![]() |
|
Jaké repro k Android boxu + VU Zero 4KZdravím, jaké repro byste doporučili k Android boxu ( Homatics Box Q) + VU Zero 4K. Asi udeálně 2 věže ...žádná extra sada , ale aby to trochu hrálo...ten výběr je obrovský :-( Za hubičku to být nemusí ale za 20 tis taky ne ...nejstli nějaké doporučení ? Další věc jak toto celé zpojit aby se to dalo co nejpohodlněji využívat jak na satelit tak android box ? |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: Jaké repro k Android boxu + VU Zero 4KJedným z riešení, ako prepojiť rôzne zariadenia na audio zosilňovač je napr. pripojiť sa na optický výstup TV a pomocou prevodníka optical/cinch dostať zvuk na zosilňovač. Má to jednoduchú výhodu v tom, že čokoľvek bude z akéhokoľvek externého/interného zdroja telky prehrávané, tak všetok audio zvuk zo všetkých zdrojov pôjde vždy len z jedného výstupu TV.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
RE: Jaké repro k Android boxu + VU Zero 4KZober tieto, si to vynikajúce nemecké repráky. Nedám na ne dopustiť.https://www.muziker.sk/magnat-monitor-supreme-102-set-cierna?gclid=CjwKCAjwjZmTBhB4EiwAynRmD_dAcu8TWWB4g8NyC-nCkd91DCqSHGSu0gAw5o0cdsCEnIOqOB7n6xoCnVcQAvD_BwE VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
@harry88a nebylo lepsi si poridit prijimac s dualbootem E2+ Android, nez to takhle bastlit? |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
matchboxxDíky ale to opravdu v úmyslu nemám :-) |
harry88
![]() |
|
RE: Jaké repro k Android boxu + VU Zero 4KMagnat jsou opravdu kvalitní repra.Mám jako základ Magnat Monitor Supreme 1002. Zvukově vynikající, cenově odpovídající. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: Jaké repro k Android boxu + VU Zero 4KNejjednodušší řešení je použít aktivní repro s dig. vstupem s automatickým vypínáním, pokud Ti stačí stereo /vždy lepší dobré stereo, jako špatné domácí kino/. Pokud bys chtěl použít domácí kino, jak naznačuje kostik, peníze Ti asi stačit nebudou. Správný směr už nanzačil miri. Ty dvě věže mě pobavili...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Jaké repro k Android boxu + VU Zero 4KAle stále to bude řešení rovnice o více neznámých a ta je obyčejně neřešitelná. Dodej neznámé a pak se můžeme o něčem bavit, takhle to je jenom mlácení prázdné slámy...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@harry88Chceš pripojiť naraz Android box a VU+ Zero 4K k jednej "veži"? Či ako?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
Tukan @ peterskTy dvě věže mě pobavili...tak to jsem rád :-DChceš pripojiť naraz Android box a VU+ Zero 4K k jednej "veži"? Či ako? ke 2 přímo ( sloupům :-))))) ) a jak nevím , proto se tady ptám.... |
harry88
![]() |
|
@harry88ja som podobny "problem" vyriesil tymtohttps://intl.pioneer-audiovisual.com/products/av_receiver/vsx-430-k/ tento model sa uz sice nepredava, ale pohladaj daco podobne, alebo kukni bazare, tiez som kupil z druhej ruky, a jeste usetris :) 🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: Jaké repro k Android boxu + VU Zero 4KA to jsou ty "neznámé", o kterých jsem mluvil. Sloup není věž, věž je minisystém s malýma repráčkama, aspon v mých představách. Takže koupit jednoduchý stereo zesilovač s digitálním vstupem, připojit sloupy a hraješ...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
tukana prosím poradil by si mi jaký stereo zesilovač "jednoduchý" koupit prosím ? Abych měl alespon představu |
harry88
![]() |
|
