Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Streamovanie z VU+ Solo 4k do TV Sony

Pozdravujem. Zo satelitného prijímača VU+ Solo 4k streamujem do 2 android TV, v ktorých mám aplikáciu dream Player TV. Všetko cez túto aplikáciu funguje ako má. Jeden z týchto TV je Sony, ktorý má v sekcii ladenia možnosť - Nastavenie streamovacieho kanálu. Tu sa dá zvoliť streamovanie z aplikácie dream Player TV. Pri zvolení tohto nastavenia programy z dream Player TV sa načítajú do TV do záložky Streamovacie kanály. Keď chcem spustiť niektorý program z tejto záložky, tak sa spustí len zvuk bez obrazu. Dá sa to vyriešiť, aby išiel aj obraz ? Funguje to niekomu ?

Fittipaldi
Registrace: 10/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Streamovanie z VU+ Solo 4k do TV Sony

A co to řešit na TV přes VLC a m3u playlist?

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

nebo pomocí KODI?

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

meduzka

Idea bola taká, že do ponuky terestrialnych programov pridám napr Markízu, ktorá terestrialne nevysiela, ako stream z satelitného prijímača. V TV sa dá ponuka programov tak urobiť. Manželka TV pozerá najčastejšie z DVBT tunera v TV. Nemusela by zapínať satelitný prijímač, keby chcela pozerať Markízu. Teoreticky by to malo ísť tak urobiť aj cez
VLC player. Skúsim.

Fittipaldi

@Fittipaldi

:))
Či veríš, alebo nie, program TV Markíza, taktiež Doma a Dajto vysielajú aj v terestriáli v MUXe od Towercomu, čiže načo? dávať (streamovať) do zoznamu niečo, čo tam už je? To, že sú tieto programy v platenej ponuke Plustelky na veci nič nemení, veď aj tú Markízu zo satelitu nemáš FTA, tiež je kódovaná, t.j. najprv ju musí stb dekódovať a až potom ty ju môžeš streamovať po domácej sieti.

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@meduzka

Vytvoremý playlist zo streamov VLC prehrá. No nedajú sa tieto programy pridať do zoznamu programov, ako to je možné z dream Playeru.

Fittipaldi

@Fittipaldi

Mě vyhovuje víc editace playlistu na PC včetně vytvoření skupin pro KODI nebo IPTV Smarters. Nevím, jestli VLC umí používat skupiny definované v playlistu.
Zas tak často to není potřeba. Byl to návrh než najdeš řešení pro DreamPlayer. Jestli je to otázka kodeku nebo firmware ze strany Sony ponechám majitelům zařízení. Zvuk jde, tak na straně routeru nebude blokace portu. Pokud je TV připojená přes Wi-fi, tak při jejím vytížení může aplikace upřednostnit zvuk, ale to se mi stalo v IPTV Smarters. Zkus ještě připojit přes kabel.
Např.
#EXTM3U
#EXTINF:-1 tvg-id="" tvg-name="ČT 1 HD" tvg-logo="" group-title="|Czech TV|", ČT 1 HD
http://

meduzka

@meduzka

Internetovú sieť mám 1 GB a zariadenia pripojené káblom. Tam asi problém nie je. Tiež som uvažoval, že v TV chýba kodek potrebný na prehrávanie. No pri voľbe, ktoré programy chcem zobraziť v prehľade programov sa mi pustí obraz aj zvuk každého programu. Len z prehľadu programov už ide len zvuk. Dúfal som, že sa tu ozve niekto z majiteľov TV Sony a napíše či u neho je táto funkcia funkčná. Ďakujem za rady a pomoc.

Fittipaldi

Rtsp stream z webkamery

Mám podobný problém se streamováním v aplikaci dream player. Když koukám na TV stanice poslané z VU sola 4K do Nvidia shieldu ( přes internet, když je shield na jiné síti - má jinou IP adresu než VU ), vše funguje. Ale když zapnu stream z webkamery, který dream player ve vlastní síti s VU přehraje, tak mimo síť tento stream nejde. Tuší někdo, v čem je problém ? Předem díky za odpověď

chrdinka
Registrace: 9/2010

Aplikácia SS Iptv Player vie zlúčiť do jedného balíka Iptv aj Dvb-t. Mám to tak v tv LG.

tras
Registrace: 2/2011

@tras

Aplikáciu skúsim. Ďakujem

Fittipaldi

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra