![]() |
|
o2Sport vysielá???ahojte...viem že to tady už bolo témou ale chcem sa spýtať vysiela vám O2sport??...O2sport futbal a tenis ide ako aj o2Sport 1...tak neviem ako to mám chápať??...dakujem za odpovedi.... |
ropa
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
@ropamne ide..teraz tam sú nejaké virtuálne závody aút...ale mohol si napísať,že kde ti to nejde?máš ich box?či na ich webe to pozeraš?alebo kde?ale celkovo od piatku,ked spustili tu novu apku na smarttv,tak má udajne vela ludí vypadky a problemy |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 279 |
![]() |
|
RE: o2Sport vysielá???ahoj..mám to cez IPTV nemám ich box a o2sport a o2 sport 1 je to isté??...áno dávaku tam neejaké hry aut.....mám to cez smart tv ale asi to nie je ono...neviem.... |
ropa
![]() |
|
@ropahlavné programy su 02TV sport,tenis,futbal ale majú aj MD/multidimenze programy...čiže neviem čo máš teraz spustené?máš v tom logu na obrazovke napísané aj číslovku 1? |
jožko
![]() |
|
RE: o2Sport vysielá???teraz tam ide tenis na o2sport::: |
ropa
![]() |
|
@ropaáno naživo...čiže neboj máš všetko v poriadku,tak ako má byť![]() |
jožko
![]() |
|
RE: o2Sport vysielá???dakujem....len mám v tom chaos a začalo to blbnúť, o2sport futbal a tenis idú v poriadku...len o2sport... |
ropa
![]() |
|
RE: o2Sport vysielá???slov. pravopis ale neovládaš, nie si Slovák?, mám príbuznú ktorá síce rozumie slovensky po rodičoch ale nevie pravopis a tak už ani nepíše iba hovorí |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 344 |
![]() |
|
RE: o2Sport vysielá???že som niekde urobil chybu??..a čo teraz sa mám s teba ako posrať blbečku Duzu??..neviem čo otravujueš a uraziť ma nemôžeš, na to nemám v hlave nič tak neviem čo tu smradíš..je mi ťa lúto chudáku...ja viem rodičia to zanedbali |
ropa
![]() |
|
![]() |