RE: Jaké repro k Android boxu + VU Zero 4K2 věže ?Neblbni, proběhni pár bazarů a za hubičku koupíš slušnej zesík i slušný bedny. Pokud Ti staší stereo. Připojení - pokud zesík nemá HDMI tak podle vstupu buď jak radí mmiriboy nebo jestli máš telku se sluchátkovým, tak přes cinche Nebo jdi do modrýho zubu, tam je to bez drátů, ale musí to jít spárovat. Chce to vyzkoušet Trochu jsem to nepochopil Pokud chceš připojit 2 stroje /Android box - VU+/ k jednej věži - a bez televize, musí mít přístroj/zesilovač nebo AV Reciever/ minimálně 2 přepínatelné vstupy. Což má skoro každej. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
RE: Jaké repro k Android boxu + VU Zero 4KZákazník co ho znám dlouhodobě si koupil av reciver Yamaha už má DAB rádio a 4 HDMI vstupy a jeden výstup stojí okolo 13000 kč. K tomu samostatné bedny /5 x/ za cca 18000 kč. A přes av reciver jde Vu+ solo 4k, O2 box, Aple tv box. Já mu udělal satelit a nastavil jej. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 430 |
![]() |
|
@Fanynna bazosi je teraz yamaha 4xhdmi za 200€ co som teraz pozeral🔱3CY🔱
|
mirny
![]() |
|
@kostik123trojpásmové bedne sa dajú na bazoši kúpiť za rozumnú cenu do 80 € .zosilňovač bude o niečo drahší a bez digitálnych vstupov . postačí aj ten prevodník . príklad : https://elektro.bazos.sk/inzerat/136620541/predam-reproduktory-pioneer-s-p510.php zosilňovače : https://elektro.bazos.sk/inzerat/136820269/predam-10-kusov-zosikov-technicsakaisony-a-ine-hi-fi.php nemajú digitálny vstup a je potrebný prevodník . @kostik123 ponúkol si mu bedne , len dvojpásmové za 400 € a na zosilňovač si sa vy . . .. napísal tam aj cenovú reláciu , kolko by chcel za danú časť hudobného spektra minúť . nesnažil si sa , ako vždy . vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
€harry88do 20.000 uz si tu nieco vyberieshttps://www.mcintoshlabs.com/ |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
@harry88Napíš sem radšej, že koľko si ochotný max do toho investovať. Lebo to tu nebude mať konca. Už Ti tu radia 800 eurový receiver k 100 eurovému boxu![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@ allrepro jsem si už vybral ...https://www.l-e.cz/magnat-supreme-1002-d3370tedka už jen zesilovač... |
harry88
![]() |
|
@harry88Osobně mám Onkyo a Focaly Chorus 726 a druhý bedny Dali. Ale to je jedno. Jenom jsem Ti chtěl napsat, že když už to stavíš, počítej, že jestli Tě to začne bavit, do budoucna budeš chtít vylepšovat. Radím Ti zajít někam kde tomu rozumí a poohlédnout se po sestavě s kvalitním střeďákem a do budoucna radím 2 SW - tedy AV reciever, který je na to vybaven.Zapomeň na nějaký převodníky a optiku. Satelit si píchni do televize přes HDMI, ostatní zdroje do Recieveru. Všechno z Recieveru jde jedním kabelem do televize a audio jde týmž kabelem z televize zpátky přes ARC rozhraní v televizi do recieveru. Televize i HDMI kabel musí ARC umět. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@harry88no vidis, hybesa to :)ja som mal doteraz na haku, ale hentee magnaty si porzidim taky sice kamos vravel vcera, ze to vrabaju polaci, ale krivky su vyladene go for it 🔱3CY🔱
|
mirny
![]() |
|
RE: Jaké repro k Android boxu + VU Zero 4KMyslete také na to jaké zvukové kodeky nabízené staré levné recievery podporují, aby vám šel zvuk. Například Netflic myslím jede v Dolby Digital + a to ty staré umět nebudou.VU+ UNO4K - Dual FBC-S/S2 + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C, Fe85 - 13E, 19E, 23.5E, 28.2E
|
lext
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
![]() |