![]() |
|
Android box se slotem na sim kartu - existuje ?Ahoj. Nevíte zda existuje nějaký box s androidem s možností vložit sim kartu a používat ji jako zdroj dat ? Tchán má internet se šnečí rychlostí takže se tam nedá dívat na internetovou televizi (fotbal :-) ) Napadlo mne , že bych to mohl obejít aktivováním videopasu u Vodafonu. Předem dík za nějaký tip , zkušenost. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 619 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: Android box se slotem na sim kartu - exist...Se sem kartou nevím kup si modem třeba tento https://www.zbozi.cz/vyrobek/huawei-e3531/Na sim kartu ten je a na tom boxu se připojíš na Wifi |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 486 |
![]() |
|
RE: Android box se slotem na sim kartu - exist...To mi ale nepomůže , v tomhle případě se už za data účtuje. Vodafon pass funguje jen , když se kouká v přístroji , kam je simkarta vložena. Takhle si dokážu udělat hotspot i z telefonu. |
keramik
![]() |
|
@keramikKoukni na PM |
hokejka988
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
RE: Android box se slotem na sim kartu - exist...Aj totohttps://www.satelitnatv.sk/2022/04/ab-ipbox-two-a-ab-ipbox-two-combo-dvojtunerove-prijimace-so-systemom-android/ |
fansat
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: Android box se slotem na sim kartu - exist...Ak nenájdeš tv box na SIMku, kúp si tablet, ktorý ju má a pozeráš. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
@fansatAle ten nemá slot na sim kartu. |
keramik
![]() |
|
@KarnerTo já vím , ale já chci koukat na velkou obrazovku. Ještě jsem koukal na možnost propojení s telefonem kabelem mikroUSB - HDMI , ale můj telefon to neumí. |
keramik
![]() |
|
@keramikSpousta tabletů má slot i na SIM kartu LTE (Lenovo Tab M10 FHD Plus,Lenovo Yoga Tab 11, Umax VisionBook 10C LTE,Samsung Galaxy TAB A7 Lite LTE, iPad 10.2 256GB WiFi Cellular atd....) |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
@hokejka988chlapi já chci vidět míč nebo puk a ne koukat na 10 palců. Už nejsem nejmladší![]() |
keramik
![]() |
|
RE: Android box se slotem na sim kartu - exist...To nepatřilo hokejka988 , ten mi zatím jako jediný nasměroval. Asi ten TV box EM 90 zkusím objednat jestli to opravdu funguje. Koneckonců do 14 dnů se dá vrátit. Ale to dělám nerad , tak chci nejdřív zkusit , jestli někdo nemá s něčím přímou zkušenost |
keramik
![]() |
|
@keramikstaci aby pan mel pausal na mobil s daty (O2,Tmobile) odtud bude cerpat data a v televizi pokud ma android si rozjede napr vodafonetv,telly2go,o2tv,a dalsi ceske iptv. navic O2 TV jede i pres web takze nemusi mit ani ten android tv.dalsi varianta je iptv pres CETIN jejich zasuvky jsou snad vsude i na vesnicich. a nebo pak klasiku MINI od Skylinku. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@keramika jeste to napisu jinak, sezen mu nejake share podle jeho potreb a zajmu a na to mu staci i ta jeho sneci rychlost. jinak zdroj dat ? kolik by jsi tech dat musel mit aby to utahlo cely mesic koukani na televizi.?! |
medard 1
![]() |
|
RE: Android box se slotem na sim kartu - exist...No chlapci neviem, ale taký box neexistuje. keramik kúp si nejaký box napr. Google TV Chromecast a z mobilu tam môžeš púšťať čo chceš.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: Android box se slotem na sim kartu - exist...podle me jdes spatnou cestou, pokud ma spatny internet res ten internet, pokud ma internet od nejakeho mistniho harmonikare tak zrus ten internet a pouzij neco provozuschopnyho, minimalne ten CETIN, nepises jakou ma televizi, a ani na co kouka, fotbal, jakej fotbal, ceskej nebo zahranicni ? oboji ma u toho O2, takze asi reseni O2 internet a O2 Tv balicek, a pokud ma moznost Vodafone kabel tak samozrejme vodafone internet. |
medard 1
![]() |
|
RE: Android box se slotem na sim kartu - exist...Ne on to měnit nechce , protože ho tohle nezajímá a na běžné surfování mu to stačí ( jinak má rychlost 1M a ještě k tomu agregovanou , takže to kolikrát jede tak 256k a to opravdu nestačí ani na nejnižší rozlišení ). U vodafonu si můžete zaplatit video pass na den za 19,- a pak to neodečítá data spotřebovaný přes aplikace O2 , Telly , Skylink atd. Proto mne napadla tahle varianta , protože vypadá , že budu android box doma stejně měnit. Nevadí , skočím tedy do nějakýho sport baru , bohužel budu muset kus popojet a tedy u toho nepít :-( |
keramik
![]() |
|
@keramikzadarmo a bez prace zapomen.tak hlavne ze to je levny ze ? doporucu si najit lepsi praci nebo necumet na tyvku Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Android box se slotem na sim kartu - exist...19kc na den ? no to neni zrovna moc levny, to uz Tmobile bere 10kc na den za simku ONLINE.no k te rychlosti od mistniho harmonikare se snad ani nema vyznam vyjadrovat. |
medard 1
![]() |
|
@bublajsHele když jsem u tchána 4x za rok , tak mu asi nebudu platil internet celý rok , ne ? |
keramik
![]() |
|
RE: Android box se slotem na sim kartu - exist...Asi to můžete zamknout , jediný hokejka988 pochopil , na co se ptám. Doma mám vše připojený dle rad ostatnich , můj dotaz byl jen a pouze na to na co byl. |
keramik
![]() |
|
@medard 1Na strankach tmobilu jsem nic takoveho nenašel. |
keramik
![]() |
|
RE: Android box se slotem na sim kartu - exist...no ono to taky na jejich strankach uz neni bo to tam zrusili pod timto nazvem a uz se tam neda objednat ale na pobockach ty sim karty stale maji a jmenovalo se to ONLINE,kupoval jsem ji do navigace, |
medard 1
![]() |
|
RE: Android box se slotem na sim kartu - exist...možno ešte skúsiť nejaký USB 4G modem do nejakého boxu.Viem o čo Ti ide, sám také niečo používam, ale nie som limitovaný tým, že aj app-ka aj SIM musia byť v jednom zariadení. Telekom mal v ponuke program StreamOn, ktorý napr. na predplatenej karte umožňoval pre určité aplikácie nemeraný, rýchlostne neobmedzený prenos 24h/1€ . Používam to na dovolenke: skylink live TV, huawei LTE wifi, xiaomi tv stick. Ide to skvele na miestach, kde je dobrý signál. VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E
|
dbart
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 548 |
![]() |
|
@keramiktak jestli to resis kuli tomu ze 4x neuvidis fotbal protoze si u tchana, tak to je dmnc fakt maximal a je mnohem jednodussi to tam poslat z founu nejak jinakDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
@bublajsno musi si ten fotbal prosadit, jináč je ztracenej![]() to bych chtel videt jak si ten tchan spokojene brouzda rychlosti 256kilo 👍 |
medard 1
![]() |
|
@bublajsasi pořádně keramika nečteš😢😢,on to má pro tchána🤳 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |