k článkuTaky mam 920 dream, koupeny je asi 4 mesice tak snad se me po zaruce nepokazi kdyz tu pisete o reklamacich. Otazkou je kolik tech reklamaci je na pocet prodanych kusu, protoze se kazi vsechny i VU+ a dalsi.. jen se o tom nepise.DM 920UHD, DM 7020 HD, DM 7020s, SG2100
|
hmmm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 324 |
![]() |
|
@JaranRád bych se mýlil, ale vše nasvědčuje tomu, že to dopadne, jak s očekávanou Zgemmou 10 .Stále se mění a posouvají termíny. Od podzimu se již posunul po čtvrté. Poslední byl Květen a nyní už opět posunutý na konec Srpna . Tak že tomu nedávám moc velké šance. Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
@matchboxxDíky za info. Tak jsem to asi pochopil dobře. Vyhlašují to jako inovaci, ale žádná tam v podstatě není. Jen jakási teoretická podpora něčeho, co ani není součástí dodávky a dokonce k tomu musím dokoupit ještě modul. A ano, nějaká nová revize desky, což je podle mě hlavně softwarová záležitost. A nejspíš to jen řeší ty chyby, co to mělo (hodně reklamací. To jsem četl na různých serverech).Jo, jinak v recenzi je napsáno, že na štítku u tohoto výrobku je revize verze 1.0. Nikoliv 0.6. Tak je otázkou, co je špatně. Jestli štítek na přijímači, nebo chyba údaje v některém z článků. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
![]() |
|
@OrHoroty nectes co jsem napsal, verze mainboardu !! a revize mainboardu neni sw, ale hw , nezkoumal jsem vsak soucastky jestli nejake vymenili nebo jestli se zmenila nejaka dilci zapojeni. |
matchboxx
![]() |
|
@@@@jednoducho povedane, urobili nejaku hardwarovu upravu, nepíšu aku, soft je rovnaky, mohli tam dorobiť aspon ten bluetooth, už vidim ako niekto si kupi tuto akože upgradovanu verziu, a potom dokupi za cca 60€ bluetooth ovladanie... cele zle |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
@@@@ešte jedna vec ma napadla, robil som asi 4primače 920.ky, a problem na jednom bola teplota procaku, rovanký soft včetne pluginov, a na troch boli teploty cca 62-64 stupnov, na jednom 78-79 stupnov, ale čim to bolo...to neviem, aj ten chladič mohol byť lepšie riešený, aspon nejake rebrovane na lepši odtovk teploty.... |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
marosVerze s bluetooth byla v Německu dostupná /nainstalovaný modul s novým ovladačem/, takže kdo chtěl, tak koupil. Asi zjistili, že sprotřebitel chce to nejlevnější, když to přestali dělat, popř. zjistili, že to až tak skvěle nefunguje...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |