![]() |
|
PC vynechává Koš a hned mažeZdravím a prosím o info (mimo téma serveru, omlouvám se). PC automaticky maže soubory a nenabízí možnost využít Koš. Zkoušel jsem přes Nastavení, googlil jsem, ale nenašel jsem řešení. Díky za pomoc. |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 471 |
![]() |
|
RE: PC vynechává Koš a hned mažeNejdříve bych proskenoval PC softem Malwarebytes jestli tam není nějaká breberka. Potom můžeš zkusit resetovat Koš: Windows + X na klávesnici a výběr příkazového řádku jako správce. Zadej níže uvedený příkaz a Enter.rd / s / q C: $ Recycle.bin |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: PC vynechává Koš a hned mažeZnak dolaru-$ -pravý alt+ů |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: PC vynechává Koš a hned mažeNeviem ako to máš ty,ale ja to mám uplne jednoduché.Len pravým tlačítkom myši kliknem na Kôš a vyberiem možnosť Vlastnosti.A tam mám na výber 2 možnosti..a)vlastná velkosť b)súbory nepremiestnovať do koša,ale hned ich odstránovať nemáš tam náhodou zaškrknutú tú b) možnosť? |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 274 |
![]() |
|
RE: PC vynechává Koš a hned mažePoužij GP...A máš pravdu jsi tu naprosto a úplně blbě.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
![]() |