Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink v pozemáku

už nevysílá? Na kanálech se mi nezobrazuje "kódovaný program", ale "žádný signál" a na stránce Skylinku už není o této nabídce ani slovo ?!?

jirkabe
Registrace: 2/2014
Odpověď v diskusním vlákně

@jirkabe

kde to někdy hrálo??

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Skylink v pozemáku

jirkabe To by byla dobrá Zpráva na stránkách SL o této službě ani slovo chtělo by to ověřit na podpoře SL. :)))

doors1
Registrace: 8/2017

dalsi z projektu ktery se jaksi nepovedl, ale ono kdyz koblihar nebyl schopen za dva roky ani pripravit natoz vypsat aukci tech dvou mux a prodat je tak je to asi tezky neco rozjizdet 👎

medard 1
Registrace: 2/2021

Taky jsem si toho minulý týden všiml. To ještě sice signál na těchto kanálech byl, ale jak se tu píše, na stránkách Skylink o Anténě plus ani slovo.

acce
Registrace: 11/2008

Teď jsem to v Práglu naladil a normálně načetlo všechny programy co tam jsou včetně EPG. Funguje i TV Praha co jde volně.

Fanyn
Registrace: 11/2007

@jirkabe

Anténa+ na K46 Praha normálně jede.
Minulý týden jsem mámě prodlužoval předplatné a žádný problém tam nebyl.
Co je ovšem fakt, že na stránkách Skylinku o této službě není ani čárka a www.antenaplus.cz je přesměrováno na úvodní stránku Skylinku.
Nevím, kolik se jim podařilo nasbírat dosud předplatitelů, ale za mě ta služba nebyla až tak úplně marná.

mediator12
Registrace: 12/2015

@jirkabe

Informace z podpory Skylink :

Nové aktivace jsou ukončené, stávajícím zákazníkům bude služba fungovat do podzimu tohoto roku, co bude dál se zatím neví.

Docela škoda.

mediator12
Registrace: 12/2015

Na začátku jsem si myslel, že skylink pozemákem chce uplatnit heslo "použij kartu jak chceš /dvb-t nebo sat/, ale zůstan u nás a neodcházej". Staré karty cryptoworks mohli být nadále aktivní a určité procento lidí by zůstalo, no škoda...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

a ty moduly od nich zpetne odkoupi za plnou cenu ? nebo to zase bude akce NAVZDY ZDARMA II ?! 😂👍

medard 1
Registrace: 2/2021

@Medard1 Mám externí přijímač na dvbt-1, který jsem si koupil, jenže mi už k ničemu není. Mám jít za prodejcem, ať mi vrátí peníze? Přístroj mu klidně nechám.

F4turbo
Registrace: 4/2019

@F4turbo

A ten prodejce způsobil, že ti přijímač už k ničemu není? Pokud ano, tak u něj určitě žádej vrácení peněz.

Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K

Hugocz
Registrace: 10/2006

Ne, stát. Ale reklamovat nechodím přece k výrobci, ale k prodejci. Jen jsem chtěl ukázat na pomýlené představy o tom, jak věci fungují.

F4turbo
Registrace: 4/2019

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra