![]() |
|
sportsliveZdravímAsi je nějaká změna to je škoda ![]() ![]() ![]() |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
sportsliveProjekt prešiel pod iného majiteľa.Autor dát zostal pôvodný. Prečo je to škoda, keď je zmena? Zmena by mal byť k lepšiemu. Nie je to tak? Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: sportslivea môžem sa spýtať aká zmena?mne pôvodná stánka stále ide a všetko vyzerá tak ako vždy..čo sportslive.sk zanikne a už bude len sportnet.sme.sk/tv-program? |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 274 |
![]() |
|
@jožkoPôvodná stránka Sportslive.sk prestala fungovať v nedeľu ráno a už bude iba nová na:https://sportnet.sme.sk/tv-program/ Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
![]() |
|
@uriáno už vidím..ale až dnes ráno od 09:00 mi to prestalo ukazovať..včera mi celý den tá stránka išla a všetko normálne ukazovalo..aj dnes ráno ešte išlo...preto som sa pýtal tú otázku![]() |
jožko
![]() |
|
RE: sportsliveHm tak to je škoda. Já si vždy zkopíroval tabulku do excelu , tam jsem si vybral sporty co mne zajímají a vytisknul svůj sportprogram na týden. To teď nejde... |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
@keramikTabuľku v Exceli Vám môžem viac krát denne posielať emailom. Koľko je Vám to hodné Eur?Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
![]() |
|
RE: sportsliveSMEtiari všetko pozbierajú , jeden Z najhorších na Slovensku |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 796 |
![]() |
|
RE: sportslivefajn zmena, 10x krajsie a prehladnejsie |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: sportsliveToto mi ešte stále funguje.Tak si užite posledných pár dní,ale aktualizácie sú tam neni.http://www.sportslive.sk/iframe/ |
jožko
![]() |
|
RE: sportsliveChápem zmenu ale chýbajú mi tam pôvidné filtre ako futbal Slovensko futbal Liga majstrov a podobne. |
pepo16
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: sportsliveZ najlepsich, Janci, z najlepsich.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
obnovaProjekt Sportslive.sk obnovil svoj pôvodný web.Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
![]() |
|
starsi web sportslive.sk bol lepsi !Zdravim, aj Ja sa chcem vyjadrit k tomuto vybornemu webu. Starsie werzia tohto webu cize sportslive.sk bola aproti tomu co ponuka teraz web sportnet.sme.sk ovele lepsia prehliadnejsia !!! Ak by sa dalo nech to spravia graficky tak ako to bolona webw sportslive.sk !!! Tam to bolo pefektne s priehladnene !!! Neviem preco to co raz vyborne funguje sa musi silou mocou zmenit a neastak vylepsit k lepsiemu skor naopak ! Zial...Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 523 |
![]() |
|
RE: sportsliveZdravim, aj Ja sa chcem vyjadrit k tomuto vybornemu webu. Starsie werzia tohto webu cize sportslive.sk bola aproti tomu co ponuka teraz web sportnet.sme.sk ovele lepsia a aj prehliadnejsia !!! Ak by sa dalo nech to spravia graficky tak ako to bolona webw sportslive.sk !!! Tam to bolo opakujem perfektne spriehladnene !!! Neviem preco to co raz vyborne funguje sa musi silou mocou zmenit a nie az tak aj vylepsit k lepsiemu zial skor naopak ! Zial...Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 523 |
![]() |
|
![]() |